Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
23.5.12 08:55
@ibbu píše:
Ikente, zkus ulozto … já si nastahovala celé MCD tam asi před třemi lety :lol:

Ibbu moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.5.12 17:14

Ahoj holky. Tak mi odešla poslední postava, kvůli který mě to ještě bavilo (Jodi). A co bych dala za takovýho chlapa, s kterým skončila :-) (ze mně se snad stane romantička) :lol: Teď už to rozhodně nebude ono. Asi bych na to měla přestat koukat, čim dál víc by se mi takový život líbil (ať žije fikce). :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
28.5.12 18:43
@Ikente píše:
Ahoj holky. Tak mi odešla poslední postava, kvůli který mě to ještě bavilo (Jodi). A co bych dala za takovýho chlapa, s kterým skončila :-) (ze mně se snad stane romantička) :lol: Teď už to rozhodně nebude ono. Asi bych na to měla přestat koukat, čim dál víc by se mi takový život líbil (ať žije fikce). :,(

Dnes odešla Jodi? někdy na konci? vždyť měli soutěžit s Kate, normálně tam byla…ona odjede? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
28.5.12 18:43
@Ikente píše:
Ahoj holky. Tak mi odešla poslední postava, kvůli který mě to ještě bavilo (Jodi). A co bych dala za takovýho chlapa, s kterým skončila :-) (ze mně se snad stane romantička) :lol: Teď už to rozhodně nebude ono. Asi bych na to měla přestat koukat, čim dál víc by se mi takový život líbil (ať žije fikce). :,(

Dnes odešla Jodi? někdy na konci? vždyť měli soutěžit s Kate, normálně tam byla…ona odjede? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
28.5.12 19:11
@Nelluška píše:
Dnes odešla Jodi? někdy na konci? vždyť měli soutěžit s Kate, normálně tam byla…ona odjede? :,(

Je, promiň Nelluško, já jsem asi trochu napřed. Jak jsem si to tu četla, co bude v osmé sérii, tak mi nedošlo, že v TV je to vlastně opožděné :-) Promiň, počkej ještě pár dílů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
28.5.12 22:23

a už se objevil MAtt? to ještě ujde, jak zmizí ona, Kate a zaplaví to nové McLeodky, uff uff :(

mmch, teĎ dávají Spartaka a je tam nabušený Riley :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
28.5.12 22:41

holky teď koukám na slunečno místy vraždy a asi se tam objevila JOdi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
28.5.12 23:04

Lentil, a nehraje tam i Markus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.5.12 07:19

Markus tam hraje hlavni roli toho detektiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
29.5.12 10:41

Tak to se podívám na staré známé :) , mně přijde, že ta 8. série už bude totálně na nic. Úplně cizí lidi, na který si ani nestačíš za tu jednu sérii zvyknout… Měli to utnout o hodně dřív, bylo by to o dost lepší (a já teda spokojenější). Do té osmé série se mi už moc nechce :-( (včera jsem to nevydržela a koukla se úplně na poslední díl, když vynechám komentář na nadabování Jodie, tak to bylo fakt divný, koukat na cizí lidi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
29.5.12 10:55
@ibbu píše:
a už se objevil MAtt? to ještě ujde, jak zmizí ona, Kate a zaplaví to nové McLeodky, uff uff :(mmch, teĎ dávají Spartaka a je tam nabušený Riley :* :pankac:

Ještě ne, ještě to pár dílů potrvá, než tam bude Matt. Ale ráda s ekouknu znovu, mně se tam líbí asi nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.5.12 13:15

Ikente my uz to tu resime nekolik let, ze od te seste serie to stoji za starou backoru a dabovani jinymi herci to je kapitola sama pro sebe, takhle mi zkazili hrozne odchod Nicka a bohuzel i Alexe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
29.5.12 13:29

Tak jsem dneska zas po delší době viděla, štvalo mě, že Rose dabovala herečka, která běžně mluví Moiru :zed: A taky Nickovým hlasem mluvil nějakej farmář, sakra teď jsem zapomněla jméno. Ale za tohle bych ty dabingový studia fakt přizabila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.5.12 13:45

No hlavne tuhle Nickovym hlasem mluvil ten zaporak /sakra vypadek jmena/ co ma policeno na Steve :roll:. Taky mi to neskutecne, ale neskutecne vadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.5.12 13:47

holky nevíte kdo zpívá závěrečné písně co jdou s titulkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí