Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tahle Jasmine je super! Bohužel tam moc dlouho nebude… a v osmé sérii ji bude hrát taková blonďatá hnusule ![]()
A není podvodnice, je pravá McLeodová ![]()
Jonnys, teda manžílka jsem neviděla ![]()
Hlas mi dneska připadl lepší, v hlubokých tónech to určo je Helena Brabcová… jestli měla fakt v tý době něco s hlasem ![]()
Nic proti
, jen se mi k sobě prostě nehodí.
S Nickem by byli tak krásný pár. ![]()
Machalka - tak oni vymění postavě herečku? To tady ještě nebylo, vždycky stihli postavu „uklidit“, nebo ne?
No, to je fakt blbý, když jednu a tu samou budou hrát dvě herečky…to už vyplýtvali nehody?
No právě, že Nick a Tess se k sobě strašně hodí..trochu jsem si myslela, že by mohla mít stejný typ manžela..tohle byl pro mně trochu šok..
Našla jsem její fotku s takovým slizounem a pak mi odlehlo, že to byl jen nějaký její tanečník, že něco vyhráli nebo co..no, tak jsem se podívala na manžela a bylo to z bláta do louže..
Jasmine se tam teď jen mihne ve dvou (nebo třech
) dílech. Pak dlouho nic a pak až v tý osmičce. Ta původní herečka asi nemohla, ale kdyby jí vybrali aspoň nějakou podobnou a ne takovou zrůdičku
Mně je ta slečna strašně nesympatická ![]()
No, tak konečně je tam někdo, kdo se mi tam na první pohled hodí a zase ho vyndají..ach jo..
Takže druhá Jasmine není princezna, jak jí řekla Stevie?
No to si počlkáme, než budeme moct srovnat. Ale aspoň ji nevyměnili z dílu na díl. ![]()
To jo, spoléhají na to, že zapomeneme, jak vypadala, jenže to producenti neví, s kým mají tu čest..s bystrýma českýma maminama
![]()
Ta nová Jasmine je na originálních stránkách McLeodek. Možná že vám bude připadat vpoho, ale mně je prostě nesympoš ![]()
Koukala jsem na ní..zatim mám neutrální vztah, ale je fakt, že je to úplně úplně úplně jinej typ…proč nenašli alespoň podobnou? Paka..
Dneska jak tam byla Prue, tak to taky nezvládli..když jednou ukazovala Claire fotku svojí maminky, tak tam byla vyfocena ta herečka Irene Chappel, akorat s jinými vlasy a tahle dáma vypadala úplně jinak..no, pravda, byla alespoň stejný typ..jééžííš, zase remcám.. ![]()
Myslíš Lisu Chappell, představitelku Claire? Jo to si taky pamatuju. Jenže ta se seriálem skončila, těžko by ji překecávali, aby se tam teď vrátila hrát svou matku
Ale aspoň je to podobnej typ
Však Jacka a Hugha taky hraje pokaždý někdo jinej - na fotkách i jakoby ve vzpomínkách ![]()
Moc tam nebyla vidět, tak jsem ji zkusila najít a našla jsem tyto stránky
Pro mě zatím dost sympatická na první fotce, na těch dalších naopak moc ne
, ale hodně záleží taky na projevu, slovním i řeči těla.
Pardon, vytanulo mi na mysl, nevím proč, její druhé jméno..je to Lisa Irene Chappel..soráč..
eviah píše:
Moc tam nebyla vidět, tak jsem ji zkusila najít a našla jsem tyto stránky
Pro mě zatím dost sympatická na první fotce, na těch dalších naopak moc ne, ale hodně záleží taky na projevu, slovním i řeči těla.
Jo Eviah, mám přesně stejný názor, na první fotce je moc sympoš, úplně se na DR hodí..ty ostatní jsou už horší..necháme se překvapit..
To je vtipný, jak na těch stránkách je napsáno McLD - australský farmářský seriál - to jsem fakt ještě neslyšela..
![]()