Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
31.5.12 19:02

Holky, tak už jedu zase od jedničky. Je to jeden z mála seriálů, které můžu vidět pořád (jako třeba M.A.S.H. nebo Přátelé). Huráá. Výhoda je právě ta, že se nemusím vázat na TV vysílání (taky zapomínám :-)) a koukám, když je chvilka času. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.5.12 19:38

Jo Pratele ty taky muzu porad dokola, ale ted jdou v blbej cas a na Love porad koukam na Sex ve meste, ten uz znam taky skoro nazpamet a porad mne bavi. McLeodky jsem zase nevidela, ja ted teda vubec TV pres den nejak nezvladam, az vecer a to vetsinou usnu a vzdy se u neceho proberu a pak zase klimbnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.5.12 19:40

@clovek já na mclaudovky koukám ráno- ale dřív je dávali každé ráno, ted ne, nechápu. Vždy jsem se u nich porbírala a probírám

• Citovat
  • Upravit
10017
31.5.12 19:45

@byron Jo oni je vlastne opakovali po 5h rano, driv jsem u nich dost casto kojila, ted uz ne, tak jsem to uplne vypustila. No oni obcas ten program nelogicky prekopou tam a zpet a pak zase jinak, nerozumim. Jsem zvedava s jakejma perlama se vytasej na letni mesice, to bude urcite kvalitka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.5.12 19:54

@clovek no tak léto je léto :roll: . Na druhou stranu dávaj ty vykopávky hodně přes léto a to je moje :mrgreen: .
Brzo ráno dávají občas nějakou zapomenutou inscenaci a to mám ráda a pak ty mclaudovky

• Citovat
  • Upravit
10017
31.5.12 20:06

Byron to mne taky vykopavky nevadej, naopak nekdy se objevej dobry veci, ale spis cekam, ze budou opakovat vse co davaj kazdy rok, ze do archivu se moc neponorej, za ty roky co CT vysila tam toho musi byt strasne strasne moc a mne prijde, ze se porad toci vsechno dokola jak z ceske tak zahranicni produkce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
31.5.12 20:23
@clovek píše:
Jo Pratele ty taky muzu porad dokola, ale ted jdou v blbej cas a na Love porad koukam na Sex ve meste, ten uz znam taky skoro nazpamet a porad mne bavi. McLeodky jsem zase nevidela, ja ted teda vubec TV pres den nejak nezvladam, az vecer a to vetsinou usnu a vzdy se u neceho proberu a pak zase klimbnu :roll:

Taky jedu většinou večer, ukrádám si drahocenný čas ze spánku :-) Sex ve městě bych taky ráda viděla, ale jde v blbý čas a v počítači nemám, tak snad někdy pak.. Vždycky si pak ráno nadávám, že nejsem schopná se vzbudit, když chodim spát tak pozdě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
31.5.12 20:24
@clovek píše:
@byron Jo oni je vlastne opakovali po 5h rano, driv jsem u nich dost casto kojila, ted uz ne, tak jsem to uplne vypustila. No oni obcas ten program nelogicky prekopou tam a zpet a pak zase jinak, nerozumim. Jsem zvedava s jakejma perlama se vytasej na letni mesice, to bude urcite kvalitka :mrgreen:

To jo, proto se raději koukám na seriály na DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.5.12 20:33

@clovek to je pravda, spousta věcí jiných by stála za zopakování

• Citovat
  • Upravit
2041
31.5.12 21:06

Dnes mi Alexe bylo líto. Stejně se vždycky musím smát, že jsou tam všichni chlapi od mechaniků po posledního farmáře takoví fešáci :D No holky teda taky nejsou zrovna ošklivý že? :mrgreen: :mrgreen: Mě moc ale nesedne Patrik, takovej trouba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
1.6.12 10:07
@Nelluška píše:
Dnes mi Alexe bylo líto. Stejně se vždycky musím smát, že jsou tam všichni chlapi od mechaniků po posledního farmáře takoví fešáci :D No holky teda taky nejsou zrovna ošklivý že? :mrgreen: :mrgreen: Mě moc ale nesedne Patrik, takovej trouba.

Tak kdo by na to koukal, kdyby tam byli nějaký veksláci :-D Holky jsou taky fešandy, teda až na Sandru, ta se mi fakt nelíbila. Patrick je trouba, ale je roztomilej, dodává tomu takovej říz, aby tam nebyly všichni jen ty svůdní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.12 10:21

Ja to dneska taky konecne videla a dobrej dil, ten jsem snad poprvy nevidela. Alex se Steeve si to umej pekne komplikovat, ale tak o cem by to jinak bylo. Patricka taky moc nemusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.12 10:22

Fyzicky se mi nejvic libil Nick a asi Clair, ta mela krasny oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
1.6.12 10:53

Mně taky Nick po fyzické stránce, povahově asi Matt, Clair byla opradu hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
1.6.12 12:35

Ahooooj :mavam:

dlouho jsem tu nebyla, ale stahuju serie o stošest :mrgreen: :mrgreen: Už jsem v sedmé.. :pankac: :pankac:

A mě se nejvíc líbí Matt a Marcus :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky