Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak kdo sakra zabil Haryho? já myslela, že dnes pošle Fionu do háje a ono nic.
![]()
Nelluško, vydrž, jen se nech napínat a počkej si
Bude to pěkně napínavé.
Tak Kate s Patrikem spolu normálně chodí, akorát se pak na to vyprdnou, když zjistí, že Patrik Kate vlastně vůbec nezná (jak bude jemu a Jodi dávat ten test a za Patrika ho vyplní nakonec Dave). Dave zatím chodí s Regan a taky se napřed musí rozejít, aby se mohli dát dohromady s Kate ![]()
No a Patrik pak bude spát s Alexovou nevlastní sestrou - Ashley. Od ní se pak přemístí k Taylor a s tou už zůstane.
Třetí sestřenka McLeodová (Jasmine), pak bude chodit s bratrancem Stevie - Benem. A Grace zůstane na ocet
Ale to už všechno moc předbíhám
Ti tam ještě vůbec nejsou.
Ale Marcus se objeví jakmile zmizí Fiona.
No už to mezi ní a Alexem nebude nikdy 100% klapat a Alex se zamiluje do Stevie ![]()
Mě je líto Fiony, tolik Alexe miluje, a není zlá si myslím, kam jí pošlou?
@Nelluška píše:
Mě je líto Fiony, tolik Alexe miluje, a není zlá si myslím, kam jí pošlou?
Není zlá jenom blbá ![]()
Jde na to špatně. Ale chlapi jsou různí, na některé to zabírá, na jiné opak. Riskla to, ale holt je to ve scénáři, tak má smůlu
Když zavřou Sandru a není tam Hary, tak už tam není žádný záporňák ![]()
Nellusko neboj, budou dalsi zaporaci
. Oc tam holky dneska slo?
clvek, dneska mělaodjet Stevie do Adeleid k soudu a byla i za Sandrou - a ta se nakonec přiznala. Byla taková hodně mimozní, taky mi jí bylo i líto
jo a Alex už dotírá na Stevie, že to jejich jiskření přeci nenechají jen tak
(a FIona se nechala Jodi naverbovat k hasičům)
Mně Fiony líto není, po tom jak byla na svatbě na Steevie zákeřná, ale na druhou stranu asi tušila velkou konkurenci
No o Sandře jsem si myslela, že to byla ona, ale dneska mi jí bylo líto…
Ahoj holky. Taky bedlivě sleduju, ale nevíte, kde se dají stáhnout díly?
Ikente, zkus ulozto … já si nastahovala celé MCD tam asi před třemi lety ![]()