Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějakou dobu po Tess a Nickovi, když odjedou poprvý do tý Argentiny
Ale ještě se tam pak na chvíli zas vrátí ![]()
ahoj holky,tak ten vcerejsi dil byl teda smutnej, ten konec byl hroznej, nevim jestli je to od nicka dobry reseni, je jasny, ze ji nechce ublizovat, ale tim odchodem mi prijde, ze ji ublizil nejvic.ikdyz vim, ze to dobre dopadne tak je to stejne hrozny
. a to jako sally odjede, ze je to tak pro ne pro vsechny lepsi? jsem zvedava jestli tam pak o tom harrisonovi budou jeste vubec mluvit.
jinak jsem se vsimla, ze ve znelce na konci jak tam vsichni stojej uz meg je, taky se na ni tesim. jo a to tancovani co jste sem dali, tak to je nadhera, tess je fakt kus, v mcleodkach ji ten zadek snad vycpavali ![]()
Taky nemyslím, že to bylo šťastné řešení, spíš teda snaha o vyřešení, clovek souhlas, tím odchodem jí fakt hodně ublížil. Pro mě jako by tím říkal - nevím, komu mám dát přednost, tak budu na neutrální půdě a uvidím, co se mi bude zamlouvat víc, po čem se mi bude víc stýskat.
Já bych si spíš být Nickem s Tess vyjasnila, že jezdím za Sally často a jezdit tam budu každý den a jestli chce, může jet se mnou, protože opravdu jezdím za synem a ne za Sally, jediným důkazem může být jen moje slovo nebo její doprovod. A ještě bych jí řekla, že prostě nejsem chlap, co je schopnej vykašlat se na vlastní dítě, že se o něj potřebuju starat tak, jako se budu starat o Tess a společné děti, že mi svědomí nedovolí… Holky, je to blbé uvažování? Já mám pocit, že tohle bych od chlapa ještě skousla, jeho odchod asi ne, lidi si přece dávají pauzu, aby si uvědomili, jestli s tím druhým ještě vůbec chtějí být, ne??? Já si teda pauzu nikdy nedala, tak možná plácám.
Přijde mi to jako polovičaté řešení a spíš neřešení. ![]()
Ježiš já tu píšu román, je ze mě grafoman
, ale prostě si myslím, že to byla od Nicka naprostá blbost. ![]()
No nevím, když zas zkusím hodit pohled z jinýho úhlu - to, že jezdí třeba 3× denně za Harrisonem a Tess o tom ví, tak ji to zraňuje a pokaždý si třeba říká, jel tam opravdu za Harrisonem? Vrátí se? Nebo se ho Sally zrovna snaží získat zpátky?
Když se odstěhoval, tak ví, že tam jezdí, ale neví jak často, v kterou chvíli tam zrovna je. Tím neříkám, že je tahle varianta lepší, jen mě napadlo jak to mohl myslet - prostě radši od ní odejít jednou než odcházet třikrát denně. No ale hlavně že to dobře dopadne ![]()
eviah píše:
Taky nemyslím, že to bylo šťastné řešení, spíš teda snaha o vyřešení, clovek souhlas, tím odchodem jí fakt hodně ublížil. Pro mě jako by tím říkal - nevím, komu mám dát přednost, tak budu na neutrální půdě a uvidím, co se mi bude zamlouvat víc, po čem se mi bude víc stýskat.
Já bych si spíš být Nickem s Tess vyjasnila, že jezdím za Sally často a jezdit tam budu každý den a jestli chce, může jet se mnou, protože opravdu jezdím za synem a ne za Sally, jediným důkazem může být jen moje slovo nebo její doprovod. A ještě bych jí řekla, že prostě nejsem chlap, co je schopnej vykašlat se na vlastní dítě, že se o něj potřebuju starat tak, jako se budu starat o Tess a společné děti, že mi svědomí nedovolí… Holky, je to blbé uvažování? Já mám pocit, že tohle bych od chlapa ještě skousla, jeho odchod asi ne, lidi si přece dávají pauzu, aby si uvědomili, jestli s tím druhým ještě vůbec chtějí být, ne??? Já si teda pauzu nikdy nedala, tak možná plácám.Přijde mi to jako polovičaté řešení a spíš neřešení.
Ježiš já tu píšu román, je ze mě grafoman, ale prostě si myslím, že to byla od Nicka naprostá blbost.
Eviah, lépe bych to neřekla..souhlasím..ale jak napsala Machalka, hlavně, že to dobře dopadne..
Taky se těším na Meg..je to takovej tmel, všechno to tam drží pohromadě…
moc mi tam chybí..
Machalka - no jo, sladká nevědomost.
Jenže já bych si říkala, že teď už tam může být klidně pečený vařený, protože už se nemusí ohlížet ani na to, že jsem tady já a čekám na něj a chci ho doma. Že ho nic nenutí vrátit se co nejdřív, vrátit se na noc… Na druhou stranu pořád hlídat, jestli už je doma, jak dlouho tam vlastně je, proč už podruhé za den - no hrůza.
Eviah, taky pravda. Prostě fakt neřešitelná situace, ať udělá cokoli, je to špatně ![]()
Jůůů holky ta nová znělka má ale šťávu. Meg je zpátky už napořád?
Ahoj holky, já to dneska stihla až od toho, jak Stevie odvezla Kate do nemocnice s nataženým svalem. Co bylo předtím?
Ahoj holky, asi mně dneska ukamenujete, ale jakkoliv mám Nicka ráda (asi nejradši z chlapů), tak dneska se podle mně choval jak debil..mám na mysli to objímání se Sally…ten konec už byl lepší ![]()
Je hezké, že se stará o synka, ale do péče o dítě nespadá objímání se s můrou Sally..
To trápení dneska z Tess doslova prýštilo..chuděra…ještě že, je tam už Meg..jen ta její přítomnost navodí určitý pocit pohody
Mám jí ráda…
Jenže dneska mně vyrušil 3× telefon, pak tady řval synoveček..co vlastně Nick řekl Tess na konci u toho kafe? Snažila jsem se to poslouchat, ale měla jsem u ucha tel. a manžílek mi něco tlačil do hlavy, tak jsem to uplně nepochytila..musím všechny poučit, že od 13:30 do 14:15 se prostě nechytají.. ![]()
Řekl jí, že se chce vrátit, že se domluvil se Sally, že už to takhle dál nejde, Sally souhlasila prý s tím, že se vrátí do města, odjet by měla za pár dní.
Holky, nenaštvaly jste se na mně za toho debila, jak jsem psala o Nickovi? To je dobře, že to takhle řekl a že už to bude dobré..