Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6451
5.6.12 20:32

@Nelluška Taylor je dcera chlapa, kterýho zabil výbuch v tom dole, kde dělala Reagan. Přijela na Drovers, nejdřív jim rozbila auto, a pak chtěla zapálit Reaganin pokoj, ta jí u toho čapla a byla bitka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.6.12 20:35

Ale nakonec budou vsechny desny kamosky a Taylor zustane na Drovers az do uplneho konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.6.12 20:44
@Nelluška píše:
Kdo je Taylor a kde byl Matt, asi mi zase něco uniklo během uspávání malýho

Nelluško, Taylor je jedna holka, která se přišla mstím Regan za to, že v jejím dole umřel Taylořin táta. Chtěla jí teda podpálit pokoj, ale místo toho na Drovers zůstává :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.6.12 20:45

Haha, tak jste mně holky předběhly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.6.12 21:01

Díky :hug: já jí dnes viděla, jen jsem nevěděla, že se jmenuje Taylor :lol: :lol: A Mata jsem si teda nevšimla opravdu, s někým si dnes domlouvala rande, ale myslela jsem, že je to ten správce z Kilarny nebo jak se to píše :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
5.6.12 21:38

@Nelluška Matt tam byl jen chvilku ke konci, jel autobusem, koukal na fotku Jodi, pak jen bylo vidět, že vystoupil v Gangelanu ;-)
A Jodi mezitím pozval na večeři Riley ;-) Jooo, zamotává se to, zamotává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.6.12 21:39
@Nelluška píše:
Díky :hug: já jí dnes viděla, jen jsem nevěděla, že se jmenuje Taylor :lol: :lol: A Mata jsem si teda nevšimla opravdu, s někým si dnes domlouvala rande, ale myslela jsem, že je to ten správce z Kilarny nebo jak se to píše :lol: :lol:

Jo, to byl Railly (nebo jak se to píše :-)). Matt tam byla až na úplném konci, bylo tam vlastně vidět, jak v autobuse drží fotku Jodi, pak vystupuje na zastávce a jde do hotelu. A to je všechno. A mezitím si Jodi domluví to rande - bude to zajímavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
5.6.12 21:40

@Ikente Dobrá shoda co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.6.12 21:44
@Tercie píše:

Holky, děkuju, já pak právě šla uspávat malýho, takže toho Matta jsem přehlídla, to je ten,c o byl zraněný a ona ho doprovázela do sanitky, jak ho pronásledovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.6.12 21:44
@Tercie píše:

:potlesk: Jo, zrovna jsem si říkala, že než já něco napíšu, tak to tam stihne popsat někdo jiný. Ale skoro identická odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.6.12 21:45
@Nelluška píše:
Holky, děkuju, já pak právě šla uspávat malýho, takže toho Matta jsem přehlídla, to je ten,c o byl zraněný a ona ho doprovázela do sanitky, jak ho pronásledovali?

Jojo, to je přesně on, můj oblíbenec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.6.12 21:45
@Ikente píše: :potlesk: Jo, zrovna jsem si říkala, že než já něco napíšu, tak to tam stihne popsat někdo jiný. Ale skoro identická odpověď :lol:

Jste vzorné, musela jsem se zasmát. Je to milý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.6.12 21:46

je hezkej:-) a takovej sexy, takovej kdyby se tu někde pohyboval, tak nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.6.12 21:48
@Nelluška píše:
Jste vzorné, musela jsem se zasmát. Je to milý :hug:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.6.12 21:51
@Nelluška píše:
je hezkej:-) a takovej sexy, takovej kdyby se tu někde pohyboval, tak nevím nevím…

Myslíš Matta? Mně hrozně imponuje to, jak ze sebe nedělá frajírka, je tajemnej a hlavně se umí chovat k ženským. Takové typy mně fakt přitahujou (jo, kdybych takhle uvažovala i v pebertě :lol: ). A hezkej je, moc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí