Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, já to taky dneska neuvidím..zase se určitě přihodí něco zásadního..
Tak potom napište, papa a díky ![]()
Tak holky, jdu referovat. Dneska to zas byly nervy. Vezmu to popořádku.
Tess a Nick - už se skoro normálně baví, Tess se snaží chovat se k Sally normálně, večer před odjezdem Sally do města nemůžou obě spát, sejdou se dole, Sally tam přerovnává věci, Tess jí říká, že je to hnízdění, že to dělala i Claire, když byla těhu. Pak Sally prohlížela album, byly to svatební fotky a vzalo ji to, Tess tak poznala, že Nicka stále miluje.
Druhý den odjíždí Sally pryč, Tess jede na koni, vidí auto Sally kousek od pastviny, kde pádí na Oskarovi, Sally začíná rodit, nemá signál na mobil, takže Tess uváže Oskara k ohradě (vyzvedne ho Stevie) a veze Sally do porodnice. Vol Nickovi, ten hned jede do porodnice, Tess raději odchází, nechce Sally asistovat při porodu (ptala se sestřička, ne Sally
). Měly jste vidět ten výraz v Nickově tváři, když mu došlo, že to bude on, kdo teď bude Sally pomáhat. ![]()
Pak Tess přijde po porodu na návštěvu s kyticí, Nick chová miminko, Tess raději odchází, k tomu přišel ještě Harry uvítat prvního vnoučka - Ryana.
Smajlík vypovídá o tom, jak citlivé to bylo k Tess z jeho strany. Harry nabídne Sally, aby několik týdnů po porodu zůstala u něj, Sally přijímá.
Pokračování:
Stevie se zbavila slizouna
, i když nechtěla, on ji pustil k vodě s tím, že by ho neustále podezřívala, vypadalo to totiž tak, že zas chystá nějakej kšeftík a on ho zatím odmítl, Stevie ho podezřívala, tak on to zabalil a rozešel se s ní.
Ten kšeft vzal jeho brácha, naštěstí tomu zabránil Kane, vyřídil si to ručně s tím, co mu ten kšeft nabídl, takže on od toho couvl.
Kate se celkem hezky rozešla s tím blonďatým klukem (dneska mi vypadávají jména
), byl to takový příjemný rozchod, nikdo nikoho neranil. Ale oni spolu stejně skoro nechodili.
Jen doplňuju, malej se jmenuje Harrison Nicolas Ryan - taky trošku podpásovka… Harrison prej po Sallyině dědečkovi, ale že mu musela dávat Nickovo jméno, to musela být pro Tess taky rána.
Ten Rayův kšeftík vzal nakonec Kane, takže je otázka, jestli od Stevie odešel kvůli tomu, že mu nevěřila, nebo že má černý svědomí… Mimochodem tohle je pomalej začátek Lukových problémů, začne to tím autem, který dává dokupy, závody, peníze - no nedopadne dobře, hošík ![]()
Blonďáček je Craig Woodland. Mimochodem co jste říkali na striptýzovej díl, kterej kdysi běžel? ![]()
Machalko, souhlas, s tím jménem je to fakt hnusný. Dík za doplnění. ![]()
Já bych na místě Tess do té porodnice už znovu nešla, kdyby něco nebylo v pořádku, tak to stejně je věc hlavně Nicka a on by jí o tom beztak řekl. Chodit se ptát, jestli je vše ok, na to bych neměla. I když jsem se na to všechno snažila podívat pohledem Sally (díky různým diskuzím tady na emimi
) a taky to nemá holka lehký, chlap, kterého miluje, si vzal jinou, dítě sice akceptuje, ale to je tak vše… Nechtěla bych být v její kůži.
Každopádně už by mohli Tess ušetřit dalších konfrontací se Sally a mimčem, protože vidět svýho chlapa s cizím miminkem v náručí, vidět, jak je pyšnej táta, to musí být hrozný. ![]()
Jo a o tom, že to vzal Kane, to tam bylo dneska? To jsem asi nějak minula. Nebo to teprve bude?
Luka je škoda, k Jodi se hodil.
Striptýzovej díl myslíš, jak se tam začala svlíkat Kate a pak utekla?
