Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud máš chuť psát a trochu toho literárního citu s dobrou gramatikou, tak směle do toho! Návrat ke kořenům v podobě hospodaření si určitě najde svoje publikum. Nicméně aby takový blog zaujal, musí mít dobrou grafiku, přiměřené délky příspěvků, ideálně s poutavými fotkami. A to není jen tak, to sebere dost času a úsilí. Důležitá je taky pravidelnost a četnost příspěvků. Zda to má cenu ti nikdo dopředu neřekne, to záleží na mnoha faktorech.
Co se týče plateb, platí se za doménu, je to pár stovek ročně (např. přes forpsi). Na webu existuje spousta šablon pro blogy zdarma (na wordpressu), které jsou jednoduché na obsluhu.
Jak píše trojskahelena, cenu to má, téma je zajímavý, takže by si čtenáře určitě našlo (umím si představit, že bych byla jedním z nich)
ale grafická úprava je strašně důležitá, dneska je contentu na internetu nepřeberný množství a většina lidí dá na první dojem. Jestli nemáte zkušenosti s děláním webu a focením, tak bych se nebála ani nějakých kurzů než bych se do toho pustila. Na webovou tvorbu stačí online a fotografický kurz se neztratí ani tak
no a pak ideálně nabírat tunu inspirace, pořádně rozmýšlet a plánovat příspěvky dopředu. Každopádně vám fandím ![]()
No nevím, já bych byla skeptická. Hezké stránky můžeš udělat pomoci šablon a placených prostředí i jako laik, můžeš je naplnit zajímavým obsahem… ale vydrzis to dělat nastalo, spravovat je, udržovat, propagovat? A porad dokola vymyslet, psát a zveřejňovat nové příspěvky a reagovat na čtenáře? ![]()
Za me uz je blog mrtva platforma. Vytvrorila bych Instagram
Hodne fotek, primerene textu a haldy potencionalnich sledujicich ![]()
Já si myslím, že to smysl má. Pro příznivce vašeho stylu života je to asi lepší forma než instagram.
Ale měla bys to dělat hlavně pro sebe. Když budeš šikovná, své čtenáře si jistě najdeš…
Držím palce, ať se dílo podaří! ![]()
Ahoj holky, maminky, tatínci.
Přišla jsem si pro radu.
S manželem a dětmi jsme ve šlépějích předků rozjeli hospodářství, rady čerpame od nich a moc si těchto cenných a historickych věci/té ad/zkušeností vážím, chtěla bych aby se uchovali i pro další generace… Máme hodně zájemců o naše výrobky, ale nechceme je prodávat, na to nemám odvahu, jsou jen pro rodinu a ostatní rod. prislusniky.
Mě ale napadla jiná věc. Ráda bych předala zkušenosti lidem, co by si to chtěli taky vyzkouset, sepsala, co a jak se dělá, kdy…
Má to cenu?
Platí se za blog? Popripade kde jej vytvořit? Má to nějaké výhody, nevýhody, psát blog? Pokud mi někdo poradí, budu ráda.
Raději anonym, prosím.