Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé holky já myslela, že koukat nebudu, protože jsem koukala na starý díly růžovky, ale evidentně budu li doma, tak koukat budu. Akorát vždycky uvidím, tak 2 díly z 5.
@lleennttiillkkaa já tak asi jako ty, poprvý uvidím ve středu, už se těším ![]()
Dneska jsem se konečně koukala
. Tess dorazil kávovar a načapal ji Nick nahatou u nich v koupelně. Já si u toho tak lebedila, tyhle první díly byly opravdu úplně super, asi uvidím i zítra ![]()
@clovek to byl ten díl, jak nikde netekla voda? Jenom u Ryanů? Nebo jak to tenkrát bylo…ten je můj oblíbený
Jo a jak se zepředu zakryla ručníkem, jenomže si nevšimla, že je za ní zrcadlo, takže zezadu ji Nick viděl celou, co ![]()
@Machalka jo to je přesně ono
ale i dneska mé srdéčko plesalo, když jsem viděla Nicka. Po těch letech je to pořád borec ![]()
@lleennttiillkkaa Tess se naštvala a odjela pryč do města na kafe, cestou zapadla do bahna a nemohla dostat auto ven, zjevil se Alex, pomáhal jí a pak po sobě házeli bláto a takhle zmaštěnou ji poprvé dovezl k Ryanovům, Liz po ní šla od samého začátku. No a nechali ji tam vykoupat a ona byla nadšená jaký to tam maj krásný a zbytek už víte
. Mne taky u Nicka zaplesalo srdíčko, jak malá holka, snad v pátek uvidím další díl
@clovek píše:
Je to tady. Od 2.9. od 9.00hod na ČT1 jsou holky zpět
Ježiš, proč to vím až teď?
Díky za informaci
a všechny vás moc zdravím.
(To mám za to, že jsem si vypla sledování diskuze mailem.)
Tak jsem se dívala, v kolik to dávají, mám smolíka, ale aspoň budu číst diskuzi.
Třeba najdu ty stažené díly a občas taky pokecám.
Holky, klidně tady pište, co zrovna uvidíte
Aspoň zavzpomínám. Já uvidím díl snad zítra, bo mám dovču, jinak nemám šanci. Že bych kvůli McLeodovkám dala v práci výpověď?
![]()
Tak já viděla dneska. Tess načapala nějakýho rusáka u nich na farmě, lovil tam divoký prase, který zabíjelo ovce na drovers a snad i killarney. Clair byla na lovu s Nickem i Alexem a Becky dneska poznala Bricka(u toho si nejsem jistá jménem
)
No a Jodi stále bojuje se vztahem Meg a skaranevímjaksejmenuje ![]()
@lleennttiillkkaa jj Brick je to, na toho je expertka Mahdalka jestli se nepletu
. A Meg chodí s Terrym
.
Mimochodem tuto diskusi založila @Nelisa v lednu 2010 a pokolikáté už je od té doby vysílaj, potřetí nebo už počtvrtý?