Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zrofka píše:
Já dneska taky ne… prcek mě nechal spát do 11h
to není přece možné, aby někoho dítě nechalo spát do 11ti.
Já si dnes taky pobrečela snad poprvé
a co tam teď bude strašit Kate? má být někde s Davem ne?
@Nelluška píše:
to není přece možné, aby někoho dítě nechalo spát do 11ti.![]()
Já si dnes taky pobrečela snad poprvé
a co tam teď bude strašit Kate? má být někde s Davem ne?
no, mam zlaté dítě..
sice chvilku nespalo..a já se probudila s poškrábaným obličejem..ale je to zlato ![]()
jj má být s Davem v té Africe..jenže ona ted nevím, jestli se do té Afriky nachvilku ještě za Davem vrátí…ale na Drovers pak už zůstane
A| vrátí se i Dave? ten se mi líbil. Ale s tou Kate to teda podělali, přišlo mi to zbytečný. **
@Dufka myslím, že byli se Steve v Argentině na svatební cestě a on tam ještě zůstal s Nickem…proč ale to nevím…
Holky ale mě strašně štve ta Ashley…nesympatická kráva a jak si se všema hraje, podrazačka jedna. Vůbec si ji z minula nepamatuju.
Jee ja uz to nevidela ani nemapatuju. Ale Alexe uz zrejme nebavi hrat, proto se postupne vytraci, uz si ho moc neuzijeme.
Ahoj holky, já se koukám jen namátkově, ještě jsem se tak daleko nikdy nedostala a už mě to fakt neba, ani se v tom už nevyznám, pořád někdo nový ![]()
Ahojte, já taky viděla po dlouhé době, neb mám nemocný dítko. Ale teda není o co stát. Jen by měla Stevie brzo přijít na to, že je v jináči, ne ![]()
A nasral mě Phil Rakich, který mluví hlasem Nicka ![]()
Me uz to taky nebavi, koukam jen ze zvyku. Dil s andelem byl doslova katastrofalni, jak tam na konci privolavaly dest na nahuliny. Cim dal tim vic, je to pritazeny za vlasy. Se nedivim Alexovi, ze uz v tom nechce hrat. Takze on se tam ted ukaze jen v den sve smrti?
Já už zas jen čekám na první díl první série
, na tohle už se koukat nedá. ![]()
@Nelisa píše:
Já už zas jen čekám na první díl první série, na tohle už se koukat nedá.
naprosty souhlas
ja jsem i kolikrat doma a stejne to nezapnu, jen vidim ty jinaci ksichty co proste na Drovers a na Kilarney nepatrej a mam po nalade
![]()
@clovek ![]()
Teď jen aby nám to zas začali dávat, protože pustit si to na dvd není úplně ono.
Takže jsme na tom zas tak jak před rokem. ![]()
@Nelisa ja myslim, ze to zase brzo vytahnou, ja mam jeste 2,5 roku materskou tak pocitam, ze min. 1× to stihnu ![]()