Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Rosebery ano, teď psala. Že otec nás pustí na rande (ironie). Co zbývá, ty dva malý indiány nikdo koho známe hlídat nechce. Až doděláme byt kde bude důstojný prostor aby tam s nimi byla hlídačka, tak nějakou zaplatíme, nyní nelze ani to.
@Justin Case píše: Více
Justine, musím říct, že se mi většinou daří na tebe nereagovat, protože to nemá vůbec žádný smysl. Ale fakt bys měl někdy držet papulu a šoupat nohama, když se baví dospělí. Až budeš s někým dlouho žít, něco budovat, naučíš se MILOVAT, někoho jiného než sebe, vychováš děti, tak dojdi rozdávat knížecí rady.
@lilith1 píše: Více
Prosím tě, člověk, který napíše, že láska, mu nesmí do baráku, že nikdy,, milovat “ nebude, je o ničem. Jeho vztahy jsou plytké a povrchní, jako on sám.
@Alwin píše: Více
já nechápu, že vás nenapadlo najít si hlídačku na hlídačky. cz nebo milou důchodkyni v jejím okolí, i za cenu placení, prostě takhle se vztah budovat nedá, když má malé děti za zadkem 24/7, nefunguje tam ani jedna babička? smutné… věděls, že má malé děti, nedáváš to, ty její kluky nedokážeš (což se dá chápat) brát jako vlastní, máte strašně málo času sami pro sebe a funguješ spíš jako „hodinový manžel“, já bych se na to na tvém místě dávno vykašlala, když není schopna si aspoň jednou týdně zajistit hlídání aspoň na pár hodin… Na noc to třeba hned nepůjde, ale na odpoledne a večer se to opravdu dá zaplatit. Ona se o to nesnaží, buď k ní upřímný a řekni jí, že meleš z posledního a potřebuješ více času jen s ní, jinak tě to zničí…
Souhlas, dočetla jsem a zakladatel píše, že partnerka má ještě mladšího bráchu. Taky nechápu, proč rekonstruuje část domu s holý zadkem, když dům patří otci, který se klidně ještě může oženit.
Celé je to takové nedomyšlené.
@Justin Case píše: Více
Je to tak. Kreslí si to dost nebezpečně růžově. Pochodující kasička a náhradní fotřík.
@Alwin
Já to chápu,
Podle mě chlap co přijde do takového „výbuchu“ ať už nezvladatelní synové či makat na rekonstrukci je jasně večer mrtvý chtěl by chvilku klidu ať sám nebo se ženou. Jak si ten oddych představuješ?
Ale tak zamysli se, jestli by to nepomohlo třeba přijít a večer odejít, když žena je stejně unavená…a dopřát si ten klid. Bylo by to aspoň plánované a né útěk k tobě když je krize. Nemyslím pořád ale někdy. Nebo někdy říct, dnes nerekonstruuju ale užijeme si čas všichni.
Jasný je, že i když bude být hotov pro vás všechny by tedy bylo malý. To byste si měli vyřešit, jestli to do budoucna má nějaké východisko. Je možnost jiného společného bydlení? Tvoje děti ještě chvíli mít budeš ona svoje pořád. Aspoň jeden pokoj pro dvojici dětí+ložnici pro vás by to chtělo 👍aspoň 3-4+1 teda.
Pokoj pro tvé děti by pak mohli mít ty malé až by vyrostli.
Bez vize zlepšení to jde těžko přežívat. Promluvte si o tom.
Je tam problém asi s rozměrem bydlení a ne ve vztahu.
@bigl píše: Více
Dům. nechal. exmanželce a dcerám. Žije v pronájmu.
Proč důra?
Že s ním chce občas trávit čas?
Mě překvapuje, jak se oba pořád navážíte do jejího otce, přitom kdyby ji tam nenechal bydlet, tak je v azyláku.
A je to odvaha si ji tam vzít, když splácí exekuce po bývalém.
Ona by mu měla děkovat, starší pán, chce mít svůj klid, ted tam po práci maká a ještě je to málo, měl by hlídat děti a vyčítáte mu, že se chce věnovat svojí přítelkyni.
On by musel být blázen, aby na ni něco za života přepisoval, taky jestli má sourozence, tak musí počítat s tím, že se bude dělit.
Navíc pán se může i oženit a může dát manželce barák darem, když budou děti otravné a pořád něco chtít a vyčítat. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Víš, já vím proč ti to píšu. Už mám taky něco za sebou, vím, jaké to je, když si ten:,, fackovací panáček “ a jak ona musí být vděčná, když je pod jeho střechou. Ale pravda je taková, že v tom případě, že je to tak, ty budeš ustupovat pořád, dokud tě to bude bavit a ona, když si to nechá, zůstane s klukama pořád sama, vděčná dcera, kterou ale žádný chlap nebude chtít, protože,, tatínek “. Ano, ti kluci jednou vyrostou, ale to nebude za týden.