Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
23.4.12 19:54

Boudice Jodi a Roba honil chlapek co se vydaval za novinare a tahal z Jodi rozumy, chtel je zabit. Roba postrelil, Jodi ho dotahla na Drovers tam byl ten chlap, miril na Jodi a na Kate, ale nastesti se objevila Steeve a zakrocila, no bylo to dramaticky. Nakonec Roba odvezla sanita a loucili se s Jodi jakoze navzdy, ze on se stejne musi dal schovavat, ikdyz toho chlapa zatkli, ze nikdy nebude mit pokoj, Jodi brecela, ze to tak nemuze skoncit.....no dojak no :,(

A Meg se udobrila s Terrym a pozadala ho o ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.4.12 22:22

Člověk, chceš to povyprávět? :mrgreen: Do odchodu Jodi bych to ještě zvládla, pak už budu mít mezery :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.4.12 22:24

Jinak teda jsem vždycky koulela očima na ty protiklady - připomnělo mi to, když Claire se konečně dala dohromady s Alexem, tak Tess se akorát rozešla s Davem, byla totálně na sračku. A teď to samé v bleděmodrém - Meg se konečně nadobro usmířila s Terrym a zároveň Jodi na sračku z odjezdu Matta :twisted: Ale přesně jak v životě :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.4.12 06:29

A uz zacinaj nudny dily, videla jsem kousek dneska po ranu a dokonce jsem to i vypla a zkusila si jit jeste lehnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.4.12 06:30

Machalko az se budu uplne ztracet tak ti dam vedet :palec: . Jak dlouho bude Matt mimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
25.4.12 10:31

No taky mi to přijde teď nějaké nudné. Jak dlouho to takhle bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.4.12 12:10
@madla21 píše:
No taky mi to přijde teď nějaké nudné. Jak dlouho to takhle bude?

Až do konce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
25.4.12 12:30

To už se tam jako nic zajímavého dít nebude ??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.4.12 12:49

no je pravda, že to jde do kopru, už mi to přestává bavit, taková škoda…a co Kate holky, dá to dohromady s tím blonďákem? ten se mi taky líbí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.4.12 12:54
@madla21 píše:
To už se tam jako nic zajímavého dít nebude ??? 8o

No já nevím jestli kolik vám toho mám prozradit. J8 už se potom ke konci dívala jen sporadicky. Stevie se splní sen, který pak skončí Alexovo nehodou, Jodi se taky splní sen a na konci se většina sejde dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
25.4.12 19:48

Já minule když to dávali, koukala až asi od 5. série, takže mě to bavilo i tak, letos jsem konečně viděla i začátek, i když už to teĎ není úplně takový, pořád to je fajn seriál, mě už nebaví koukat pořád dokola na kriminálky, a odložený případy a ordinace :-(. Když tenkrát dávali poslední díl, jak se všichni sejdou a jedou tam na těch koních, tak jsem to ořvala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.4.12 22:18

Člověk, Matt je pryč až do konce téhle série, objeví se v posledním díle, jakože se vrací. Zároveň s tím se totiž Jodi tak pomalu dává dohromady s Rileym a Kate ten stejný díl odjíždí s Davem do Afriky :twisted:

Dneska jsem dělala z domu, těšila se na McLeodky a ony ve středu nejsou, chjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.4.12 06:54

Madlo par zajimavych, dojemnych momentu jeste bude, ale bohuzel spis budou prevazovat kraviny a bude se vrsit jedna na druhou, od pristi serie se tam zacnou menit lidi jak na bezicim pase :roll:

Machalko diky za pripomenuti. Zrovna postava Rileyho je celkem fajn, ale zase ten konec, ach jo :zed: . No a Kate a Dave, takovej blabol, to se scenaristi taky hodne unahlili… a pri druhe Katine milostne zapletce jeste vic, to bylo uplne zbytecne.

Holky ale na konci se tam objevi jen Meg a Jodi, nikdo jinej ne? Nebo i Kate? Mrzi mne, ze uz pak nikdy nezminili Becky, takova to byla Jodina kamaradka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
26.4.12 08:53

Já teď dva díly neviděla a jak to tak čtu tak o nic nepřicházím, mě už totolik neba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.4.12 09:30

clovek jj, přijede jen Jodi s břichem a Meg..nikdo jinej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie