Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasmin je sestra Grace a Reagan a skutecne ji hraje jina herecka nez, kdyz se v serialu objevila poprve ![]()
A hlavně byla Jasmína mnohem hezčí a normální. Tohle je blbá a hnusná barbína ![]()
Ježiš, další potomek?? Nějak se nám moc množí
Vůbec jsem jí předtim nezaregistrovala.
Holky kde stahnu jak umřel Alex, už podruhé jsem to propásla, ted sem byla v nemocnici, tak jsem to zas neviděla
Děkuji
Holky kde stahnu jak umřel Alex, už podruhé jsem to propásla, ted sem byla v nemocnici, tak jsem to zas neviděla
Děkuji
@Ála píše:
Holky kde stahnu jak umřel Alex, už podruhé jsem to propásla, ted sem byla v nemocnici, tak jsem to zas nevidělaDěkuji
Koukám, že to tu visí bez odpovědi, já teda stahovala, to už je dávno, když to tu běželo poprvé, bylo to na ulozto.cz. Třeba je to tam pořád.
Holky McLeodovky, byly jste na prvním díle Hobita? Hraje tam Dean O'Gorman alias Luke Morgan
Je tam jeden z trpaslíků, tuším že se jmenuje Fili. A děsně mu to tam sekne ![]()
Machalko, koukala jsem na traileru, ze to bude asi on… ale zrovna jsem se těšila na stmívání, tak jsem to založila ![]()
jinak krásný silvestr a vše NEJ NEJ NEJ do noveho roku ![]()
Ibbu, já jsem trailer ani neviděla, ale jak se tam objevil, hned mě trklo, že toho chlapa já odněkud znám
Grimasy má furt stejný, jak třeba zatíná čelist, takže mi to docvaklo celkem brzo. Ale fakt mu to tam sekne ![]()
Taky přeju pohodového Silvestra a v novém roce jen to nejlepší ![]()
Ahoj holky
, tak to musím mrknout, Hobita viděl jen manžel s dcerou, já zatím ne.
Taky vám přeju všechno nejlepší do dalšího roku a veselého Silvestra. ![]()
@clovek píše:
Je to tady. Od 2.9. od 9.00hod na ČT1 jsou holky zpět
hmmm a já po prázdninách zpět v práci
![]()
Juuu, super zpráva
![]()
budu asi nahrávat, ale to nevadí, v tv je to nejlepsi ![]()