Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ibbu píše:
Marcelko, mám problémdíly komplet mám, ale - nevejdou se do uschovny, presah MB je zpoplatnen a na ulozto mi nejdou zaboha nahrat… nevim, kde je jadro pudla
jinak já zítra odjíždím a pryč budu až do neděle a připojení bude mizerné, nahrávat budu moct až potom… tak se na mě nezlob… celé odpoledne to zkouším a někde je zakopaný pes… hlavně nevím, proč to nejde na tom ulozto
kdyby jste měla některá tip co s tím - sem s ním
Fakt? Tak to nevim kde je problém čeče
Asi je něco rozbitýho
To nevadí, v klídku si užij dovču, já odjíždim zase v neděli až do čtvrtka a budu úplně bez připojení, tak máš ještě spooousty času na zkoušení
A co to zkusit na ulozto. sk??? ![]()
MArcel ulozto. sk neznam, vyzkousim az prijedu domů ju
nechala bych ti odkaz pak tady…
ted si „vegetim“ u rodicu, maminu mame v laznich tak valcime s tatkou aby to tu moc nezpustlo ale zatim nas oba valcuji deti
vcera jsme usnula jeste za svetla, hrozny ![]()
internet tu je tak pomaly ze nez nacte stranku, mam jednu prectenou v knize
![]()
Ahoj holky, tak dneska to zase byl doják co? Takže Jodi odešla s Mattem v utajení a už tam nebude, vůbec, až do toho posledního dílu, kam přijde s bříškem?
No a zase se aspoň vrátila Kate ![]()
@Tercie píše:
Ahoj holky, tak dneska to zase byl doják co? Takže Jodi odešla s Mattem v utajení a už tam nebude, vůbec, až do toho posledního dílu, kam přijde s bříškem?
No a zase se aspoň vrátila Kate
Jojo, teď už to přestává být tak dobrý - teda alespoň pro mě. Ta Kate to alespoň zatím zachraňuje ![]()
@Tercie Takže.jak.to.wybouhnutí.byl.jen.zastíraí.manéwr?neumřeli.dooprawdy?Omlouwám.se.za.tečky.ale.synek.dokázal.polít.kláwesnii.nemám.mezerník.a.nějaké.kláwesy
@Ikente Mě stačí i Steve, teď budeme sledovat jak dlouho budou hledat k sobě cestu s Alexem ![]()
@Barush Museli je nějak zlikvidovat, pomyslně, aby je mohli schovat a nikdo je nehledal ![]()
Synek je šikula, mě můj před pár dny takhle zlikvidoval mobil
Ten ale umřel definitivně ![]()
Holky já nevím..já když jsem viděla dnešní díl poprvé, tak jsem brečela!! a věřila tomu..jenže pak jak se Jodi vrátí a holkám vysvětlí že v tom autě neseděla..a proč..tak to mi přijde jako max. blbost!!!
No taky jsem z toho dneska byla docela hotová.
Pak jsem si ale vzpomněla, že už se to tady vlastně řešilo a že Jodi ve skutečnosti mrtvá není ![]()
Holky, taky když jsem viděla tenhle díl poprvý, tak jsem brečela jako malá
Kate to zahrála fakt dobře.
Tercie: Já Steve pořád moc nemusim, nevím, proč, ale je to tak ![]()
Barush: Děti jsou fakt šikulové, viď
Taky mi to tu dcerka pomalu i přes mé výhružky ničí ![]()
Tak já tu včera blábolila o dílu, který byl až dneska, no to je teda gól ![]()
@Ikente
![]()
Nu jo, stane se ![]()
Ale dneska jsem si teda fakt echt pořvala, i když jsem věděla, že je Jodi živá, stejně mě to sebralo, Kate to hrála fakt supr, a to zděšení když ji pak uviděla…rychta. A teda jsem myslela, že Steve a Alexovi to sbližování bude ještě nějakou dobu trvat, a ona nakonec taková rychlovka ![]()
Dneska jsem taky po konečně viděla
A teď už to půjde jen z kopce ![]()