Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
15.3.10 15:16

Jj jonnys, farmaření mi tam začíná dost chybět. Dneska se mi líbila závěrečná scéna s kuřátkama. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.3.10 16:39

Ahoj holky, mne se to dneska taky libilo. Tess uz ma poradny brisko v nekterych zaberech uz je hodne tehotna :-). Te Regen nebo jak se jmenuje se mi vubec nelibi, evidentne ma neco za lubem a buh vi co se z ni vyklube, doufam, ze nebude mit nic s Davem, ten mi prijde cim dal tim roztomilejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.3.10 16:41

Holky mne nekdy i prijde, ze je to nataceny uplne jinde nez driv, je opravdu hrozne znat, ze to ma jinyho rezisera nez predchozi serie, mozna proto i to farmareni tak upozadili, nebo taky tezko tehotnou Tess natacet mezi ovcema a na koni, tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.3.10 19:23

holky já to teda dneska taky neviděla úplně v klidu - ta Reagan je sestřenicí Tess? tatínkové byli bratři? jsem tam moc nepobrala to její rozčilování jaký byl její otec chudák kterýmu Tessin tatík přebral ženskou :think:

ale bylo to hezký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.3.10 19:34

Jojo Ibbu je to Tessina sestrenice, ano otcove byli bratri, Tessin otec miloval snoubenku sveho bratra, ktera ho take milovala a nakonec se vzali a od te doby spolu bratri nemluvili a holky se tudiz nikdy nepoznali a nestykali. Ta predchozi sestrenice Jasmin mi prisla milejsi, tohle bude nejaka potvurka, podle mne ma s DR nejake umysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.3.10 20:03

Jo, přesně tak s těma bráchama to bylo..a nejlepší bylo, jak se Reagan rozčilovala, že to měla být ona, kdo se tam narodí a kdo tam bude žít, atd. a Stevie jí na to řekla, že kdyby Prue zůstala s Hughem, tak by se vlastně Reagan vůbec nenarodila..to bylo trefný…asi tak s tou Tess, asi jak je těhotná, tak jí nezapojují do farmaření..
No, ale řeknětě, vám se to líbí s tím Lukem? Jak to takhle udělali? Vždyť to vůbec není přirozený, jak se to vyvrbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.3.10 20:46

člověk díky :huban:

Jonnys, já jsem to teď neviděla tak o otm vím jenom tady od vás, ale pokud šel sedět jen na 2 roky, tak to by většina žensých asi počkala :nevim:

ale zas chápu argument, co s Jodi během těch 2 let … to by bylo úplně bez zápletky :think:

• a ten argument Steevie se mi taky líbil - to bylo trefný :palec:

Příspěvek upraven 15.03.10 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.3.10 20:51

No, jo, to je pravda, ale takhle to právě vůbec neměli udělat..ale možná, že by to šlo i dva roky s Jodi bez Luka, jen by to museli pěkně vymyslet a určitě by to nebyla nuda..prostě ho chtěli odstranit!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.3.10 20:57

a ten herec chtěl skončit sám, nebo ho poslali k šípku producenti?

no, vymyslet to jinak a líp by určitě šlo — co jim tak poslat návrh scénaře ať natočí alternativní díly „co by kdyby“ … tady jste holky nápaditý - to by v Austrálii čučeli :lol: :lol: :lol: a hlavně by se to nám pak tady mnohem víc líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.3.10 21:10

Myslím, že pokud by se Luke a Jodi měli tak moc rádi, jak je tom v seriálu vidět, tak by to ty dva roky vdrželi. Mohlo by se mezitím stát, že Jodi natrefí na životní lásku a láska k Lukovi by ochabla, taky by jim to mohlo vydržet a u takhle mladých lidí dva roky nejsou tak strašný třeba z hlediska dětí (biologické hodiny a tak). Takže souhlasím, že to nevypadá věrohodně, když Luke odchází takto. Ale za sebe musím říct, že je to sice sympaťák, ale vůbec ne můj typ, takže bych k Jodi klidně uvítala někoho typově odlišného. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.3.10 21:29

Jasná věc, Ibbu, že my bychom společně udělaly takovej scénář, že by v Austrálii mrkali na drát..ale asi bychom se na to pak dívaly jen my..
Jak už jsme tady s někým psaly, že bychom to nechaly plynout, tak jak to bylo do té 3. série a klidně těch ostatních 5 sérií. Pěkně by si tam holky farmařily, navštěvovaly se se sousedama..lážo plážo..žádné šoky, úmrtí a podobně (jenom u padouchů)..romantika hadr.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.3.10 21:30

A hlavně relax, pro nás maminy, které máme dost stresů v životě a ještě abychom se stresovaly, co zase kdo na DR vyvede a kdo umře apod. :mrgreen:
Kecám nesmysly..asi to bude tím vínem, co piju..ale je moc dobroučký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.3.10 22:25

Tak já to dneska moc nestíhala, měla jsem tu návštěvu. Ale konečně se mi podařilo všimnout si Tessinýho bříška a má ho tam :mrgreen:
Regan je teď taková mrška, s Davem bude mít pletky a s DR bude chtít provést něco hnusnýho… ale časem se změní a bude fajn, ale to je ještě daleko :wink:
Popravdě mně až tak odchod Luka nevadí, slintám nad Mattem, podle mě se hodí k Jodi líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.3.10 06:50

Juj takze Reagan se tam zdrzi jo? No na toho Matta jsem zvedava. A oni jako Luka odklidili do vezeni a uz tam pak o nem nebude ani zminka? On pak Jodi nebude chtit vyhledat? No zvlastni, jenze v DR ten cas bezi tak nejak vselijak. Ja si treba myslela, ze Tess uz je tam vecnost a vecnost zna Nicka a jednou tam pred tou svatbou rekla, ze uz jsou to 3 roky co se znaji, tzn. ze s Clair byla tak 2 roky, protoze v tu dobu pred svatbou uz byla aspon rok mrtva, ted teda doufam, ze mi rozumite jak to myslim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.3.10 07:13

JO, clovek, já postřehla, že Tess říkala, že je tam pořád jako cizí a to je tam už tři roky, a to bylo ještě když Claire žila a účastnila se nějakých těch voleb do toho jejich zemědělského výboru…jak jí Tess připravila tu řeč..to bylo krátce před Claiřinou smrtí..
Tak už je tam asi tak 4 roky nebo i možná trochu víc..
nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky