Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klamonožka píše:
Taky bych byla mrzutá, kdyby mi někdo poničil moje výpěstky.
Přesně tak. On si opravdu nikdo zeleninu nepěstuje proto, aby mu ji děcka olámaly… ![]()
Být tebou, tak si připravím nejen omluvu, ale i představu, co uděláš příště, aby tam klukovi balon nelítal zas a zas. Přece není na sousedovi, aby si nad záhon stavěl ochranné sítě
On tam balon spadne ještě třikrát a soused by mohl vyhodit polovinu záhonu…
Jistě, hmotná škoda je zanedbatelná, ale chápeš, že lidi, co si pěstujou cokoliv, to jaksi nedělají úplně kvůli penězům, že? Zkus být trochu chápavá vůči okolí ![]()
Nooo, zabavuje
tak já upecu něco dobrého a snad to pomůže ![]()
Dekuju vám
dám vědět, jestli to zabralo ![]()
Vloni sousedův syn (první stupeň zš) taky omylem hodil mámě balón na zahradu, nic jí nezničil… Zazvonil, nepozdravil a zařval " mám tam balón" a máma mu řekla " no a co?!" A zavřela dveře. Šlo jí jen o to, aby pozdravil a slušně požádal. Samozřejmě pak přišel znovu a „lépe“ s otcem a dala jim ho
@jessikka píše: škodu za (já nevím), tři cibule… pět korun prosím
Takhle to přeci nemůžeš brát. ![]()
Je v tom jeho práce.
Myslím, že bábovka a omluva je na místě.
@kkaattkkaa píše:
Nooo, zabavujetak já upecu něco dobrého a snad to pomůže
Dekuju vámdám vědět, jestli to zabralo
jen aby pán nebyl diabetik, to by mohl vzít jako provokaci ![]()
@Markéta80 chi chi i diabetici obcas dietku porusi. Vim ze sve zkusenosti ![]()
@Gortyna píše:
Vloni sousedův syn (první stupeň zš) taky omylem hodil mámě balón na zahradu, nic jí nezničil… Zazvonil, nepozdravil a zařval " mám tam balón" a máma mu řekla " no a co?!" A zavřela dveře. Šlo jí jen o to, aby pozdravil a slušně požádal. Samozřejmě pak přišel znovu a „lépe“ s otcem a dala jim ho
Nám se stalo, že si soused zakop míč k nám na zahradu a místo toho aby přišel, tak prostě přelezl plot a pro balón si došel. Už dlouho mě nic tak nepřekvapilo ![]()
@jizerka
po dnešní ko na diabetologii musim zpřísnit režim
ale dostat čokoládu od někoho kdo ví že jsem diabetik
![]()
@Markéta80 Hmm ta čokoládou by me darce nepotesil tu nemusim. Ale babovkou ci buchtou joooo
Tak balón byl vrácen, ještě jsem nestihla upéct
![]()
Sekla jsem trávu a soused prisel k plotu, hned jsem se mu omluvila a on, že to chápe, že to jsou děti..prý i fouknul vítr a micuda je lehký tak to tam asi odnesl
chtěla jsem se s nim domluvit na skodnem, to nechtěl ani slyšet, jen ať mu domluvim.
Tak zítra opravdu upecu a s radostí mu předám ![]()
Myslím, ze diabetik není ![]()
@kkaattkkaa píše:
Tak balón byl vrácen, ještě jsem nestihla upéct![]()
Sekla jsem trávu a soused prisel k plotu, hned jsem se mu omluvila a on, že to chápe, že to jsou děti..prý i fouknul vítr a micuda je lehký tak to tam asi odneslchtěla jsem se s nim domluvit na skodnem, to nechtěl ani slyšet, jen ať mu domluvim.
Tak zítra opravdu upecu a s radostí mu předám
Myslím, ze diabetik není
A tak to má být ![]()
@kkaattkkaa píše:
Tak balón byl vrácen, ještě jsem nestihla upéct![]()
Sekla jsem trávu a soused prisel k plotu, hned jsem se mu omluvila a on, že to chápe, že to jsou děti..prý i fouknul vítr a micuda je lehký tak to tam asi odneslchtěla jsem se s nim domluvit na skodnem, to nechtěl ani slyšet, jen ať mu domluvim.
Tak zítra opravdu upecu a s radostí mu předám
Myslím, ze diabetik není
Super. Po dobrém jde vždy všechno lépe. ![]()
já vím že to asi nestojí za řeč, ale určitě bych projevila snahu