Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
přesně tak, taky už neblázním, když mi nějaký díl unikne..zatím je to docela dobré, ale co bude dál, uvidíme…ty nové postavy mi nějak nesedí..asi jsem se moc upnula na ty původní…
Jack McLeod měl 3 dcery a jeho bratr Hugh McLeod měl taky 3 dcery - takže těhle 6 žen se tam postupně ukáže a vystřídá
A taky Stevie tam „straší“ až do konce, v téhle sérii si koupí podíl Drovers za ty opály ![]()
jéé a jak to bude dál…klidně vyprávěj..budou tam ještě nějaký šoky? Jak dlouho tam bude Nick a Tess?
Tess s Nickem odjedou v 5. sérii do Argentiny, Nick tam dostal práci. Na konci páté série se pak Tess na pár dílů vrátí, na začátku 6. se objeví i Nick a pak spolu definitivně odjedou do té Argentiny a už se v seriálu neobjeví. Bridie Carter (co hrála Tess) se seriálem tehdy skončila, protože byla těhotná ![]()
Během té 5. série se „objeví“ i třetí dcera Jacka, ona už tam je, ale ještě neví, že je jeho dcerou ![]()
No a Hughovy dcery se tam začnou objevovat od 5. série - jsou to Jasmine, Regan a Grace.
Místo Nicka se tam časem objeví Alexův brácha - další Briceův potomek - Marcus.
A ještě do konce seriálu umřou celkem 3 mužské postavy.
Že by to byl válečný seriál - tolik mrtvých???
![]()
Už tu někdo psal, že třetí dcerou je Jody, ta tam zůstane? Nebo tam z těch původních fakt nezbude vůbec nikdo???
To je tak, když někdo nechce udělat kratší seriál a potřebujou to „živit“.
No škoda, že Bridie Carter nechtěla hrát, jakože má svoje miminko s Nickem, mohli tam oba zůstat. Ale taky bych se vybodla na práci a byla s mimčem. Pro seriál velká škoda.
No mohlo to být ještě horší, mohli zabít Tess, Nicka, Jodi, Davea a vůbec všechny, co ze seriálu pak odešli ![]()
Tak Jodi tu už někdo píchnul?
Jodi odejde v 7. sérii za svým miláčkem, ale v posledním díle 8. série se objeví i s Meg, jakože se vrací na Drovers ![]()
Však Tess bude i v seriálu těhotná, ale asi se chtěla víc věnovat rodině než dál točit
A prý i Myles Pollard (Nick) už chtěl ze seriálu odejít
Tak je „odklidili“ naráz
Ale tyhle dva jsem těžko rozdýchávala, přece jen mám Tess a Nicka z celýho seriálu nejradši… však než se konečně dostali definitivně k sobě - to bylo snad nekonečný ![]()
Tak takhle jo? O Jody vím..někde už jsem to četla, že je to další dcera..ještě že ty Mcleodovic chlapi byli tak plodní nebo bychom se neměli na co dívat, když tam každého odklidí..Nick a Tess jsou fakt nejlepší..bude mi po nich teda smutno…to už se na to nebudu dívat vůbec…koupím si radši dvd a budu se dívat zase od začátku, jak si tam pěkně Clair a spol. hoví a žijou spokojeně..
teda to jsou zvraty…ale teda davea můžou klidně poslat do věčných lovišť ten je mi nesympatický…
Já mám náhodou Davea ráda…mám ráda asi všechny..právě se mi líbí na tomhle seriálu, že tu nejsou vyhraněný typy..všichni jsou takový normální..někdy dělají chyby, někdy jsou „na ránu“, ale většinou jsou v pohodě…jako v normálním životě…v ostatních seriálech je vždycky 1 hajzl, 1 můra, 1 naivka, 1 hodná, 1 správňák..atd..tady to je v každém namíchaný a to se mi líbí..moc se mi líbila i Becky..
když já nevím, pořád mi ta postava nějak nesedí…ale to možná bude tím, že je jakoby náhradou za Clair…
Asi jo..má být jako náhrada, ale je úplně jiná…ale už je aspoň lidštější, ne takový macho jako na začátku…
jonnys píše:
Já mám náhodou Davea ráda…mám ráda asi všechny..právě se mi líbí na tomhle seriálu, že tu nejsou vyhraněný typy..všichni jsou takový normální..někdy dělají chyby, někdy jsou „na ránu“, ale většinou jsou v pohodě…jako v normálním životě…v ostatních seriálech je vždycky 1 hajzl, 1 můra, 1 naivka, 1 hodná, 1 správňák..atd..tady to je v každém namíchaný a to se mi líbí..moc se mi líbila i Becky..
Jo, to je přesně ono, tím je ten seriál takový koukatelný, jako ze života, právě těmi zvraty to přestává být jak ze života, je jich tam příliš. Ale i tak je bezva. ![]()
Naprosto souhlasím, ty postavy jsou pěkně barevné, ale těch zvratů je už pak moc, připomíná to telenovelu ![]()
Stevie mi zezačátku moc neseděla, připadla mi jako takový střevo, časem mi začala být sympatická, ale Claire byla prostě Claire…