Seriál MacLeodovy dcery

15319
7.1.10 15:14

MacLeodovy dcery - dnešní díl

Ahoj holky,
tak jsem se zakoukala už podruhé v životě do seriálu, kdysi jsem sledovala pravidelně Studio Kamarád a po třiceti letech MacLeodovy dcery. O to víc mě štve, jak to dnes dopadlo. Prožívám hodně knížky, které čtu, filmy, na které se dívám a teď i seriál, který jsem sledovala. Je tu taky někdo, koho tak naštvalo, že scénáristi nechali zemřít Claire? Dnes jsem se dívala naposledy. A ode dneška zas jen knížky a sem tam film. Ach jo…že to mají zapotřebí, vždyť děj byl zajímavý i bez takových zvratů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
7.1.10 15:17

Ahoj, já už se na tenhle seriál dívám podruhé. Minule jsem propásla spoustu epizod. Taky jsem byla poprvé naštvaná, když nechali Claire zemřít, ale nakonec jsem se dívala dál. Seriál je podle mně super i dál, i když bez Claire. :cry: A jestli budeš sledovat i dál, tak nějaký takový zvrat se tam jednou za čas ještě přihodí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
7.1.10 15:32

holky ja snad po dlouhe dobe brecela u serialu:-())))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.1.10 15:39

Já se taky přidávám do klubu :-D Čekala jsem jestli tu někdo bude reagovat na dnešní díl.Opravdu dlouho jsem si nepořvala u seriálu tak jako dnes :cry: :cry: :cry: Je škoda že postava Claire už nebude vidět,ačkoli dlouhi jsem si na ni musela zvykat,nejdřív jsem ji v lásce neměla,ale po čase se mi zalíbila a o to víc mě vzalo že dnes musela zemřít,ale i přesto se budu dívat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.1.10 15:50

Pro mě bylo podstatou seriálu soužití tak rozdílných a tak si blízkých sester, ostatně to napovídá i název seriálu, teď by to měli přejmenovat… :-?
I tak se toho přece v životě může stát spousta, tak si říkám, že jediné rozumné vysvětlení je, že herečka té postavy už toho měla plné zuby a chtěla vypadnout z natáčení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.1.10 15:54

čaute, já taky ten seriál miluju, ale znám ho už z dřívějška, kdy ho dávali na hallmarku. Ale i tak jsem dneska měla slzy v očích. Zítra tam Claire ještě bude, Tess jí uvidí jako ducha nebo jak to říct, prostě se jí bude zjevovat. Já teda moc nemusim tu Steve (nebo jak se to píše), přijde mi moc chlapská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.1.10 15:55

eviah neboj, tam se ještě jedna sestra objeví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.1.10 16:12

Bulino, takže zítra si u toho zas všichni pobrečí? :lol: Dostalo mě to víc, než bych čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
7.1.10 16:14

Jé holky, já dnešní díl neviděla! Dívala jsem se denně v těhu, ale to už šéfovala Drovers Run Stevie, Claire jsem tam „nezažila“. Tak ona umřela? A co se stane s její dcerou? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.1.10 16:17

Tak ona bude šéfovat Stevie, jo? :roll: No tak to to opravdu balím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.1.10 16:22

Šéfovat bude Tess spolu se Steve, no, a pak se přijde na to, že tam je ještě jedna sestra. Zítra bude pohřeb Claire, takže si pobrečíte taky :lol: . No a malou budou chvilku mít na ranči, ale pak půjde pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.1.10 16:26

K otci? No to snad ne??? Nebo kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
7.1.10 16:28

Dívala jsem se uz na tento serial pred rokem,skoda ze nedavaj i ty posledni serie,ale snad se toho taky dockame,v aj me to nejak nebere :)
Je to super serial

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.1.10 16:38

eviah jj, nakonec k otci, Tess mu jí dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.1.10 16:52

A jeho žena dítě bez problémů přijme? Hm, no fakt nevím, jestli se chci ještě dívat, ach jo. Asi chtěli uvolnit ruce Tess, aby zas mohla mít vlastní příběh, že? A co Alex? Jak to bude s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí