Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
18.9.13 21:41
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.8.14 20:43

Ahojda, sleduje někdo ještě Mcleodovy dcery na ČT 1, nyní končí poslední 8. řada…já nevydržela a dokoukala všechny díly na netu. Ikdyž jsem si kolikrát říkala, že už je to kravina, furt někdo odchází a situace se neustále opakují a z původních postav nezbyl nikdo, přesto jsem na něj koukala a těšila se… toť asi úděl mamin na mateřské ;-) Zajímalo by mne, jestli ČT začne dávat nějaký podobný seriál, abych zaplnili mezeru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.8.14 21:32

@Chechia jj Mcleodky jsou ideální seriál na mateřské dovolené. Aktuálně už jsem ho nesledovala, ale vždy když vidím, že ho reprízují, tak si vzpomenu, dost jsme to tady s holkama v diskuzi prožívaly :lol:. Bohužel poslední tři sérii byly dost slabé, ale to je úděl všech mnohosériových seriálů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.8.14 06:39

No jsem asi už ujetá, ale začala jsem koukat na Mcleodovky od prvních dílů, neb jsem nikdy serial neviděla od začátku :-) A je sranda vidět postavy jak se změnili, Tess je furt stejná, ale Jodi a Becky jsou jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
11.8.14 01:37

@clovek Jo,jo. Souhlas. Ideal na materskou. Materska mne akorat skoncila, nicmene jsem je stacila skouknout 2× behem 3 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.8.14 08:53

A co nějaký jiný pohodový seriál? Doporučíte nějaký, který bych si mohla stáhnout na relax, kdy malá spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
11.8.14 19:46

@Chechia Tvůj oblíbený žánr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.8.14 08:44

Když je serial dobrej tak skousnu jakýkoliv žánr, ale asi scifi na v poslední řadě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.7.18 13:28

Holky, nevíte, kde sehnat celou verzi písničky (a bez toho mluvení) z McL muzikálu - Forever?
 https://www.youtube.com/watch?…

Případně, kde bych k ní našla anglický text?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí