Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
15.2.10 22:30

Jak se vám líbila Steviina bahenní koupel a Katin striptýz? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.2.10 22:46

Já to dneska neviděla, pač jsem to zaspala…:( a zítra je teda svatba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.2.10 23:05

Jj zítra je svatba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.2.10 07:22

Včera super..Stevie a Alex..kamarádi :-) a Kate byla fakt dobrá..kdy to toho doktůrka trkne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.2.10 08:31

Takže dneska to prostě MUSÍM stihnout. :lol:
Kate byla fakt dobrá, jen mi přijde, že kvůli tomu by s ní Dave nezačal chodit, když jí předtím jasně řekl, že jsou jen kamarádi. Nebo se to ještě zamotá?
U bahenní koupele mi snad poprvé v McLeodovkách přišlo, že někdo přehrává, jak se Stevie prala s tím závojem. Snad mě teď nezbijete :lol: , že to tak kritizuju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Svatbě zdar! :palec: Jen doufám, že mi ti dva moji malí marodi dovolí se koukat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.2.10 08:39

Eviah,jak to myslíš, že to někdo přehrává? Jinak s tím Davem a Kate, oni asi budou spolu chodit, ne? Asi by s ní opravdu kvůli striptýzu nechodil, ale aspoň si jí všimnul..asi jí štve, že jí bere jako malou holku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.2.10 08:42

Kate s Davem budou spolu, ale ještě to bude trvat… A stejně jim to nevydrží :-( Ještě budou mít každej jinýho partnera, než se dostanou konečně k sobě :wink:

Eviah, jen kritizuj, však co člověk, to názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.2.10 11:17

Už mi taky hrabe, dneska se mi zdálo o svatbě :D
Teda tam než se dá každej s někým dohromady…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.2.10 11:31

No, to mi povídejte, o tom harašení..mně se před několika dny zdálo zase o Nickovi..jenže bez Tess..místo Tess jsem tam byla já :oops: týý brďo, ani jsem to sem radši nepsala..to je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.2.10 13:40

Jééé dneska je tam i Meg…to je super. Tu já mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.2.10 14:03

Tenhle seriál je ale nápor na moje slzovody… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.2.10 14:15

Krása :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.2.10 14:29

Liz ještě trochu zaintrikovala, ale nebylo jí to nic platný :-P
Ta svatba je prostě boží :huban: Tohle byl původně poslední díl čtvrté série a podle mě to měli tímhle ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.2.10 14:39

Taky jsem byla ráda, že tam byla i Meg, ta mi tam hodně chybí.
To přehrávání jsem myslela tak, že bylo vidět, jak to hraje, obvykle mě u toho nenapadne, že jsou to jen herci, co se snaží něco nějak zahrát, prostě jim to věřím, ale tuhle scénu jsem Stevie „neuvěřila“, přišlo mi, že je na tom hrozně vidět, že se snaží, aby jí to kouzalo a pak pod sebou ten závoj hrnula a úplně zbytečně s ním škubala, to byl přesně okamžik, kdy jsem si říkala, že to hraje blbě, že to přehrává jako na divadle. Většinou je to vidět na hercích, kteří většinou hrají na dovadle a vyjímečně si odskočí do televize. Tak to jen na vysvětlenou, bóže, takovej román jsem vyplodila. :roll:
Svatba byla krásná, mooooc se mi líbil svatební slib, který říkala Tess Nickovi, škoda, že u nás to probíhá jinak, člověk řekne jen ano (nebo ne :lol: ) a je závislej na tom, kdo ho oddává a co si ten člověk zvolí za text (vytanul mi film Vratné lahve - „bvízka k bvízce se naklání“ :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.2.10 15:02

Jojo, Eviah..promiň, nepochopila jsem jen to slovo přehrávání, ale pocit jsem z toho měla stejný..chvíli jsem si říkala, co to tam s tím závojem dělá..
Dneska to byla nádhera..teda my jsme měli taky takovou nekonvenční svatbu v sadu pod třešněma se zahradní slavností a chvíli jsem i uvažovala o nějakým slibu, ale asi bych se styděla..ale moc se mi to líbí tyhle sladký „kecičky“ :srdce:
Naštval mně Dave..lump je to..a všem chlapům to v oblecích moc slušelo..Lukovi obzvláště :-)
No, a Nick… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky