Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4208
19.6.12 14:53

Já dneska taky ne… prcek mě nechal spát do 11h :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
19.6.12 21:24
@zrofka píše:
Já dneska taky ne… prcek mě nechal spát do 11h :P

to není přece možné, aby někoho dítě nechalo spát do 11ti. :think: :think: Já si dnes taky pobrečela snad poprvé :oops: a co tam teď bude strašit Kate? má být někde s Davem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
20.6.12 10:33
@Nelluška píše:
to není přece možné, aby někoho dítě nechalo spát do 11ti. :think: :think: Já si dnes taky pobrečela snad poprvé :oops: a co tam teď bude strašit Kate? má být někde s Davem ne?

no, mam zlaté dítě.. :srdce: sice chvilku nespalo..a já se probudila s poškrábaným obličejem..ale je to zlato :lol:
jj má být s Davem v té Africe..jenže ona ted nevím, jestli se do té Afriky nachvilku ještě za Davem vrátí…ale na Drovers pak už zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.6.12 15:21

A| vrátí se i Dave? ten se mi líbil. Ale s tou Kate to teda podělali, přišlo mi to zbytečný. **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
20.6.12 19:30

Bohužel ten tam zůstane… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
19.7.12 22:08

Ahoj holky, byla jsem tyden mimo. Kde je Alex???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
19.7.12 23:51

@Dufka myslím, že byli se Steve v Argentině na svatební cestě a on tam ještě zůstal s Nickem…proč ale to nevím…

Holky ale mě strašně štve ta Ashley…nesympatická kráva a jak si se všema hraje, podrazačka jedna. Vůbec si ji z minula nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.7.12 15:22

Jee ja uz to nevidela ani nemapatuju. Ale Alexe uz zrejme nebavi hrat, proto se postupne vytraci, uz si ho moc neuzijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
20.7.12 17:48

Ahoj holky, já se koukám jen namátkově, ještě jsem se tak daleko nikdy nedostala a už mě to fakt neba, ani se v tom už nevyznám, pořád někdo nový :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.7.12 20:21

Ahojte, já taky viděla po dlouhé době, neb mám nemocný dítko. Ale teda není o co stát. Jen by měla Stevie brzo přijít na to, že je v jináči, ne :think:
A nasral mě Phil Rakich, který mluví hlasem Nicka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
20.7.12 22:26

Me uz to taky nebavi, koukam jen ze zvyku. Dil s andelem byl doslova katastrofalni, jak tam na konci privolavaly dest na nahuliny. Cim dal tim vic, je to pritazeny za vlasy. Se nedivim Alexovi, ze uz v tom nechce hrat. Takze on se tam ted ukaze jen v den sve smrti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.7.12 10:19

Já už zas jen čekám na první díl první série :srdce:, na tohle už se koukat nedá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.7.12 12:57
@Nelisa píše:
Já už zas jen čekám na první díl první série :srdce:, na tohle už se koukat nedá. :roll:

naprosty souhlas :palec: ja jsem i kolikrat doma a stejne to nezapnu, jen vidim ty jinaci ksichty co proste na Drovers a na Kilarney nepatrej a mam po nalade :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.7.12 13:01

@clovek :mrgreen:
Teď jen aby nám to zas začali dávat, protože pustit si to na dvd není úplně ono. :nevim: Takže jsme na tom zas tak jak před rokem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.7.12 13:02

@Nelisa ja myslim, ze to zase brzo vytahnou, ja mam jeste 2,5 roku materskou tak pocitam, ze min. 1× to stihnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí