Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše:
To je nesmysl, že škola bude sama někoho kontaktovat. Přednostně musí řešit ty s odvoláním.
Na MU to tak funguje, kdyz k zapisu v cervenci dorazi malo prijatych. Zbytku napisou do elektronicke prihlasky.
@Wani píše:
Na MU to tak funguje, kdyz k zapisu v cervenci dorazi malo prijatych. Zbytku napisou do elektronicke prihlasky.
Jo, třeba VŠE to dělá taky a ozývají se třeba už druhý den po výsledcích (netuším, jak to přesně funguje - možná to souvisí s tím, že výsledek se vygeneruje automaticky, hodí to splnil/nesplnil, ale pak se ukáže, že splnilo nedostatek lidí, takže je volno). UK to, myslím, nedělá, nebo teda nevím o nikom, kdo by s tím měl zkušenosti. Ale některé to školy to prostě dělají.
@listento píše:
Jo, třeba VŠE to dělá taky a ozývají se třeba už druhý den po výsledcích (netuším, jak to přesně funguje - možná to souvisí s tím, že výsledek se vygeneruje automaticky, hodí to splnil/nesplnil, ale pak se ukáže, že splnilo nedostatek lidí, takže je volno). UK to, myslím, nedělá, nebo teda nevím o nikom, kdo by s tím měl zkušenosti. Ale některé to školy to prostě dělají.
Na MUNI je to nekdy v pulce cervence. Zjisti, zda se jim zapsal pro ne dostatek lidi, a pak jim do elektronicke prihlasky napisou, ze je dodatecne berou. Ale musi tedy splnit zkousku uspesne.
Posílala jsem odvolání (na jinou VŠ) s nějakým odůvodněním ve smyslu, že mám o obor zájem, a bylo mi vyhověno. Ani si už nepamatuju, jak hluboko jsem byla pod čarou. Za mě má smysl to zkusit.
@Wani píše:
Podle me nema. Pokud se nezapise dost studentu do studia, tak te skola sama kontaktuje.
Co do toho odvolani chces napsat?
tak to neni, kontaktuji jen ty, co podali odvolani
proto@Meolmi píše:
Zdravím, chtěla jsem se Vás zeptat, ohledně přihlášek na VŠ. Hlásila jsem se na pedagogickou fakultu do Ostravy, ale bohužel jsem nebyla z důvodu nedostatku kapacity přijata. Výsledek mě zařadil na 95. místo, myslíte, že má odvolání smysl? Děkuji za jakékoliv reakce
ano, odvolani kazdopadne podat
@Pudloslava Na MUNI ne, tam te kontaktuju pres eprihlasku. Ono na MUNI totiz odvolani musi obsahovat nejaky relativnu duvod (napr. potvrzene onemocneni behem prijimacek).
@Wani aha, takze to je na kazde skole jinak?
kazdopadne odvolanim se nic nezkazi
@Pudloslava píše:
@Wani aha, takze to je na kazde skole jinak?kazdopadne odvolanim se nic nezkazi
no má to na Ostravské a ta to chce písemně, takže to musí podat tak, jak to chtějí