Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
4.6.12 13:17

Tahle sesta serie co konci uz je dost spatna, ale porad je jeste o mnoho lepsi nez posledni dve serie co jsou pred nama, to teprve budete zirat kdo to jeste nevidel ceho vseho jsou scenaristi schopni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
4.6.12 13:36
@clovek píše:
Takze zitra velke finale Kate a Dave…a ja premyslim proc pak scenaristi vlastne vraceli Kate do hry a totalne nam tim vzali iluze o nejuzasnejsim Daveovi :( . Ne ze by mi Kate nechybela, ale radsi bych ji snad ozelela s vedomim, ze s Davem je nekde spokojena, meli je vratit oba a doprat jim poradny happy end.

Já si říkala, proč se po pohřbu vlastně Kate nevrátí k Daveovi, vůbec to tam není vysvětlený. Když si tak rozumněli, tak proč se k němu zase nevrátí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
4.6.12 13:39
@clovek píše:
Tahle sesta serie co konci uz je dost spatna, ale porad je jeste o mnoho lepsi nez posledni dve serie co jsou pred nama, to teprve budete zirat kdo to jeste nevidel ceho vseho jsou scenaristi schopni 8o

Tak proto se mi do toho moc nechce. Skončila jsem defakto po odchodu Jodi a Matta, pak se letmo koukla asi na další 3 díly a na úplně poslední díl, a to mně odradilo od toho se koukat dál :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
4.6.12 16:24
@marcelka88 píše:
Ale stejně to žeru :mrgreen: :mrgreen:

Naprostej souhlas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.6.12 16:33

Holky, tak už zase budeme čekat na září :mrgreen: , doufám, že nám je tam zas dají, pěkně od prvního dílu, Tess a Claire. :dance: Jestli ne-e… :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.6.12 20:18
@clovek píše:
Takze zitra velke finale Kate a Dave…a ja premyslim proc pak scenaristi vlastne vraceli Kate do hry a totalne nam tim vzali iluze o nejuzasnejsim Daveovi :( . Ne ze by mi Kate nechybela, ale radsi bych ji snad ozelela s vedomim, ze s Davem je nekde spokojena, meli je vratit oba a doprat jim poradny happy end.

Přééésně, to jsem také nepochopila… Vlastně od začátku co přišla Kate, to tam bylo ve vzduchu, furt to bylo takové otevřené a když konečně to dají dohromady, tak se pak vrátí jen Kate… Bylo mi to hrozně líto, protože jsem věřila tomu, že oni dva by byli dokonalý pár. Škoda, že fakt radši neodešli a už se nevrátili, nebo kdyby se měli vrátit, tak společně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.6.12 20:20
@clovek píše:
Tahle sesta serie co konci uz je dost spatna, ale porad je jeste o mnoho lepsi nez posledni dve serie co jsou pred nama, to teprve budete zirat kdo to jeste nevidel ceho vseho jsou scenaristi schopni 8o

To jo, taky jsem zírala :roll: Fakt takovej super seriál takhle pohnojit, to je maso.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.6.12 21:59

Kate se vrátí na pohřeb Jodi a pak odjede zpátky za Davem (mezitím teda stihne prásknout, že jim to trochu skřípe). Ale za pár dílů se od něj vrátí natrvalo, že se rozešli :zed: Ten herec (Brett Tucker) už v tom hrát nechtěl (se nedivím :twisted: ), ale Kate (Michala Banas) jo, tož to vyřešili tak no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
4.6.12 22:14

@Machalka Na čí pohřeb se Kate bude vracet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.6.12 22:18

na pohřeb Jodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
@Machalka píše:
Kate se vrátí na pohřeb Jodi a pak odjede zpátky za Davem (mezitím teda stihne prásknout, že jim to trochu skřípe). Ale za pár dílů se od něj vrátí natrvalo, že se rozešli :zed: Ten herec (Brett Tucker) už v tom hrát nechtěl (se nedivím :twisted: ), ale Kate (Michala Banas) jo, tož to vyřešili tak no :roll:

To tam fakt takhle je? Viděla jsem ten díl asi 2× a ani jednou jsem si nevšimla, že je to tam i vysvětlený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017

Tercie pohreb Jodi, ale nic se neboj :lol: . No myslim si, ze jak Kate tak Dave si zaslouzili hezci finale, zitra to bude takovej fofr a pak uz Davea nikdy neuvidime :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
4.6.12 22:19

@Machalka Aha, já myslela, že ti tam jen chybí čárka ve větě :-D Takže předpokládám to bude fingovanej pohřeb, aby mohla zmizet s Mattem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
4.6.12 22:21

@clovek Dave bude zejtra naposled? No, zas o jednoho sympaťáka míň. A to jak se Stevie s Alexem teď hádají je taky na dlouhý lokte. Tuhle sérii to ještě dokupy nedají co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
4.6.12 22:22
@clovek píše:
Tercie pohreb Jodi, ale nic se neboj :lol: . No myslim si, ze jak Kate tak Dave si zaslouzili hezci finale, zitra to bude takovej fofr a pak uz Davea nikdy neuvidime :,(

Já koukala na zase na ty první díly a říkala si - ježiš, to je úplně jiný, kde je Dave (je tam nějaký jiný veterinář - nezábavný), a je tam ještě Becky, Nick má dlouhé vlasy … :think: No prostě všechno zase úplně jiný, hrozný nezvyk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí