Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
22.3.12 13:06

Rob je kryci jmeno, pravym jmenem je to Matt :lol: . A nebojte, zlocinec neni. S kym se da dohromady to uz vam musi byt jasne ted, ze jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
22.3.12 13:41

To už trošku jo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.3.12 10:35

Rob Shelton je pravým jménem Matt Bosnich. Je v ochraně svědků, nějací lumpové mu zabili ženu (blondýnku hodně podobnou Jodi, jmenovala se Anna) a malého synka. A on má proti těm lumpům svědčit, jenže ti ho chcou samozřejmě zabít. Stýká se s Rogerem, což je policajt, kterej tu ochranu svědů zaštiťuje. Ale už přesně nevím, co jsou ti grázlové zač, jestli šlo o drogy nebo nějaká mafie, to mi už z hlavy vypadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.3.12 10:49
@Machalka píše:
Rob Shelton je pravým jménem Matt Bosnich. Je v ochraně svědků, nějací lumpové mu zabili ženu (blondýnku hodně podobnou Jodi, jmenovala se Anna) a malého synka. A on má proti těm lumpům svědčit, jenže ti ho chcou samozřejmě zabít. Stýká se s Rogerem, což je policajt, kterej tu ochranu svědů zaštiťuje. Ale už přesně nevím, co jsou ti grázlové zač, jestli šlo o drogy nebo nějaká mafie, to mi už z hlavy vypadlo :think:

joo zrovna v dnešním díle měl útržky vzpomínek a vypadal fakt jako Jodi ta jeho mrtvá žena :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
23.3.12 11:32

JJ, tak nějak jsem si myslela, že to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
26.3.12 10:41

Holky Nick je fakt mrtvý? To už bych se ani dál nedívala, to by byla krize :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.3.12 10:47

taky koukám, už jediný seriál, který mi zbyl, večer nemám při uspávání šanci. S tím Nickem teda to snad není možná, že se tam zjeví???napište to někdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.3.12 10:58
@madla21 píše:
Holky Nick je fakt mrtvý? To už bych se ani dál nedívala, to by byla krize :(
:lol: není
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
26.3.12 11:00

No už jsem něco četla tady na diskuzi, jak tenkrát odjeli, tak tu někdo psal, že se oba ještě na chvíli vrátí, ale že to bude dramatické. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.3.12 11:00

a oni zase zmizí a kdy se objeví Nick, prosím prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.3.12 11:09

Nick se ještě vrátí..chvilku tam budou.. ale pak zmizí..a už se nevrátí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.3.12 11:16

Fakt? vždyť už tam není pak nikdo Meklaudojc:-) nebo kdo je tam teď vlastně ještě ,,Macloedovy dcery?,,:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.3.12 11:20

Bude tam Jodi… ;) pak se tam vrátí Regan a pak ještě její sestra..(ted si na jméno nevzpomenu) ale pak to stojí za prd :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.3.12 11:33

A dá to dohromady JOdi s Robem a s kým Steve?????? :D :D toť poslední otázky :D :D děkuji moc, mě to nejvíc bavilo ještě stará parta pod jednou střechou, kdy Meg vařila i s tou malou ještě, ale teď už je to takový slepovaný. :( jakmile začnou tragédie, je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.3.12 11:35

Já ti to napíšu do SZ…at mi tu někdo nevynadá,že to tu práskám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie