Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mému klukovi budou 2 roky, před týdnem jsem byla u kamarádky a ona má půl roční miminko, a já jak jsem si ho chovala, leželo mi na brisku a pořád jsem ho pusinkovala až mi to bylo blbe před kamosku že se k jejímu diteti tak mám
no a od té doby jsem rozhozena a objevil se mi mateřský pud
a pořád se to stupnuje
jenže s bývalým jsem se rozesla před 9 měsíci já ho pořád miluju a dnes omamena touhou po miminku jsem mu to napsala. že ho miluji a chtěla bych miminko a pro malého bratříčka nebo sestricku
nedovedu si představit že bych to dítě měla s jinym
nevím co si tím slibuju, když jsem mu to napsala
ale jsem fakt jak kdyby mě ovládly hormony
znáte to taky, že vás chytly hormony na druhé dítě
já vůbec nevím jestli ma nebo nemá pritelkyni, on odešel kvůli mému chováni že jsem mu prý nic nedovolila atd
odešel už v pátém měsíci tehu a po narozeni se ke mě, k nám vrátil. teď zas odešel kvůli tomu samému odemne
tak já jsem s toho jelen, moc bych ho chtěla zpět i malý určitě vždy brečí jak ho bývalý vrací ![]()
@bonduellka a co ti na to napsal??? a přemýšlela si o tom jestli by ses dokázala změnit kdyby se k tobě vrátil?
z mého pohledu být chlapem tak se nevracím. zkusil to 2× a nevyšlo to. a pokud bych o návratu uvažovala tak rozhodně ne s plozením potomka. pokud vám to neklape tak je asi trochu nerozum do nefunkčního vztahu přivést další dítě ![]()
@paola white no právě že nenapsal a tuším že ani nenapise
a bojím se že mě spíš serve že to je kvůli mě, že odešel, že odejít nechtěl, že prý je to má vina, že jsem se tak neměla chovat
ale já teď nemůžu vůbec najít rozum, ten pud je šílený
já bych změnila spoustu pravidel doma aby měl volnost atd. o to jde v tom byla chyba. já jsem se v tomhle změnila. ale nenapisu mu to.asi nemám odvahu, bojím se i, nevím co a jak od něj čekat za reakci
![]()
Já si myslim, že by ses měla uklidnit, kamarádku na čas nevidět, dát se dohromady a najít si pak jinýho chlapa. Vem si to obráceně jo. Jsi s chlapem, kterej ti zakazuje věci a nedává ti volnost. Rozejdeš se s nim, ale pak se k němu vrátíš, dáš mu ještě šanci. Chvíli je to dobrý a pak se to opakuje, tak tě to dožere a opustíš ho znova. A on se pak najednou zblázní a začne tě uhánět zpátky na to, že by s tbou chtěl miminko a že se změnil, že ti tu volnost dal?
Já teda, být chlapem v tvém případě, tak se nevracim
Ty budeš chvíli sekat latinu, ale pak se to vrátí zpět do tarých kolejí a co když náhodou už budeš těhotná? Přivedeš druhý dítě do takový situace? Já bych to nechala plavat…
@bonduellka upřímně.. mě též chytly hormony, chtěla jsem dítě, jenže ex byl něco podobného a prostě jsem to rozumově dostala z hlavy, protože jsem věděla, že bych zůstala sama s 2 dětičkama… Já bych do toho asi nešla, protože se budeš akorát trápit
Jde to, jestli máš možnost, tak buď se od kamarádky na nějaký čas odstřihni, nebo se choď s mimčem pomazlit, ale druhé do takové situace? Za mě nee ![]()
@Lonna píše:
Já si myslim, že by ses měla uklidnit, kamarádku na čas nevidět, dát se dohromady a najít si pak jinýho chlapa. Vem si to obráceně jo. Jsi s chlapem, kterej ti zakazuje věci a nedává ti volnost. Rozejdeš se s nim, ale pak se k němu vrátíš, dáš mu ještě šanci. Chvíli je to dobrý a pak se to opakuje, tak tě to dožere a opustíš ho znova. A on se pak najednou zblázní a začne tě uhánět zpátky na to, že by s tbou chtěl miminko a že se změnil, že ti tu volnost dal?
Já teda, být chlapem v tvém případě, tak se nevracimTy budeš chvíli sekat latinu, ale pak se to vrátí zpět do tarých kolejí a co když náhodou už budeš těhotná? Přivedeš druhý dítě do takový situace? Já bych to nechala plavat…
amen…To je vše…
Nechej hormony odhormonovat a vy*er se na to, 2× jsi ho od sebe odehnala chování, jsi si toho vědomá, myslíš, že po 3 by to bylo jiné? Jestliže by ti na to kývnul, byl by pěkný blázen, jen by platil na 2 děti a nic z toho
![]()
@bonduellka To mi připomíná, když jsme chtěli jako malí štěňátko, taky jsme slibovali hory, doly
Najdi si chlapa, kterému nebude vadit tvoje chování. Že ho na čas budeš tolerovat, nic neřeší, bude to jen přetvářka a ta nikdy dlouho nevydrží, pak zůstaneš se dvěma dětma sama ![]()
@bonduellka no zpátky už jí nevezmeš. prostě se na to vyprdni. kdyby se chlap někdy ptal tak mu řekni že tě to mrzí a tečka. neřeš, nepátrej…
@bonduellka nic, tu bych neřešila a dál se mu neozývala. Mě vždycky maminka vtloukala do hlavy (a jeden čas jsem to měla vyvěšený na lednici ) NECHCI CHLAPA, KTEREJ MĚ NECHCE! Zapamatovat
a uvidíš. Třeba hned za týden potkáš toho pravého ![]()