Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eviah, super odkaz ![]()
Tak mně se zrovna dneska Kate strašně líbila, jak byla oháklá na tu párty, načesaná a namalovaná, tentokrát strčila do kapsy Jodi
Taky si myslím, že je to její vnitřní problém, že se krásná moc necítí…
Clovek, no ona je Italka, jak tam pořád nadhazuje, tak soupeří vlastně s celou rodinou… Pořád musí všem dokazovat, jak je dobrá a tak. Za chvíli tam přijede na návštěvu její babička a ona jí v dopisech nakecala třeba že chodí s Davem ![]()
No tak to aby Davea honem honem sbalila.
Je mi jí líto, Jodi je takovej normální puboš, Kate je takovej ustaranej puboš. Teda puboš v uvozovkách, už mají nějakou dobu po střední, že?
Teda já se občas cítila jako puboš ještě ve dvaceti.
![]()
No předpokládám, že jsou zhruba stejně staré… Jodi už osmnáctiny slavila a o tom, že Jack je možná její otec se dozví tuším při 21. narozeninách
Takže už takové pubošky zas nejsou, i když s mojí mamkou puberta někdy lomcuje i teď ![]()
Teda holky vy jste snad prestaly koukat? Dneska nic moc, aspon pro mne, jak jste to chapaly vy, jakoze pro Harryho si prisla smrt a nakonec ho jeste nechala, ale uz si ciha na Nicka? Nevim, ale prijde mi to ted takovy mrtvy, Tess tam skoro neni, Stevie to samy, sice nechci nic moc zvraty, ale dneska to bylo takovy o nicem.
No, já jsem z toho teda taky taková nesvá…s tou mrchou na motorce jsem to pochopila stejne jako clovek..už tam moc není, jak farmaří..chybí mi Tessino ekozemědělství, jak do toho byla zapálená..ta třetí série je jednoznačně nejlepší..teda asi i první a druhá, ale ty jsem neviděla…ta čtvrtá ještě jde a teď to nějak začalo skomírat..holky, já vám teda nevím..ale pořád se těším na každej díl
čekám obrat k lepšímu..
Tak já dneska viděla prvních 5 minut a pak jsem valila pryč. Ale byl to ten díl, jak Harrymu přišli na tu srdeční chorobu, ne? Nick je Harryho syn, takže tu chorobu má taky, proto se ta holka na motorce ukázala i jemu
Podle mě tam byla spíš jako takové varování než jako smrtka
Možná pro vás díl nic moc, ale je důležitej pro další návaznosti děje ![]()
Ne, díl nebyl špatnej, ale jako celek je to takový divný..prostě už to asi nikdy nebude jako dřív…Pilíř Claire je mrtev a pilíř Tess nám nějak pohasíná…takže se nám to tak trochu hroutí bez těch pilířů
Machalko, bude to mít zase někdy šťávu?
Aha
No mně se to pak líbilo i s Jodi, mělo to šťávu a točilo se to zas docela kolem farmaření
Tak snad se to bude líbit i vám
Navíc třeba než se Kate dá konečně dohromady s Davem - to ještě bude dlóóóuho trvat a bude to napínavý jak gaťky ![]()
No tak uz aby to bylo, protoze fakt, takhle serie od zacatku stoji za prd. Ale stejne se taky tesim porad na dalsi dil, ikdyz je fakt, ze driv kdyz mi mel nejaky utect tak jsem byla schopna cekat na ten nocni dil, tak ted uz ani omylem. Nastesti jste tu vy, abych byla v deji ![]()
Ahoj holky, tak já si včera říkala, jak mají hezky originálně ztvárněnou smrtku, žádný dlouhý hábit s kosou, ale pěknou motorkářku v černý kůži.
![]()
Akorát jsem taky nepochopila na konci, proč ji viděl i Nick, no tak už to chápu, dík za objasnění. ![]()
Souhlasím s váma, že farmaření je tam jak šafránu, alpaky, ekoideály Tess v čudu, Meg na benzině a v politice místo na Drovers, ale líbila se mi Jodi v paruce
, jak to natřela Alexovi. ![]()
Holky já naprotsto poslední dny nestíhám, takže pak akorát utvářím obrázek z vašich příspěvků. Souhlasím s tím, že tahle serie stojí za velký kulový. Snad už se to brrzo změní a začne se zase dít něco jinýho.
Teda ta Tess uz snad nikdy nebude mit klid a az ho bude mit, tak nam ji odklidej do Argentiny, to je nejaka spravedlnost
. Jinak se mi dnesni dil docela libil, jenom tu Sandru, tu uz bych teda nakopala nekam, je to hrozna potvora a neda si pokoj a neda.
Holky, malej nemohl usnout a viděla jsem posledních 15 minut, co bylo předtím???
Nicka s Tess už mohli nechat dejchat, zas další katastrofa, ach jo.
A ještě ke všemu to vědomí, že když si pořídí děti, že je tím ohrozí. Chudák Tess, Nick už dítě má, zpět to nevrátí, i když je Harrison ohrožen dědičnou chorobou, ale ona se bude muset s Nickem rozhodnout jestli mít či nemít. No hrůza. Mám pocit, že ji vidím pořád jen utrápenou.
Taky se mi to nelíbí, jak ta Tess dostává pořád na frak..chuděra..a Nick taky..no..jinak taky si myslím, že dneska to mělo trochu grády..
Eviah, holky na DR vyhráli 10tisíc dolarů, ale ztratily tiket, když ho našli, tak shořel..takže nic…Nick byl pořád divný, neřekl Tess o té nemoci, nechal se vyšetřit a zjistili, že je také nemocný, ale než jí to stihl říct, tak to za něj udělala Sandra, která dneska zase škodila..je nasraná, že velí Alex a že povolil DR dát si krávy na Killarney a tak je Sandra jakoby „ukradla“, všichni si mysleli, že je po nich a pak je našli, Sandra se to snažila zahrát do autu, že je nahnala na jinou pastvu, kde mají lepší trávu, Alex jí to neuvěřil, ale do zadku jí bohužel nenakopal, což by určitě zasloužila..
Nakládaly slámu, hádaly se o tiket, řešili Nickovu nemoc a Alexovo „povýšení“, Tess a Nick se bavili o dětech, ale ještě rozhodnutí nepadlo..Meg a Terry jeli na dovču, Dave vyhrál 1500 dolarů, tak mohli přece slavit..takový stručný souhrn událostí ![]()
Jéžkovo voko co je Nickovi?
Sandra je zpátky? Já se snad konečně kouknu v pátek.