Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lleennttiillkkaa je to ňouma, ale jsou s Meg takový roztomilý a v těch prvních seriích byli i vtipní a sálala z nich dobrá nálada, pak jim začali nakládat starosti a problémy a už to nebylo ono
@clovek píše:
Mimochodem tuto diskusi založila @Nelisa v lednu 2010 a pokolikáté už je od té doby vysílaj, potřetí nebo už počtvrtý?
Nevim. Ja uz to sleduju podruhy. A jeste porad jsem na materske s prvnim. ![]()
Brick je přezdívka, jmenuje se Brett Buchanon
A brick se mu říká, páč když vleze do vody - jde jak cihla ke dnu
Jinak dělá předáka na Kilarney. Ten jeho úsměv je božskej ![]()
Holky asi taky občas kouknu, i když jsme to už jednou viděla ![]()
@clovek píše:
Jj @Machalka je chodící mcleodovská encyklopedie
Jj, už dlouho ji podezřívám, že je z nás jediná, které se poštěstilo žít na Drovers a zná tam všechny osobně.
![]()
Dneska super díl, Jodi slavila 18. narozeniny
. Tess líbačka s Alexem, Clair natruc líbačka s Nickem, aby pěkně Tess s Alexem viděla ![]()
@clovek píše:
Dneska super díl, Jodi slavila 18. narozeniny. Tess líbačka s Alexem, Clair natruc líbačka s Nickem, aby pěkně Tess s Alexem viděla
Noooo a já ho neviděla
zrovna můj oblíbený
Chodící encyklopedie
![]()
Jen jsem ty první série viděla x-krát, páč jsou super
Na ty poslední už encyklopedie fakt nejsem, ty už fakt pohnojili
A dnešní díl jsem viděla - hezky tam bylo vysvětlený, proč vlastně Tess má problém s dlouhodobým vztahem… kdyby to hned od začátku věděl Nick, nemuseli by se dávat dohromady tolik sérií ![]()
@clovek No měla před sebou obraz svý mámy. Chvíli zamilovaná do Jacka, pak ho proklínala, pak zas milovala a tak furt dokola, až si jednou kvůli němu i podřezala žíly a Tess ji tak našla. Prostě se děsila, aby nedopadla jako ona, připadlo jí, že láska nemá smysl a nechce se tak trápit jako ona…
@Machalka jj už si vzpomínám, no a taky jí to pěkně dlouho trvalo než si Nicka připustila k tělu a pak se zjevila ta rehabilitační pracovnice /jméno si fakt nevzpomenu
/ a musela jim to narušit
![]()