Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
5.8.12 09:43

Madlo, na Štědrý den jeli autem v lijáku a sjeli do řeky, která byla tím deštěm rozvodněná. No a Riley už nevyplaval… ani pak nenajdou jeho tělo, prostě se vypařil :twisted: Kdyby ho aspoň po nějaké době našli, ale přestanou o něm prostě mluvit a hotovo - Riley není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
6.8.12 10:26

Hroznej konec Rilleyho… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.8.12 10:36

Zas mě to dostává… minule jsem čekala s Kate, že ho někde najde :roll: a taky vůbec nepochopila, jak je možný, žře ani tělo nenašli :pocitac: :zed: :pocitac: :zed:

a dneska jsem to obrečela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
6.8.12 10:47

Taky jsem si zaslzela… nechápu proč ho nechali takhle zmizet, kdyby ho našli, pohřbili ho, byl by to rohodně lepší konec. Takhle člověk pořád doufá, že třeba někdy… No ale to bysme to musely vidět poprvé, teď už to nemá ten efekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.8.12 10:50

Tercie, to já právě když to šlo minule viděla tyhle koncové série poprvé a fakt jsem pořád čekala a hodně blbě se mi s tím „smiřovalo“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
6.8.12 10:57

@ibbu přesně tak, proto to píšu, taky mi to nešlo do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.8.12 19:24

Tak treba tenkrat jeste scenaristi mysleli na dalsi serii, ze by se treba necekane objevil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.8.12 23:03

Člověk, no tak to bych jim už dala korunu (marťani ho unesli ne) :-D ale je fakt, že my tu předloni vymýšlely nové scénáře viď – jakože ztratil paměť a někde žil… nebo si to pletu :think:

no, přepsaly jsme jim to na mnohem lepší level než mají teď :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.8.12 07:04

@ibbu by nestacily zirat jak bysme jim to vysperkovaly a jeste by jim to zvedlo sledovanost, to co zacali vyvadet od seste serie je jednim slovem katastrofa a uplne ten serial pohrbili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.8.12 09:58

@clovek @ibbu Jste mě pobavily :lol:, další série s marťanama. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jestli my jim přece jen neměly poslat naši verzi seriálu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.8.12 09:42

Ahoj holky,
tedy teď mě nakrkli, čekám na Mc dcery a oni to zrušili :cert:.
Koukala jsem, kde bych to stahla, ale na uložto není osmá série…nevíte náhodou kde bych ji našla??
díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.8.12 11:36

Jak zrusili, oni to nedovysilaj do konce? Ja teda TV dneska jeste ani nezapla tak jsem mimo obraz. Vsechno najdes na ulozto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.8.12 11:39

No na mou dusi, koukam na web CT a oni to proste prestali ze dne na den davat, nechapu :zed:. Rozvysilanou serii, to je teda dost trapny, sice uz nekoukam, ale tohle nechapu. Nova to udelala momentalne u Nemocnice Chicago Hope, proste rozjeta serie a najednou nic a v programu Doktor House, co to jako ma byt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.8.12 11:40

@dinulka promin ted vidim, ze jsi psala, ze osma serie na ulozto neni, tak zkus kinotip.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
13.8.12 11:44

@dinulka zkus torrenty.. zrovna na osmou koukám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí