Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
11.3.10 23:46

ahojky

tak jsem dočetla 3 stránky 8-o tenhle týden jsem neviděla vůbec nic, tak se přidávám s díky za uvádění do děje … akorát ten dnešní díl byste mohly trošku popsat víc, co? … pro mě :huban: :lol:

jo, ještě jsem chtěla - Machalka si pamatuje :wink: - kdy to bylo jak matka Nicka říkala Tess že se pro něj nehodí? to už bylo „po kavárně“? to mi přišlo, že to mezi nima taky docela rozhodila vztah :think:

a ještě mi prosím řekněte kam zmizela Becky? poslední co si s ní pamatuju, že jí odjel přítel do města či kam a nevrátil se ( :?::nevim:

tak jsem vás tu zahltila dotazy a zas mažu … ještě mám žehlení :-(

dobrou a papa :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.3.10 06:08

Ibbu jestli se dobre pamatuju, tak to bylo az po te kavarne, uz to v tu dobu vypadalo, ze mezi Tess a Nickem bude vztah a pani matka zasahla. Tess se stahla a Nickovi predhodili Sally. Beckyn pritel ten prvni se zabil, kdyz se vracel za Becky na DR, to bylo taky moc moc smutny, ale nastesti Becky se pak zamilovala do kluka co pomahal na Killarney, ve finale se z nej vyklubal desnej prachac, Becky vyhrala nejaky penize jestli se nepletu a odjela studovat a ten kluk jel s ni.
No a vcera se to tocilo hlavne okole Stevie, jelikoz se tam objevil chlapek co s nim ma dceru, vydaval se za uspesnyho managera a pritom to byl podvodnik, jenze Stevie mu vse o Rose rekla a ted to vypada, ze on nebude lenit a pojede vsechno dcerce pekne vykukat, jsem zvedava jak to dopadne. Jinak tam snad ani nic zasadniho nebylo, jo vlastne Jodin Luke se zacina zapletat zase do nejakych kseftiku, vypada to, ze se dostava na sikmou plochu. Tak snad aspon nejaky info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.3.10 08:12

Jojo, Tess (teda Bridie) má už pěkný bříško..včerejší díl se mi moc líbil..je mi líto Luka..kdysi to byl asi magůrek, tak se to s nim potáhne…nějak se mi prostě začal líbit…Wombat byl taky krásnej :-)
jo, včera byl parádní díl..Stevie má fakt smůlu na ty chlapi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.3.10 11:28

Jj bylo to až po té kavárně, Tess měla u Nicka strávit noc, ale Liz do ní furt rýpala, že není pro Nicka dobrá, a tak se sbalila a odjela. A Nick to nerozdejchal (ostatně mně tohle někdo udělat, nerozdejchám to asi taky :mrgreen: ), pořádně mu to nevysvětlila a začli se hádat a pak se zjevila Sally.
A Becky chodila s tím Brettem (Brickem), jen co odjel pomoct tomu strýčkovi, tak se na Killarney zjevil Jake, trochu to mezi nima jiskřilo. Ale Becky myslela jen na Bretta. Jak se měl Brett vrátit, tak to vzal zkratkou, vylezl nad vodní nádrž, aby viděl DR a třeba zahlídl Becky, ale uklouzla mu noha a spadl dolů a zabil se :cry: Tenhle díl vždycky ořvu, i když jsem ho viděla snad desetkrát :cry: Ale než to Becky zjistila, co se mu stalo, tak po něm vyhlásila pátrání, všudemožně ho jezdila hledat (a pomáhal jí s tím Jake). No a jak ho objevila a pak se s tím jakžtakž vyrovnala, dali se dohromady s Jakem. Taky to nebylo jednoduchý, jednou se i na čas rozešli, ale nakonec si pro Becky přijel, že má někde farmu, kde je i Mrak (kůň) a ať jede s ním. Zrovna byly ty závody, během kterejch se usmířili, ale Becky vyhrála to stýpko, takže odjela jakoby s Jakem, ale zároveň na tu školu. Ale spolu jako jsou.
A s Lukem to jde opravdu z kopce, bohužel to jsou ty prachy, už od začátku, jak měl mít ten kšeftíček po Kaneovi - prostě furt se snaží něco dokazovat Jodi a Terrymu, bohužel to nedopadne dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.3.10 14:45

Teda dneska to byl dojak…videla jsem teda min nez pulku, protoze syn mi serial nechce doprat, ale i tak.. Hele a bude Jodie na Luka cekat? Divala jsem se na Tess a mela nejaky nezvykle velky prsa 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.3.10 15:35

Jo, to byl teda doják..člověk by řekl, že Jodi bude čekat i 20 let, ale to asi ne, viď Machalko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.3.10 20:33

Taky mi ukápla slza, doják to byl :cry: Žádnej happyend se ale konat nebude, dneškem Luke v seriálu skončil, nebude chtít Jodi vídat ani o návštěvách, aby na něj nečekala. Jak odjede Nick s Tess, objeví se na Killarney Matt/Rob a to je pro Jodi konečně ten pravý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.3.10 20:37

