Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já dneska vyjímečně koukám
doják jako hrom, ale proč proboha Nicka dabuje někdo jinej? ![]()
holky, já se na to setkání moc těšila a vůbec mě to nedojalo:-( Nick mi přijde jak kdyby měl obarvený vlasy a celkově nějakej divnej, no nevim, je to takový divný a už mi to kolikrát přijde za vlasy přitažený:-(A dá to vůbec někdo dohromady s Kate, co ten blonďák, jak ho Kate milovala?
Holky, prosím vás, jaktože Nick tu nehodu přežil? On v tom letadle nebyl? Proč? Já myslela, že je to až od 9.30, zapla jsem to v 9.31 a už to bylo rozjetý ![]()
no podle mě ho někdo přepadl před letadlem. Thes to říkala na konci, že mu tím vlastně zachránil život ne, když do toho letadla nenastoupil?
Ja jsem to teda dneska tady nechytla od zacatku. Bylo to tam vysvetleny, ze Nick tu nehodu prezil?
No já jsem to na konci tak taky pochopila. Ale bylo na začátku nějaké vysvětlení?
Bohužel sem dneska začátek taky propásla, takže jsem taky furt čekal, kdy se dozvím jak ta nehoda vlastně byla ![]()
A ja to nevidela, to snad budu muset zitra rano vstavat
. Jeden z poslednich dilu Nicka si nemuzu nechat ujit, jen ten hlas mne stve, mne to tim uplne otravili a z Nicka udelali nekoho jineho. No ale devcata hlasove zmeny budou nasledovat, ani Alex tomu neujde ![]()
Co si matne pamatuju, tak Nicka prepadli pred odletem a neco tam bylo s dokladama ze? Ona se urcite brzo ukaze chodici encyklopedie Machalka a vsechno nam poradne popise ![]()
@clovek píše:
Co si matne pamatuju, tak Nicka prepadli pred odletem a neco tam bylo s dokladama ze? Ona se urcite brzo ukaze chodici encyklopedie Machalka a vsechno nam poradne popise
chodící encyklopedie
, to je moc hezký ![]()
Pokud si pamatuju (teď už to nestíhám sledovat), tak jak ho přepadli, tak ten chlap si nechal Nickovy věci, tedy i doklady, ne?
Ano ano, pamatujete si to dobře, Nicka přepadli (pravděpodobně na letišti), nejspíš mu ukradli všechny věci (jinak by zjistili, kdo to je a dali vědět, že je v nemocnici). Ten, co ho přepadl, musel nastoupit do letadla místo něj a tím pádem zemřel místo něj. Nick ležel ve špitále v komatu (viz Tessiny sny a Moiřiny vidiny) a jakmile se z něj probral, volal Tess ![]()
A dneska už se usmířila Jodi s Meg, ne? Zítra McLD uvidím, už se těším ![]()
Tak jsem si privstala, abych si osvezila pamet
. No s tim hlasem mne fakt moc nastvali, je to takovej obrovskej zasah do ty postavy a vlasy mel fakt divny, taky mi prislo, ze nejaky pribarveny. A hlavne skoro nekulhal. Uz mne prislo, jak kdyz ho to vubec nebavi hrat ![]()
No dneska se asi vrati Meg a pocitam pondeli, max. utery udela Tess s Nickem definitivne papa ![]()
@clovek píše:
Tak jsem si privstala, abych si osvezila pamet. No s tim hlasem mne fakt moc nastvali, je to takovej obrovskej zasah do ty postavy a vlasy mel fakt divny, taky mi prislo, ze nejaky pribarveny. A hlavne skoro nekulhal. Uz mne prislo, jak kdyz ho to vubec nebavi hrat
No dneska se asi vrati Meg a pocitam pondeli, max. utery udela Tess s Nickem definitivne papa
Nechápu, proč se na těch pár dílů teda vracel
![]()
@clovek píše:
Boudice tak aspon jeden vztah tam muze skoncit happyendem