Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
18.4.12 19:45

Nejhezčí byl stejně Brett „Brick“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
19.4.12 09:35

já dneska vyjímečně koukám :) doják jako hrom, ale proč proboha Nicka dabuje někdo jinej? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
19.4.12 10:27

holky, já se na to setkání moc těšila a vůbec mě to nedojalo:-( Nick mi přijde jak kdyby měl obarvený vlasy a celkově nějakej divnej, no nevim, je to takový divný a už mi to kolikrát přijde za vlasy přitažený:-(A dá to vůbec někdo dohromady s Kate, co ten blonďák, jak ho Kate milovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
19.4.12 11:04

Holky, prosím vás, jaktože Nick tu nehodu přežil? On v tom letadle nebyl? Proč? Já myslela, že je to až od 9.30, zapla jsem to v 9.31 a už to bylo rozjetý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
19.4.12 11:20

no podle mě ho někdo přepadl před letadlem. Thes to říkala na konci, že mu tím vlastně zachránil život ne, když do toho letadla nenastoupil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
19.4.12 11:33

Ja jsem to teda dneska tady nechytla od zacatku. Bylo to tam vysvetleny, ze Nick tu nehodu prezil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
19.4.12 12:13

No já jsem to na konci tak taky pochopila. Ale bylo na začátku nějaké vysvětlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
19.4.12 12:59

Bohužel sem dneska začátek taky propásla, takže jsem taky furt čekal, kdy se dozvím jak ta nehoda vlastně byla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.4.12 13:02

A ja to nevidela, to snad budu muset zitra rano vstavat :roll: . Jeden z poslednich dilu Nicka si nemuzu nechat ujit, jen ten hlas mne stve, mne to tim uplne otravili a z Nicka udelali nekoho jineho. No ale devcata hlasove zmeny budou nasledovat, ani Alex tomu neujde :,(

Co si matne pamatuju, tak Nicka prepadli pred odletem a neco tam bylo s dokladama ze? Ona se urcite brzo ukaze chodici encyklopedie Machalka a vsechno nam poradne popise :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.4.12 16:51
@clovek píše:
Co si matne pamatuju, tak Nicka prepadli pred odletem a neco tam bylo s dokladama ze? Ona se urcite brzo ukaze chodici encyklopedie Machalka a vsechno nam poradne popise :palec:

chodící encyklopedie :lol: , to je moc hezký :mrgreen:
Pokud si pamatuju (teď už to nestíhám sledovat), tak jak ho přepadli, tak ten chlap si nechal Nickovy věci, tedy i doklady, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.4.12 19:12

Ano ano, pamatujete si to dobře, Nicka přepadli (pravděpodobně na letišti), nejspíš mu ukradli všechny věci (jinak by zjistili, kdo to je a dali vědět, že je v nemocnici). Ten, co ho přepadl, musel nastoupit do letadla místo něj a tím pádem zemřel místo něj. Nick ležel ve špitále v komatu (viz Tessiny sny a Moiřiny vidiny) a jakmile se z něj probral, volal Tess ;)
A dneska už se usmířila Jodi s Meg, ne? Zítra McLD uvidím, už se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.4.12 06:41

Tak jsem si privstala, abych si osvezila pamet :lol: . No s tim hlasem mne fakt moc nastvali, je to takovej obrovskej zasah do ty postavy a vlasy mel fakt divny, taky mi prislo, ze nejaky pribarveny. A hlavne skoro nekulhal. Uz mne prislo, jak kdyz ho to vubec nebavi hrat :?

No dneska se asi vrati Meg a pocitam pondeli, max. utery udela Tess s Nickem definitivne papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.4.12 06:44
@clovek píše:
Tak jsem si privstala, abych si osvezila pamet :lol: . No s tim hlasem mne fakt moc nastvali, je to takovej obrovskej zasah do ty postavy a vlasy mel fakt divny, taky mi prislo, ze nejaky pribarveny. A hlavne skoro nekulhal. Uz mne prislo, jak kdyz ho to vubec nebavi hrat :?No dneska se asi vrati Meg a pocitam pondeli, max. utery udela Tess s Nickem definitivne papa :mavam:

Nechápu, proč se na těch pár dílů teda vracel
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.4.12 07:03

Boudice tak aspon jeden vztah tam muze skoncit happyendem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.4.12 07:20
@clovek píše:
Boudice tak aspon jeden vztah tam muze skoncit happyendem
:lol: :lol: to je taky pravda :D steevie taky nedopadne dobře , Kate vlastně taky, pak ještě ta Jodie to bude mít ok ne?? :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí