Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, Machalko, díky za upozornění ohledně Nickovi smrti..vůbec jsem to netušila..to už by mně asi ani nevzkřísili, po tomhle šoku… ![]()
Holky napiste prosim co dneska bylo, ja to nevidela
. Dekuji predem!
Vrátila se Sandra, ani ona ani Harry nebyli schopni si navzájem přiznat, že se mají pořád rádi a že se jim stýskalo, místo toho přešli do vzájemných výčitek, vyhrotilo se to, ale nakonec je usmířila Tess, když je přiměla přiznat, jak to vlastně s jejich vztahem je. Takže jsou zase šťastní a spolu.
Nick naplánoval piknik pro Tess, jenže ta dostala od Charlotty plané neštovice a tak to padlo.
Jodi a Stevie se dohodly na biliár, Kate se za Jodinými zády vsadila se Stevie, že když Stevie prohraje, vezme Jodi zpět. Hrála Jodi+Kate proti Stevie a Alexovi, Alex se trochu snažil prohrát, aby Jodi pomohl. Nakonec to bylo těsné, ale vyhrála Stevie. Kate se před Jodi prozradila, že hrála o její flek, Jodi se naštvala, že takovou pomoc nepotřebuje a odešla.
Machalko, pomoz mi s tím koncem, tak jsem asi víc koukala na žehlící prkno než na McLD. ![]()
Jo a Kate tam dala Daveovi pusu, naučil ji hrát biliár a jak jí to pak vyšlo, tak spontánně políbila Davea, ten z toho byl vykulenej, ostatní se usmívali pod fousy, ale Dave zatím nula nula nic, přitom zrovna teď se mohl chytit šance. ![]()
Jéé, díky moc, Eviah..
Každej díl, kterej prošvihnu, se mi zdá skvělej a zásadní..no, dneska ta pusa od Kate..čekám na to celou věčnost a pak to nevidim… ![]()
Sandra je zpět? Tak to Harry trochu pookřál, ne? Už se těšim na zítra, papa
No tak ještě máš šanci v noci. ![]()
Jo, Harry ani neměl čas pookřát, to asi až zítra, se Sandrou se spíš rafli, oba asi příliš hrdí nebo tvrdohlaví na to, aby přiznali, že jim ten druhý moc chyběl, spíš to vypadalo, že Harryho občas trefí šlak.
No, to trefí..za chvilku..teda šlak ne, ale Sandra ho trefí..
Holky, v noci by mně nikdo z postýlky nedostal, ještě se to nikomu nepovedlo, mně z jakéhokoliv důvodu vytáhnout uprostřed noci…nevím, jestli McLd. ano.. ![]()
Jonnys, tak to se ještě začni psychicky připravovat na teoretickou smrt Jodi
Ale to bude až za dlouho ![]()
K dnešnímu dílu doplňuju: Sandra když si to při prvním setkání s Harrym nevyříkali, tak chtěla prodat Kinsellas, promenovala se tam s Jeremym. Jeremy jí slíbil dovézt nějaké krávy a Meg mu vnutila jako šoférku náklaďáku Jodi. Takže když to u toho kulasu prasklo, že hráli o návrat Jodi na Drovers, tak se Jodi zabejčila a řekla, že už práci má. Jenže to byla jen zkouška zdarma a Jeremy jí žádnou práci nedal.
Jeremy chtěl na místo Harryho ve farmářské radě, Sandra ho podporovala. Ale právě na té schůzi si je Nick s Tess vzali stranou - Nick věděl od Sandry, že chce Harryho, Tess věděla od Harryho, že chce Sandru, takže si to tam konečně řekli. A pak Sandra řekla Jeremymu, že má smůlu, neprodá ani Kinsellas ani ho nepodpoří jako šéfa farmářské rady ![]()
Jo a jak jsem psala ten sled, co bude následovat, vynechala jsem tam ještě jednu docela důležitou věc, u Harryho objeví dědičnou srdeční chorobu…
A jééé, dědičná srdeční choroba..takže kdyby náhodou dělali 9.sérii, tak umře Nick na srdce…to má ale Alex štěstí (jsem cynická..)
Jonnys, no však přesně tohle napadne Harryho - že farmu odkáže Alexovi
No zas to tam trochu rozčeří vody, navíc Nick nebude chtít dítko, aby to po něm nezdědilo… Takže zas zápletka jak hrom
Harryho srdíčku nakonec stejně pomůže Sandra ![]()
Táák, to teda je…tak to se máme na co těšit..díky za info..máš docela pamatováka.. ![]()
Holky a neumre nahodou ta Sandy? Me to dneska tak napadlo, ze by to bylo fajn a dite by si nechala Tess a Nick ![]()
Myslíš Sally? Asi ne..taky už jsme to tady probíraly, že by jako mohla zmizet ze scény..Ahoj Alenko..teda nevím, jestli už jsi přispívala, ale já tě tu asi vidím prvně..tak tě vítám..jsi taky posedlá? Nebo to bereš lážo plážo…
Machalko, dík za doplnění, ještě tam toho dneska bylo dost, co? Některý díl je skoro na jedinou větu a některý by byl na celou stránku. ![]()