Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no jasně..to kulhání..
jen ho podepřít
Caine je opravdu takovej smažkovitej..
Tak Kane je pro mě naprosto antisexuální, ty dlouhý umaštěný vlasy, připadne mi prťavej, no prostě nic moc ![]()
Nick se mi nelíbil hlavně zezačátku, řekla bych, že stárne do krásy
A Alex se mi zas nelíbil ke konci…
Nejvíc se mi líbil vzhledově Brett „Brick“ od Becky - ten jeho úsměv byl naprosto boží
A pak taky Matt, se kterým bude Jodi ![]()
A naprosto souhlasím, že Tess a Nick jsou skvělej pár - hlavně na svatbě jim to spolu bude móc slušet ![]()
No já bych ideálně spojila oba bráchy, měl by vypadat jako Alex a být povahově trochu víc jako Nick, z Alexe jen něco. ![]()
Caine není můj šálek čaje, toho nebrat. ![]()
Mně se taky docela líbil Jake,jak chodil s Becky..a moc se mi líbí jejich skutečné hlasy, když si to pouštím na youtube..nejradši bych byla, kdyby to dávali v původním znění s titulkama..mají všichni strašně pěkný hlasy…ale neříkám, že se mi to nelíbí i nadabovaný…jen ta Lucie Kožinová (Stevie), ten její hlas moc nemusím…
Tak to já úplně žeru Pavla Vondru a Helenu Brabcovou, mám tyhle dva jako dabéry strašně ráda. Vondra je moje srdcová záležitost
A co jsem začala bejt na McLeodkách závislá, tak jakmile v nějakým filmu nebo seriálu promluví některej z dabérů těch hlavních hrdinů, tak hned si vzpomenu na tu postavu z McLD ![]()
Jonnys, Kožinovou nebudeš poslouchat dlouho, jen tuhle sérii
Pak bude Stevie mluvit Andrlová ![]()
Tak to je dobře, ta se mi líbí…jo, dabéři jsou skvělí..hlasy se k nim opravdu hodí..ale origoš je origoš
a proč je Vondra srdcovka
že jsem tak smělá…
Jeho hlas se mi strašně líbí
Taky toho dabuje hodně, takže ho furt v něčem slyším. Ale hlavně mě dostal, když jsem ho viděla naživo v jednom představení div. spol. Háta - tam neměl chybu
Dokonce už se mi jednou o něm i zdálo, že se nastěhoval do baráku vedle nás a jako sousedi jsme zašli na pokec
![]()
jo, má moc pěknej hlas..když jsme u těch snů, tak jak jsem si včera něco četla o Mcleodovkách na jejich stránkách, tak potom se mi o nich zdálo, jak jsem s nima farmařila..byl tam Alex, Nick a Tess a myslim Jodi..jé to byla fajn… ![]()
Jonnys, ty už z těch McLeodek taky pěkně „magoříš“
Myšleno samozřejmě v dobrém
Já sama mám co říkat ![]()
Už se strašně těším na tu jejich svatbu, to je fakt kouzelnej díl ![]()
A kdy to bude? To je pravda..magořím…všichni už si ťukaji na čelo, když třeba řeknu: dneska v Mcleodovkách bylo…no, já za to nemůžu, když mně to hrozně dostalo… ![]()
Poslední díl čtvrté série
A i to, jak Nick požádá Tess o ruku stojí za to ![]()
No já jsem strašně ráda, že nejsem sama „postižená“ tímhle seriálem, je fakt super ![]()
Už tak brzy, jo? A bude to potom dobrý, když už budou svoji? Ale jo, určitě jo, viď? A kdy asi odejdou? A kdy umře Alex? Já jen, abych se psychicky připravila na změny..
jonnys píše:
Už tak brzy, jo? A bude to potom dobrý, když už budou svoji? Ale jo, určitě jo, viď? A kdy asi odejdou? A kdy umře Alex? Já jen, abych se psychicky připravila na změny..
Přesně tak, já taky abych věděla, kdy se nedívat. ![]()