Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
14.6.12 19:37
@lleennttiillkkaa píše:
Ano budou. Do tý Alexovi.
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
14.6.12 19:39
@ibbu píše:
Marcelko, mám problém

díly komplet mám, ale - nevejdou se do uschovny, presah MB je zpoplatnen a na ulozto mi nejdou zaboha nahrat… nevim, kde je jadro pudla :?
kdyby jste měla některá tip co s tím - sem s ním :lol:

jinak já zítra odjíždím a pryč budu až do neděle a připojení bude mizerné, nahrávat budu moct až potom… tak se na mě nezlob… celé odpoledne to zkouším a někde je zakopaný pes… hlavně nevím, proč to nejde na tom ulozto :pocitac:

Fakt? Tak to nevim kde je problém čeče :think: Asi je něco rozbitýho :mrgreen: To nevadí, v klídku si užij dovču, já odjíždim zase v neděli až do čtvrtka a budu úplně bez připojení, tak máš ještě spooousty času na zkoušení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A co to zkusit na ulozto. sk??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.6.12 21:19

MArcel ulozto. sk neznam, vyzkousim az prijedu domů ju :D nechala bych ti odkaz pak tady…

ted si „vegetim“ u rodicu, maminu mame v laznich tak valcime s tatkou aby to tu moc nezpustlo ale zatim nas oba valcuji deti :-D vcera jsme usnula jeste za svetla, hrozny :lol:

internet tu je tak pomaly ze nez nacte stranku, mam jednu prectenou v knize :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.6.12 21:44
@lleennttiillkkaa píše:
Ano budou. Do tý Alexovi.

To sedlo. :potlesk: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
18.6.12 13:06

Ahoj holky, tak dneska to zase byl doják co? Takže Jodi odešla s Mattem v utajení a už tam nebude, vůbec, až do toho posledního dílu, kam přijde s bříškem?
No a zase se aspoň vrátila Kate ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.6.12 13:38
@Tercie píše:
Ahoj holky, tak dneska to zase byl doják co? Takže Jodi odešla s Mattem v utajení a už tam nebude, vůbec, až do toho posledního dílu, kam přijde s bříškem?
No a zase se aspoň vrátila Kate ;-)

Jojo, teď už to přestává být tak dobrý - teda alespoň pro mě. Ta Kate to alespoň zatím zachraňuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
18.6.12 14:12

@Tercie Takže.jak.to.wybouhnutí.byl.jen.zastíraí.manéwr?neumřeli.dooprawdy?Omlouwám.se.za.tečky.ale.synek.dokázal.polít.kláwesnii.nemám.mezerník.a.nějaké.kláwesy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
18.6.12 14:23

@Ikente Mě stačí i Steve, teď budeme sledovat jak dlouho budou hledat k sobě cestu s Alexem :-D

@Barush Museli je nějak zlikvidovat, pomyslně, aby je mohli schovat a nikdo je nehledal ;-)
Synek je šikula, mě můj před pár dny takhle zlikvidoval mobil :-D Ten ale umřel definitivně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
18.6.12 20:09

Holky já nevím..já když jsem viděla dnešní díl poprvé, tak jsem brečela!! a věřila tomu..jenže pak jak se Jodi vrátí a holkám vysvětlí že v tom autě neseděla..a proč..tak to mi přijde jako max. blbost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
18.6.12 20:17

No taky jsem z toho dneska byla docela hotová. :( Pak jsem si ale vzpomněla, že už se to tady vlastně řešilo a že Jodi ve skutečnosti mrtvá není :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.6.12 21:26

Holky, taky když jsem viděla tenhle díl poprvý, tak jsem brečela jako malá :-) Kate to zahrála fakt dobře.
Tercie: Já Steve pořád moc nemusim, nevím, proč, ale je to tak :nevim:
Barush: Děti jsou fakt šikulové, viď :-) Taky mi to tu dcerka pomalu i přes mé výhružky ničí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.6.12 10:26

Tak já tu včera blábolila o dílu, který byl až dneska, no to je teda gól :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
19.6.12 10:52

@Ikente :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nu jo, stane se :-D

Ale dneska jsem si teda fakt echt pořvala, i když jsem věděla, že je Jodi živá, stejně mě to sebralo, Kate to hrála fakt supr, a to zděšení když ji pak uviděla…rychta. A teda jsem myslela, že Steve a Alexovi to sbližování bude ještě nějakou dobu trvat, a ona nakonec taková rychlovka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.6.12 11:11

Dneska jsem taky po konečně viděla :palec: A teď už to půjde jen z kopce :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.6.12 14:11

A ja to zase nevidela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie