Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ikente píše:
Myslíš Matta? Mně hrozně imponuje to, jak ze sebe nedělá frajírka, je tajemnej a hlavně se umí chovat k ženským. Takové typy mně fakt přitahujou (jo, kdybych takhle uvažovala i v pebertě). A hezkej je, moc
vypadá jako stydlín
ty díly namlouvání s Jodi byli super romantika, pak mi ale překvapilo, jak hned koukala po jiných a na něj si ani nevzpomněla a ani se nesnažila ho najít. No jo no, filmy.
@Nelluška píše:
vypadá jako stydlínty díly namlouvání s Jodi byli super romantika, pak mi ale překvapilo, jak hned koukala po jiných a na něj si ani nevzpomněla a ani se nesnažila ho najít. No jo no, filmy.
To jo, někdy to se scénářem fakt přehánějí. To uvítání bude taky moc pěkný (ironie) ![]()
Dave a Kate je kapitola sama o sobě, člověk se těší, že jim to konečně dopadne a pak si tam křečovitě dávají pusu (stěží jednu), no prostě hrůza. Jako by se ti dva ani neměli v lásce.
@Nelluška píše:
vypadá jako stydlínty díly namlouvání s Jodi byli super romantika, pak mi ale překvapilo, jak hned koukala po jiných a na něj si ani nevzpomněla a ani se nesnažila ho najít. No jo no, filmy.
Jodi si na Matta vzpomněla, sice jsem teď hodně dílů neviděla, ale přece v jednom dílu dorazila s Rileym do toho tunelu, kde se s Mattem chvíli schovávali před tím zabijákem. A všechno se jí vrátilo. Hledat ho nemohla, protože byl v ochraně svědků, ohrozila by tím jeho bezpečnost. Však se z toho dostávala podle mě docela dlouho, až to konečně překonala, chtěla si začít s Rileym, jenže akorát se Matt vrátil ![]()
@Ikente píše:
Dave a Kate je kapitola sama o sobě, člověk se těší, že jim to konečně dopadne a pak si tam křečovitě dávají pusu (stěží jednu), no prostě hrůza. Jako by se ti dva ani neměli v lásce.
Jo s tim naprosto souhlasim, zrovna je dva opravdu hrozne odbyli a jeste to tak blbe skonci ![]()
A Jodi a jeji chlapci, na Luka ve vezeni uz taky ani nevzdechla. Myslim si, ze mohli ukazat, ze se kvuli Mattovi trapi vic nez v jednom dile a on se hned za dalsi dil vrati
Tak jsem si privstala, abych si to pripomenula a bylo to takovy divny s Kate a Davem, hrozne rychly, takovy hrrr, tohle se fakt nepovedlo. Hlavne ty reci o zivotni lasce a o tom, ze s ni chce bejt uz naporad a pak
.
Nickovym hlasem mluvil Alexuv otec
A Taylor jako Sandra
, ale nastesti ji predabuji.
@clovek píše:
Tak jsem si privstala, abych si to pripomenula a bylo to takovy divny s Kate a Davem, hrozne rychly, takovy hrrr, tohle se fakt nepovedlo. Hlavne ty reci o zivotni lasce a o tom, ze s ni chce bejt uz naporad a pak.Nickovym hlasem mluvil Alexuv otec
A Taylor jako Sandra
, ale nastesti ji predabuji.
Ten dabing se jim fakt nepovedl ![]()
Neni jen sedm sérií!! Ted jsem skončila 32.díl sedmé série a ještě to pokračuje… Nevítě někdo odkaz na další díly osmé série? Nemohu je najít na uložto..
![]()
@MisaHanuska píše:
sérií je 8, ta poslední má 22 dílů a mám je všechny
A kdes je stáhla???