Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
4.2.10 20:50

no jasně..to kulhání.. :-) jen ho podepřít :-) Caine je opravdu takovej smažkovitej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.2.10 21:08

Tak Kane je pro mě naprosto antisexuální, ty dlouhý umaštěný vlasy, připadne mi prťavej, no prostě nic moc :twisted:
Nick se mi nelíbil hlavně zezačátku, řekla bych, že stárne do krásy :-D A Alex se mi zas nelíbil ke konci…
Nejvíc se mi líbil vzhledově Brett „Brick“ od Becky - ten jeho úsměv byl naprosto boží :pankac: A pak taky Matt, se kterým bude Jodi :wink:

A naprosto souhlasím, že Tess a Nick jsou skvělej pár - hlavně na svatbě jim to spolu bude móc slušet :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.2.10 21:21

No já bych ideálně spojila oba bráchy, měl by vypadat jako Alex a být povahově trochu víc jako Nick, z Alexe jen něco. :lol:
Caine není můj šálek čaje, toho nebrat. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.2.10 21:53

Mně se taky docela líbil Jake,jak chodil s Becky..a moc se mi líbí jejich skutečné hlasy, když si to pouštím na youtube..nejradši bych byla, kdyby to dávali v původním znění s titulkama..mají všichni strašně pěkný hlasy…ale neříkám, že se mi to nelíbí i nadabovaný…jen ta Lucie Kožinová (Stevie), ten její hlas moc nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.2.10 22:04

Tak to já úplně žeru Pavla Vondru a Helenu Brabcovou, mám tyhle dva jako dabéry strašně ráda. Vondra je moje srdcová záležitost :mrgreen: A co jsem začala bejt na McLeodkách závislá, tak jakmile v nějakým filmu nebo seriálu promluví některej z dabérů těch hlavních hrdinů, tak hned si vzpomenu na tu postavu z McLD :lol:

Jonnys, Kožinovou nebudeš poslouchat dlouho, jen tuhle sérii :wink: Pak bude Stevie mluvit Andrlová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.2.10 22:09

Tak to je dobře, ta se mi líbí…jo, dabéři jsou skvělí..hlasy se k nim opravdu hodí..ale origoš je origoš :-D a proč je Vondra srdcovka :srdce: že jsem tak smělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.2.10 23:17

Jeho hlas se mi strašně líbí :srdce: Taky toho dabuje hodně, takže ho furt v něčem slyším. Ale hlavně mě dostal, když jsem ho viděla naživo v jednom představení div. spol. Háta - tam neměl chybu :pankac: Dokonce už se mi jednou o něm i zdálo, že se nastěhoval do baráku vedle nás a jako sousedi jsme zašli na pokec :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.2.10 07:55

jo, má moc pěknej hlas..když jsme u těch snů, tak jak jsem si včera něco četla o Mcleodovkách na jejich stránkách, tak potom se mi o nich zdálo, jak jsem s nima farmařila..byl tam Alex, Nick a Tess a myslim Jodi..jé to byla fajn… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.2.10 07:56

A v tom snu už Nick byl s Tess…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.2.10 09:42

Jonnys, ty už z těch McLeodek taky pěkně „magoříš“ :lol: Myšleno samozřejmě v dobrém :wink: Já sama mám co říkat :mrgreen:
Už se strašně těším na tu jejich svatbu, to je fakt kouzelnej díl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.2.10 10:12

A kdy to bude? To je pravda..magořím…všichni už si ťukaji na čelo, když třeba řeknu: dneska v Mcleodovkách bylo…no, já za to nemůžu, když mně to hrozně dostalo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.2.10 11:00

Poslední díl čtvrté série :wink: A i to, jak Nick požádá Tess o ruku stojí za to :-D
No já jsem strašně ráda, že nejsem sama „postižená“ tímhle seriálem, je fakt super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.2.10 11:04

Už tak brzy, jo? A bude to potom dobrý, když už budou svoji? Ale jo, určitě jo, viď? A kdy asi odejdou? A kdy umře Alex? Já jen, abych se psychicky připravila na změny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.2.10 11:16
jonnys píše:
Už tak brzy, jo? A bude to potom dobrý, když už budou svoji? Ale jo, určitě jo, viď? A kdy asi odejdou? A kdy umře Alex? Já jen, abych se psychicky připravila na změny..

Přesně tak, já taky abych věděla, kdy se nedívat.  :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.2.10 11:24

Jo, smrt Alexe si taky asi nechám radši ujít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí