Má tento vztah šanci na přežití?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Silwinka87
28.9.25 01:05
@884135 píše: Více

No, bohužel to tak nějak bude. Vzhledem k tomu, že tu psal, že teď spí všichni v jednom pokoji..

• Upravit
9022
28.9.25 07:09

Tak podle mě je tohle průser. Držíš se vidiny, že až bude dostavěno, bude to lepší. No nebude.
Ona platí dluhy po ex, je závislá na bydlení u táty, kterej má, ale taky svůj život. Ona má dalšího sourozence. Nebude z největší pravděpodobností jediná dědička. Takže vráží peníze do cizího. Nemůžete bydlet spolu, protože se tam nevejdete. Ty pendluješ jak vandrák v létě, týden tam a týden doma.
Bohužel je fuk jestli je éterická a inteligentní. Padneš na hubu a fakt mi tě bude líto. Věř mi. A jestli chceš slyšet jak jsem stavěla já takový vzdušný zámek. Tak mi pošli soukromou zprávu. Nechce se mi to tu rozebírat veřejně. A to jsem měla lepší startovní pozici než ty, stran velkého majetku, co mám. A přesto je realita na hony vzdálená realitě a znova bych do toho nešla.
Za mě? Nohy na ramena a pryč. Za dva, za tři roky si na mě vzpomeneš.

• načítám...
4909
28.9.25 08:12

Hele…najednou nejsem ten nejhorší jak to tady čtu. Proč jste mi davali takovy kotel když pak vidíte, ze jsem mel naprostou pravdu?:)

Je to prostě zoufalec protože ženu s dvěma malejma dětma aby jim dělal strejdu…kvůli zasunu… To nechceš

• načítám...
4909
28.9.25 08:13
@Silwinka87 píše: Více

Takže jsem měl pravdu když jsem psal co jsem psal výše, ale do mě jste se pustila a pak jste sama přiznala, že total je.

Jste dost nevyrovnaná v názorech

• načítám...
2770
28.9.25 08:16
@Justin Case píše: Více

souhlasím s Tebou

• načítám...
3690
28.9.25 08:31

Zakladatel píše ve svých předchozích diskuzích o tom, že na tom nebývá psychicky dobře. Tohle ho semele.

• načítám...
Silwinka87
28.9.25 10:16
@Justin Case píše: Více

Tady nejde o to, kdo měl pravdu. Jde o to podání a způsob komunikace z vaší strany. Nikde jsem nepsala, že s názorem nesouhlasím.

• Upravit
Silwinka87
28.9.25 10:17
@Rosebery píše: Více

Taky jsem to pročítala, tu diskuzi z loňského srpna. Jsem zvědavá, jestli se ještě ozve.

• Upravit
1377
28.9.25 11:35

Když to čtu víc, taky si ale myslím, že možná to dokončení rekonstrukce nepomůže.

Kluci tě pronásledují, nedají pokoj. Nezabrání jim v tom jejich pokoj. Blbé, je, že oni tě mají asi hodně rádi. Ty chodíš spát dřív než oni- nemáte se ženou čas.

Ale jejich máma by je měla nějak korigovat ať tě také nechají chvilku být i když jsou malí.( Moje děti také furt lezli na partnera a když přišel všelijak se předváděli, musela jsem to omezit).

Pak se také dá „ukrást čas“ tak, že se nechají ve školce dýl plus využije se chůva na vyzvednutí a budou venku například 2-3h do 18h. Ty jestli chodíš od 3 do práce asi už ve 12 máš volno, ne?

Žena může v 15 končit v práci. A hned máte 2-3h spolu. Večer jf s stejně dřív spát.

Taky píšeš, že má možnost HO.

Můžu říct, že kdyby můj chlap neměl 3 dny HO tak jelikož je barák a jeho únava tak večer ani ráno bysme toho spolu moc nestihli. Prostě se využije polední pauza.

Ale ta bytová situace je špatná. No
U vás teda nepřichází v úvahu pouze se navštěvovat? Mnoho párů to takto vyhovuje.

• načítám...
k22
398
28.9.25 15:03

Zakladatel, co si si zobral z diskusie?

• načítám...
522
28.9.25 17:15

@Lissima co to proboha píšeš? Já svým dětem postavil barák za 7M který jsem jim nechal. Rozvedl jsem se po takřka 14 letech manželství kde nebyly žádné dluhy, drogy, chlast, exekuce, nevěra atd. Prostě jsme vyrostli každý jiným směrem. Zaměstnávám svojí ex kterou jsem mohl vyhodit, ale nechávám jí nadstandardní plat aby na to vše měla. Svoje děti jsem si jako málo který chlap vzal do střídavé péče kde jim zajišťuju vše, stejně tak jako jejich máma. Jak můžeš vyplodit tak chorý text když o mě nic nevíš. To, že jsem si našel partnerku která má děti je asi normální. Každá žena nějaké mít dost pravděpodobně bude. Řeším zde pouze komplikovaný vztah, který kdyby se týkal tebe, dávno by jsi utekla. Já toho člověka mám rád i její děti, jen se občas jako každý dostávám do situace kdy nevidím moc východisko, tak jsem si dovolil navštívit zdejší diskuzi a promluvit si o tom.

• načítám...
522
28.9.25 17:18

@Silwinka87 ano nebývá mi občas dobře, každý máme nějaké zdravotní problémy, o to hůře vše nyní samozřejmě zvládám a jsem si vědom, že tohle je silný kafe pro zdravého natož pro mě, ale snažím se protože je mám rád.

• načítám...
522
28.9.25 17:20

@Justin Case ty by jsi měl navštívit odborníka, protože žiješ na jiné planetě než já a ostatní diskutující. Když tu probíráš jako tvoji prioritu života vaginální dilataci partnerky a vsouváš to mě a ostatním, více k tobě asi nemám. A jestli tě to trápí, jako, že evidentně ano. Tak já jsem nadstandardně obdařen, takže tohle fakt neřeším.

• načítám...
522
28.9.25 17:23

@LunaP asi to budeme promyslet, na věc společného bydlení tolik netlačit. Zatím se navštěvovat, do cizí nemovitosti neinvestovat a nechat to být. Až se situace stabilizuje, tedy pokud to přežijeme, tak je možné samozřejmě se vydat společnou cestou, jako je společná hypotéka, stavba nebo koupě svého atd. Prostě to neurveme i když bychom chtěli. Děkuji za reakci, holt se budeme muset smířit s tím, že se uvidíme jej když to okolnosti dovolí.

• načítám...
522
28.9.25 17:24

@alisekR ozvu se, děkuji za osobní nabídku komunikace, zajímá mě názor kdo to obdobně třeba zažil.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová