Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marcelka88 píše:
Hmm, já tam ted našla jen druhý a osmý díl![]()
![]()
Marcelko já našla taky jen tak. Ještě mám úplně ten poslední.
Já už je našla, stahuji je přes slovenské uložto v češtině, sice to stahuji po díle, ale budou
![]()
Holky potřebuji 8díl z osmé série, nevíte kde ho seženu? nebo nemůžete mi ho některá nějak poslat?
áááá i díl číslo 6. a 7. mám jen cca 30minut a dál už to neběží, se zastřelim
![]()
Marcelko, já kouknu kde mám dvd a poslala bych ti to přes uschovna.cz kdyz mi posles mail, melo by to jit — jeste tedy zkontroluji, jestli mam vsechno ![]()
@ibbu píše:
Marcelko, já kouknu kde mám dvd a poslala bych ti to přes uschovna.cz kdyz mi posles mail, melo by to jit — jeste tedy zkontroluji, jestli mam vsechno
Faakt? To bys byla nejzlatější
! Můj mail je MarcelkaBalogova@gmail.com ![]()
MArcel tys mi dala, jsem se koukala jestli jsou ty díly celé a zrovna je tam jak Alex umře
![]()
@ibbu píše:
MArcel tys mi dala, jsem se koukala jestli jsou ty díly celé a zrovna je tam jak Alex umře![]()
![]()
Já vim, ten jsem viděla, teda né až do konce, páč se mi to vyplo, ale hrozně, ale hrozně jsem u toho dílu brečela
Ještě jak Steeve odmítá Xandra, no hrůza ![]()
Marcelko, mám problém
díly komplet mám, ale - nevejdou se do uschovny, presah MB je zpoplatnen a na ulozto mi nejdou zaboha nahrat… nevim, kde je jadro pudla ![]()
kdyby jste měla některá tip co s tím - sem s ním ![]()
jinak já zítra odjíždím a pryč budu až do neděle a připojení bude mizerné, nahrávat budu moct až potom… tak se na mě nezlob… celé odpoledne to zkouším a někde je zakopaný pes… hlavně nevím, proč to nejde na tom ulozto ![]()
Cože???Alex umře? já myslela, že budou se Steve šťastní až do smrti ![]()
@Nelluška píše:
Cože???Alex umře? já myslela, že budou se Steve šťastní až do smrti
Ano budou. Do tý Alexovi.
@Machalka píše:![]()
![]()
Jé já tam zapomněla dát smajla. MIluju černý humor, občas ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Jé já tam zapomněla dát smajla. MIluju černý humor, občas
Lenti, to já taky
Zvedla jsi mi aspoň náladu ![]()