Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, sleduje někdo ještě Mcleodovy dcery na ČT 1, nyní končí poslední 8. řada…já nevydržela a dokoukala všechny díly na netu. Ikdyž jsem si kolikrát říkala, že už je to kravina, furt někdo odchází a situace se neustále opakují a z původních postav nezbyl nikdo, přesto jsem na něj koukala a těšila se… toť asi úděl mamin na mateřské
Zajímalo by mne, jestli ČT začne dávat nějaký podobný seriál, abych zaplnili mezeru…
@Chechia jj Mcleodky jsou ideální seriál na mateřské dovolené. Aktuálně už jsem ho nesledovala, ale vždy když vidím, že ho reprízují, tak si vzpomenu, dost jsme to tady s holkama v diskuzi prožívaly
. Bohužel poslední tři sérii byly dost slabé, ale to je úděl všech mnohosériových seriálů
No jsem asi už ujetá, ale začala jsem koukat na Mcleodovky od prvních dílů, neb jsem nikdy serial neviděla od začátku
A je sranda vidět postavy jak se změnili, Tess je furt stejná, ale Jodi a Becky jsou jiné
@clovek Jo,jo. Souhlas. Ideal na materskou. Materska mne akorat skoncila, nicmene jsem je stacila skouknout 2× behem 3 let ![]()
A co nějaký jiný pohodový seriál? Doporučíte nějaký, který bych si mohla stáhnout na relax, kdy malá spí?
Když je serial dobrej tak skousnu jakýkoliv žánr, ale asi scifi na v poslední řadě ![]()
Holky, nevíte, kde sehnat celou verzi písničky (a bez toho mluvení) z McL muzikálu - Forever?
https://www.youtube.com/watch?…
Případně, kde bych k ní našla anglický text?