Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kane se tam ještě jednou objeví, ale až po nějaký době a bude ostříhanej - tam mu to bude aspoň trochu slušet ![]()
Ale cesta k Alexovi - to je ještě na hodně dlouho, napřed dorazí Jasmína a pak Fiona… A taky Leo ![]()
Zítřejší díl asi neuvidím ![]()
Takže Alex podle fotek ještě naplánuje jednu svatbu s Fionou a pak teprve přijde na řadu Stevie? No to bude dlouhá cesta. ![]()
Máme se na co těšit
jen kdyby tam nebylo umírání a odchody…jinak tyhle milostné propletence mi nevadí.
Mně doteď taky ne, ale Kane se Stevie - to bych radši vynechala. ![]()
Kouzelná je Jodi, když se zaláskuje. ![]()
Jo, Jodi je sama o sobě super..taková ztřeštěná, ale příjemně..je dobrá…
Jj Fiona to bude taky pěknej dáreček ![]()
Luke se mi líbí, ale pak Matt se mi k Jodi hodí víc. Budou krásnej páreček…
Eviah, počkej, až se tam (tuším jen na jeden díl) zase objeví Kane - s ostříhanejma vlasama to je úplně jinej člověk ![]()
No je fakt, že nejhorší jsou ty jeho umolousaný vlasy. A vlasy dělají strašně moc. Tak jsem zvědavá.
takže opět doják jako hrom…normálně jsem se rozbrečela. Ještě nikdy mi snad takhle nechyběla seriálová postava…
lleennttiillkkaa píše:
takže opět doják jako hrom…normálně jsem se rozbrečela. Ještě nikdy mi snad takhle nechyběla seriálová postava…
Co myslíš? Doják s těma dvěma slaďoušema? A kdo ti chybí?
No myslím to jak šla Šarlota do pokoje Clair.....no a stále mi chybí Clair…Jak byla dneska Tess smutná, že nikoho nemá…
Dneska mi bylo líto Kate, ta to slízla za to, že je nesmělá. ![]()
eviah taky mijí bylo trošku líto, ale zase je docela férová, že na něj byla celkem milá…ačkoli ten kluk je děsnej
Jo, je děsnej a natvrdlej.
Ale nakonec to dopadlo pro oba dobře, on byl s Kate a ona šla do kina na něco, co ji baví.