Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rob je kryci jmeno, pravym jmenem je to Matt
. A nebojte, zlocinec neni. S kym se da dohromady to uz vam musi byt jasne ted, ze jo? ![]()
Rob Shelton je pravým jménem Matt Bosnich. Je v ochraně svědků, nějací lumpové mu zabili ženu (blondýnku hodně podobnou Jodi, jmenovala se Anna) a malého synka. A on má proti těm lumpům svědčit, jenže ti ho chcou samozřejmě zabít. Stýká se s Rogerem, což je policajt, kterej tu ochranu svědů zaštiťuje. Ale už přesně nevím, co jsou ti grázlové zač, jestli šlo o drogy nebo nějaká mafie, to mi už z hlavy vypadlo ![]()
@Machalka píše:
Rob Shelton je pravým jménem Matt Bosnich. Je v ochraně svědků, nějací lumpové mu zabili ženu (blondýnku hodně podobnou Jodi, jmenovala se Anna) a malého synka. A on má proti těm lumpům svědčit, jenže ti ho chcou samozřejmě zabít. Stýká se s Rogerem, což je policajt, kterej tu ochranu svědů zaštiťuje. Ale už přesně nevím, co jsou ti grázlové zač, jestli šlo o drogy nebo nějaká mafie, to mi už z hlavy vypadlo
joo zrovna v dnešním díle měl útržky vzpomínek a vypadal fakt jako Jodi ta jeho mrtvá žena ![]()
Holky Nick je fakt mrtvý? To už bych se ani dál nedívala, to by byla krize ![]()
taky koukám, už jediný seriál, který mi zbyl, večer nemám při uspávání šanci. S tím Nickem teda to snad není možná, že se tam zjeví???napište to někdo ![]()
@madla21 píše:
Holky Nick je fakt mrtvý? To už bych se ani dál nedívala, to by byla krize
No už jsem něco četla tady na diskuzi, jak tenkrát odjeli, tak tu někdo psal, že se oba ještě na chvíli vrátí, ale že to bude dramatické. ![]()
Nick se ještě vrátí..chvilku tam budou.. ale pak zmizí..a už se nevrátí ![]()
Fakt? vždyť už tam není pak nikdo Meklaudojc:-) nebo kdo je tam teď vlastně ještě ,,Macloedovy dcery?,,:-(
Bude tam Jodi…
pak se tam vrátí Regan a pak ještě její sestra..(ted si na jméno nevzpomenu) ale pak to stojí za prd ![]()
A dá to dohromady JOdi s Robem a s kým Steve??????
toť poslední otázky
děkuji moc, mě to nejvíc bavilo ještě stará parta pod jednou střechou, kdy Meg vařila i s tou malou ještě, ale teď už je to takový slepovaný.
jakmile začnou tragédie, je to jasný.
Já ti to napíšu do SZ…at mi tu někdo nevynadá,že to tu práskám ![]()