Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že pravda bylo to, jak ten kůň zakopl a spadli..protože jak Tess vjela hned poprve do toho rigolu, tak to bylo rozmazané, takže tim chtěli naznačit, že co by kdyby nezakopl…a taky proto, že vlastně by byli mrtví, kdyby se to ubíralo tou první cestou…blázinec jeden
No nejprve jsem zírala, ale tento díl mi přišel zajímavě udělaný, asi tím chtěl básník říct, že idylka ne vždy končí šťastně a náhoda je blbec, takže trocha nedorozumění a zmatku v životě nemusí být k zahození. ![]()
což zajímavý to bylo, ale mladej si dneska usmyslel, že nebude po obědě spát a dožadoval se pozornosti…
Jo, to taky někdy tak mám, ale spíše, že se malá vzbudí dřív než obvykle…to si pak rozložíme kostky u televize a já skládám a po očku sleduju telku
co nadělám…
Ahoj holky, já už jsem tu celou sérii viděla, teď to dávají znova, ale nádherný seriál. Nejhezčí bylo ten vztah Claire s Alexem. Ale je to hezké celé. Viděla jsem asi ý sérií a má to i pokračování, tak třeba uvidím dál, ta série zkončila tragicky. Ale teď právě nemám moc času na televizu, tak uvidíme. Mějte se a pěkné sledování seriálu. ![]()
jo, seriál je bezva, ikdyž si tady pořád stěžuju…prostě mi tam pořád chybí ta moje Claire…
no snad se tím smířím
ne dělám si srandu…pořád je to můj nej nej nej seriál a vlastně na nic jiného nekoukám, protože mi všechny ty seriály teď přijdou blbý..no jo, mcleodovky nasadily laťku vysoko
papa a hezký pokoukáníčko
Ten seriál není na moje nervy. Já už zase brečím…No to je hroznej díl…možná ještě horší, než když umřela Clair ![]()
jo, taky bulím…ach jo..ale svým způsobem to byl pěkný díl…ne? Emoce stejné jako když umřela Claire..nevíte, jestli tam bude ještě Charlotka?
Příspěvek upraven 25.01.10 v 14:18
Lenti - já tu taky řvu jak želva
Poslední dobou je to fakt hrozně dojemný. Skoro každej díl.
Tohle rozhodování je teda fakt hrůza. Doufám, že se nikdy do takový nebo podobný situace nedostanu. Chjo…
Dneska to bylo fakt dojemný…Peter stáhl žádost o Charlottu, a Tess byla moc ráda, ale pořád myslela na to, jak jí oddělili od Claire, a že to bylo hrozné..a na základě toho se rozhodla, že nechá Charlottku tatínkovi, aby mohla být se svýma sestřičkama…a samozřejmě bulela a Stevie bulela a já taky bulela, jak jim ta malinká mávala… ![]()
vše samozřejmě podbarvené dojemnou hudbou…a jak jí balily věcičky a hračky a nakonec jí tam nechaly…a odjížděly…no a už mám zase slzy…vždycky se představim na jejich místě ![]()
Ahoj,
to je super, že jsem našla tuhle diskuzi, já McLeodky žeru, viděla jsem je už úplně celé i s poslední 8. sérií. Je to super seriál, i když ke konci už se mi to až tak nelíbilo jako dokud tam byla Tess s Claire. Ale stejně mi to nedalo a musela jsem to vidět až do konce ![]()
Nebojte, nebudu vám prozrazovat, co bude dál. Když mám možnost, taky na to v repríze na ČTčku koukám
A měli by pak dávat v premiéře i tu osmičku ![]()
Ahoj, vítej do klubu. ![]()
Tak to jsem skoro ráda, že jsem ten včerejší díl neviděla. ![]()
Doufám, že dneska už to bude zas ta pohodička jako většinou. Ze stejného důvodu miluju film Láska přes internet, znáte? To je můj „žehlící“ film, viděla jsem ho za ty roky aspoň 50×. ![]()