Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja sa tiež pridávam do klubu fanyniek tohto seriálu, ja ho milujem
Ale dnešnú časť, čo sa stalo Claire som nikdy netrafila a to ho už sledujem min 3× ![]()
a ma nehnevajte, to naozaj Alex zomrie ![]()
Holky, nezlobte se na me, prosim,
ale ja to beru tak, ze herec chce skoncit v serialu, tak proste umre, ne? Jsem asi nejaka necitelna ci co, ale absolutne me to nevzrusuje. Jinak uznavam, ze McL.d. patri k tem „lepsim“ serialum… ![]()
No to je doják, jako já brečím u máločeho, ale tohle je moc i na mně
…naposledy mě takhle dojalo město andělů, teda když jsem ho kdysi viděla poprvý…
smutný zase jsem si pobrečela,ale byl to hezký díl , jen si nejsem jistá jestli to ted co tam nebude Clair ono ![]()
Děvčata,dneska to bylo fakt ostré kafe!
tak jsem si už dlouho nepoplakala… ![]()
No jo Tess tam sice je, ale já měla radši Clair…Taky mám strach jestli to bude ono bez ní…to je v prčicích…
Ahoj holky, tak já dnes vůbec nebrečela, já to dnes prostě neviděla, vyřešila to za mě dcera, která kvůli sněhu neodjela do školky a já to před ní nechtěla pouštět. A jsem ráda, že jsem zrovna tenhle díl neviděla.
MadGirlNancy - já to taky tak beru, ale seriál pro mě ztrácí kouzlo, kvůli kterému jsem se na něj začala dívat. A ten včerejší díl mě nepotěšil taky proto, že se na seriál dívám kvůli tomu, že mi přináší pocit pohody s kafem v ruce a synem spícím nahoře, prostě mám hodinku relax a pak mi to zkazí takové scény, které v tom díle byly. Kdybych ten seriál neprožívala, neměla bych důvod se na něj dívat. Asi to mám jinak než ty. To jen na vysvětlenou. ![]()
Ale jasně, to přece všechny víme, že Lisa Chappel žije dál
, že prostě jen opustila seriál a jinak to nešlo…Claire by přece neodešla např. do města dělat sekretářku…ale já jsem v tomhle konzervativní a když si na něco zvyknu a vyhovuje mi to, tak proč to měnit…
Klidně bych dál těch 5 sérií po cca 30 dílech sledovala, jak si tam holky žijou, poklidně bez jakýchkoliv zvratů, jak si pěkně jezdí na koníkách…
![]()
jonnys píše:
Ale jasně, to přece všechny víme, že Lisa Chappel žije dál, že prostě jen opustila seriál a jinak to nešlo…Claire by přece neodešla např. do města dělat sekretářku…ale já jsem v tomhle konzervativní a když si na něco zvyknu a vyhovuje mi to, tak proč to měnit…
Klidně bych dál těch 5 sérií po cca 30 dílech sledovala, jak si tam holky žijou, poklidně bez jakýchkoliv zvratů, jak si pěkně jezdí na koníkách…
Klidně bych se taky koukala…
lleennttiillkkaa píše:jonnys píše:Klidně bych se taky koukala…
Ale jasně, to přece všechny víme, že Lisa Chappel žije dál, že prostě jen opustila seriál a jinak to nešlo…Claire by přece neodešla např. do města dělat sekretářku…ale já jsem v tomhle konzervativní a když si na něco zvyknu a vyhovuje mi to, tak proč to měnit…
Naštěstí tam ještě nějakou dobu zůstávají ti ostatní, co taky dělají Mcleodovky Mcleodovkama ![]()
Jaký to bude potom, to jsem teda zvědavá…Stevie zatím moc nemusím…nepřijde mi moc přirozená, ale spíš namachrovaná a moc chlapská…uvidíme..
Zdravím fanynky… Nestihnu úplně každý díl… ale je to jediný seriál, který mě poslední dobou upoutal…
Dnes mě překvapilo… že už nežije Clare..Poslední dva díly mi utekly… Co se stalo..? Podělíte se se mnou…? Díky… ![]()