Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ibbu píše:
Ikente, zkus ulozto … já si nastahovala celé MCD tam asi před třemi lety
Ibbu moc děkuju ![]()
Ahoj holky. Tak mi odešla poslední postava, kvůli který mě to ještě bavilo (Jodi). A co bych dala za takovýho chlapa, s kterým skončila
(ze mně se snad stane romantička)
Teď už to rozhodně nebude ono. Asi bych na to měla přestat koukat, čim dál víc by se mi takový život líbil (ať žije fikce). ![]()
@Ikente píše:
Ahoj holky. Tak mi odešla poslední postava, kvůli který mě to ještě bavilo (Jodi). A co bych dala za takovýho chlapa, s kterým skončila(ze mně se snad stane romantička)
Teď už to rozhodně nebude ono. Asi bych na to měla přestat koukat, čim dál víc by se mi takový život líbil (ať žije fikce).
Dnes odešla Jodi? někdy na konci? vždyť měli soutěžit s Kate, normálně tam byla…ona odjede? ![]()
@Ikente píše:
Ahoj holky. Tak mi odešla poslední postava, kvůli který mě to ještě bavilo (Jodi). A co bych dala za takovýho chlapa, s kterým skončila(ze mně se snad stane romantička)
Teď už to rozhodně nebude ono. Asi bych na to měla přestat koukat, čim dál víc by se mi takový život líbil (ať žije fikce).
Dnes odešla Jodi? někdy na konci? vždyť měli soutěžit s Kate, normálně tam byla…ona odjede? ![]()
@Nelluška píše:
Dnes odešla Jodi? někdy na konci? vždyť měli soutěžit s Kate, normálně tam byla…ona odjede?
Je, promiň Nelluško, já jsem asi trochu napřed. Jak jsem si to tu četla, co bude v osmé sérii, tak mi nedošlo, že v TV je to vlastně opožděné
Promiň, počkej ještě pár dílů ![]()
a už se objevil MAtt? to ještě ujde, jak zmizí ona, Kate a zaplaví to nové McLeodky, uff uff ![]()
mmch, teĎ dávají Spartaka a je tam nabušený Riley
![]()
holky teď koukám na slunečno místy vraždy a asi se tam objevila JOdi ![]()
Tak to se podívám na staré známé
, mně přijde, že ta 8. série už bude totálně na nic. Úplně cizí lidi, na který si ani nestačíš za tu jednu sérii zvyknout… Měli to utnout o hodně dřív, bylo by to o dost lepší (a já teda spokojenější). Do té osmé série se mi už moc nechce
(včera jsem to nevydržela a koukla se úplně na poslední díl, když vynechám komentář na nadabování Jodie, tak to bylo fakt divný, koukat na cizí lidi)
@ibbu píše:
a už se objevil MAtt? to ještě ujde, jak zmizí ona, Kate a zaplaví to nové McLeodky, uff uffmmch, teĎ dávají Spartaka a je tam nabušený Riley
![]()
Ještě ne, ještě to pár dílů potrvá, než tam bude Matt. Ale ráda s ekouknu znovu, mně se tam líbí asi nejvíc
Ikente my uz to tu resime nekolik let, ze od te seste serie to stoji za starou backoru a dabovani jinymi herci to je kapitola sama pro sebe, takhle mi zkazili hrozne odchod Nicka a bohuzel i Alexe ![]()
Tak jsem dneska zas po delší době viděla, štvalo mě, že Rose dabovala herečka, která běžně mluví Moiru
A taky Nickovým hlasem mluvil nějakej farmář, sakra teď jsem zapomněla jméno. Ale za tohle bych ty dabingový studia fakt přizabila ![]()
No hlavne tuhle Nickovym hlasem mluvil ten zaporak /sakra vypadek jmena/ co ma policeno na Steve
. Taky mi to neskutecne, ale neskutecne vadi