Teda holky, tak to zase musela být citovka..chudák Tess, ta teda dostává kapky..to já bych nedala, vidět svého muže s dítětem od jiné ženy… ![]()
Sally je pěkná potvůrka..nepůsobí na mně jako oběť..Nicka pořád miluje, to je jasný..
A co Stevie? Byla víc v pohodě, než minule, když jí opustil..slizoun jeden..Tak to jsem o hodně přišla..ach jo..
Stevie z toho byla na dně, na konci jely Tess a Stevie na koních, krásně lehce vedle sebe, bílý a černý (no skoro
) kůň téměř na horizontu, každá se svou depkou…
Odbočím, ale dneska jsem zírala, kam to Stevie tankuje benál, když zvedla ruku s pistolí, aby ji vrátila na stojan, tak zaklapla přední poznávací značka auta. Maj ti Australáni vymoženosti.
Musej je z toho bolet záda, jak jsou k tomu ohnutí. ![]()
ahoj holky, no nebylo to dneska hezky ani trochu. ja byt v kuzi tess tak to snad vzdam at ho miluju sebevic, protoze to musi byt takova bezmoc a zaroven ponizeni a ja nevim co vsechno dohromady…hlavne jak ji vzdy dorazi harry, je jak slon v porcelanu. ale stejne uz to neni ono, pro mne se to kouzlo mcleodek fakt vytratilo s clair, a na ten tessin jiny hlas si porad nejak nemuzu zvyknout, predtim byl takovej milejsi, sympatictejsi…mohli by dat ted trochu vetsi prostor jodie a kate.
mne proste nejak porad nejde do hlavy proc to ta sally vlastne udelala, myslela, ze kdyz s nim otehotni, ze spolu zustanou, proc mu to nerekla hned, proc tak dlouho cekala? na mne ona proste pusobi tim dojmem, ze to tak chtela, ze to vsechno bylo cilene a ze ted vlastne vyhrala…ja vim, ze to dopadne jinak, ze je to jen serial, nesmim nad tim moc premejslet
. je to hrozna predstava, ze neco co bych mela prozivat se svym muzem ja proziva nekdo jinej a ja jsem v tom jaksi navic, no des
Jo, to musí být hrozný, být pátý kolo u vozu. Měla to Nickovi říct hned poté, co se rozhodla, že si to mimčo nechá.
Přesně tak, člověk, na mně taky Sally nepůsobí jako oběť a ani jako milá..
A taky říkám, asi bych to nedala, koukat na svého muže, jak prožívá tak obrovskou radost z prvního potomka - syna - s jinou ženou..to bych opravdu nepřekousla..ale Tess je asi moc velkorysá…taky mě mrzí ten její hlas..nemá takovou jiskru…
A co se týče odchodu Claire, tak to už jsme tady všechny obrečely
to máš pravdu, že s ní tak nějak skončil ten serioš..ale Tess mám moc ráda, podle mně to tam drží a koukám kvůli ní..
Nemůžu fandit Sally, když od začátku fandím Tess
Ale co jsem si tak udělala obrázek - s Nickem jim to neklapalo, jak za ní dojížděl, rozešli se a až pak asi zjistila, že je v tom - většinou to chvíli trvá, než na to ženská přijde, pokud se teda zrovna o mimčo nesnaží. Je už přece jen ve věku, kdy by sama chtěla mít děti a jak sama říkala, bála se, že by pak už další možnost nemusela mít. Tak si to malé nechala a myslela si, že to zvládne… Ale pak uznala, že má Nick právo to vědět - za tohle bych ji až tak nepranýřovala, však Claire udělala Peterovi nemlich to samý ![]()
S tím Kanem si nejsem jistá, jestli to tam bylo dneska, neměla jsem úplně klid na sledování
Ale pokud ne dnes, tak zítra ![]()
Striptýzovej myslím, jak dělali striptýz pánové
Nick, Alex, Terry, Jake a Craig ![]()
Já nemůžu být na straně Sally, mám ráda Tess..Nick je vůl…Harry taky
Ale na druhou stranu, co mají dělat? Prostě Sally je postavila před hotovou věc, udělala tam dusno a samozřejmě, že jí to nikdo nebude zazlívat, protože se jedná o malinké roztomilé miminko..a to je právě to…citové vydírání hadr..
Striptýz jsem neviděla..to jsem teda určo o hodně přišla..ale budu mít ta DVD, tak to budu koukat, až se mi bude od očí prášit ![]()