Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nelluška Taylor je dcera chlapa, kterýho zabil výbuch v tom dole, kde dělala Reagan. Přijela na Drovers, nejdřív jim rozbila auto, a pak chtěla zapálit Reaganin pokoj, ta jí u toho čapla a byla bitka ![]()
Ale nakonec budou vsechny desny kamosky a Taylor zustane na Drovers az do uplneho konce
@Nelluška píše:
Kdo je Taylor a kde byl Matt, asi mi zase něco uniklo během uspávání malýho
Nelluško, Taylor je jedna holka, která se přišla mstím Regan za to, že v jejím dole umřel Taylořin táta. Chtěla jí teda podpálit pokoj, ale místo toho na Drovers zůstává ![]()
Díky
já jí dnes viděla, jen jsem nevěděla, že se jmenuje Taylor
A Mata jsem si teda nevšimla opravdu, s někým si dnes domlouvala rande, ale myslela jsem, že je to ten správce z Kilarny nebo jak se to píše
![]()
@Nelluška Matt tam byl jen chvilku ke konci, jel autobusem, koukal na fotku Jodi, pak jen bylo vidět, že vystoupil v Gangelanu ![]()
A Jodi mezitím pozval na večeři Riley
Jooo, zamotává se to, zamotává ![]()
@Nelluška píše:
Díkyjá jí dnes viděla, jen jsem nevěděla, že se jmenuje Taylor
![]()
A Mata jsem si teda nevšimla opravdu, s někým si dnes domlouvala rande, ale myslela jsem, že je to ten správce z Kilarny nebo jak se to píše
![]()
Jo, to byl Railly (nebo jak se to píše
. Matt tam byla až na úplném konci, bylo tam vlastně vidět, jak v autobuse drží fotku Jodi, pak vystupuje na zastávce a jde do hotelu. A to je všechno. A mezitím si Jodi domluví to rande - bude to zajímavý ![]()
@Tercie píše:
@Ikente Dobrá shoda co?
Holky, děkuju, já pak právě šla uspávat malýho, takže toho Matta jsem přehlídla, to je ten,c o byl zraněný a ona ho doprovázela do sanitky, jak ho pronásledovali?
@Tercie píše:
@Ikente Dobrá shoda co?
Jo, zrovna jsem si říkala, že než já něco napíšu, tak to tam stihne popsat někdo jiný. Ale skoro identická odpověď ![]()
@Nelluška píše:
Holky, děkuju, já pak právě šla uspávat malýho, takže toho Matta jsem přehlídla, to je ten,c o byl zraněný a ona ho doprovázela do sanitky, jak ho pronásledovali?
Jojo, to je přesně on, můj oblíbenec ![]()
@Ikente píše:Jo, zrovna jsem si říkala, že než já něco napíšu, tak to tam stihne popsat někdo jiný. Ale skoro identická odpověď
Jste vzorné, musela jsem se zasmát. Je to milý ![]()
je hezkej:-) a takovej sexy, takovej kdyby se tu někde pohyboval, tak nevím nevím…
@Nelluška píše:
Jste vzorné, musela jsem se zasmát. Je to milý
@Nelluška píše:
je hezkej:-) a takovej sexy, takovej kdyby se tu někde pohyboval, tak nevím nevím…
Myslíš Matta? Mně hrozně imponuje to, jak ze sebe nedělá frajírka, je tajemnej a hlavně se umí chovat k ženským. Takové typy mně fakt přitahujou (jo, kdybych takhle uvažovala i v pebertě
). A hezkej je, moc ![]()