Ale jak to???????? Zase teda odklidili herce…mně se teda líbil a moc se přece milovali…a nic tak hroznýho neudělal..na Jodi byl hodný..no, prostě, chtěli ho odklidit..ach jo.. :cry: Ale tak teda bude šťastná s tím Mattem/Robem, no..Ale takhle to přece nechodí v životě…nebo jo? Já vlastně nevím.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.3.10 21:41

Ahoj holky, dneska to bylo zase takový opravdový. Na Tess je to těhotenství hodně vidět, i když se snažili nezabírat jí břocho, tak to bylo hodně vidět na zadku :D Trošku mě štve, že to jádro se rozpadne a zůstane tam nakonec akorát Jody a Meg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.3.10 21:46

No tak to bude uplne o nicem.. Syn si ted planuje zrusit odpoledni spani, tak je mi utechou, ze o tolik neprijdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.3.10 13:06

Holky prosim prosim co se vcera stalo v Mcleodkach? Ja to bohuzel nevidela a jak zjistuju z vasich prispevku, tak to bylo asi neco zasadniho. Predem diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.3.10 15:31

Jonnys, ale Luke už byl v podmínce, tak asi pár let vyfasoval :nevim: Je fakt, že do děje seriálu by to pak nic moc nepřineslo, kdyby Jodi jen čekala a jezdila za Lukem na návštěvy :mrgreen:

No neviděla jsem úplnej začátek, ale policajti kdesi měřili rychlost nebo prováděli na silnici kontroly a najednou kolem nich prosvištěl Luke. Ten je zahlíd na poslední chvíli, tak přidal, aby byl rychle na benzince. Vezl v autě kradený doutníky, tak je rychle přeskládal do auta Stevie, které zrovna opravoval. Stevie si pro auto došla a došel tam policajt, že Luke jel moc rychle a kdesi cosi, no Stevie odjela, takže Luke si oddechl a policajt mu dal jen pokutu za nějaké technické závady či tak něco. Stevie na DR objevila ty doutníky, začala nadávat na Morgany a doutníky spálila. Luke si tam pro ně dojel a začali se hádat, Jodi tvrdil, že to bylo jenom spletené zboží. No nakonec přiznal, že to bylo pro Ricka Burnse a stálo to 8tisíc, který mu teď dluží. Jodi jela s Lukem za Rickem, že se to Luke pokusí urovnat, ale Rick nechtěl ani slyšet. Luke ale Jodi nakecal, že všechno vpoho, že mu to bude splácet. Stevie Jodi pořád varovala, jestli se Luke fakt do něčeho nezapletl, že Rick je grázl. Rick dojel za Lukem se svým šéfem a ten mu začal vyhrožovat, že by se mu mohlo něco stát, pokud neudělá to, co oni chtějí. Tentokrát pro ně poveze drogy. Objevoval se tam policajt Montello, kterej jde po Burnsovi, tak se stavil za Lukem ,aby ho varoval. A Luke že radši zdrhne a začal balit. Dojela za ním Jodi, a že teda pojede s ním. Přespala u něj na pumpě a ráno se tam stavil ten šéf. Jodi kolem nich prošla a on začal Lukovi zas vyhrožovat, že by se mohlo něco stát taky jí. Jodi si jela na Drovers sbalit, Kate jí dala šek na všechny svoje peníze a překecala ji, ať se jde rozloučit i s Tess a Stevie. Jenže to už s nima seděl Montello a ukázal Jodi fotku toho šéfa. Jodi ho poznala, tak zůstala zaražená. Řekl, že doutníky by Lukovi možná odpustil, ale drogy ne. Jodi jela na pumpu a hledala, jestli tam někde drogy nejsou a objevila je. Došel tam Luke, tak se s ním pohádala a odjela na DR. Tam padla do náručí Stevie, že měla pravdu. A nakonec se rozhodla, že zavolá tomu Montellovi, aby Luka zachránili. Jenže se mu nedovolali, ale vzal to jeho parťák. Jely se Stevie za Lukem mu to říct a po cestě je zastavili policajti, že se stala nějaká vážná autonehoda. Jodi uviděla Lukovo auto a z něj vytahovali mrtvolu. Tak tam utíkala, že je to Luke, ale Luke na ni zavolal od policejního auta. Montello mu povolil, aby šli k sobě, tak se mu Jodi omlouvala, že ho práskla, ale on říkal, že se prásknul sám a s Montellem ušili na Ricka boudu a že ten mrtvej je právě Rick, že se snažil ujet. Ale že půjde do vězení a Jodi že na něj bude čekat - no bylo to fakt dojemný. Takže Luka odvezli, Jodi pak byla s Kate na pumpě, vzala si odtam fotku a Lukovo nějaký triko či co a hotovo. Jo a ještě tam bylo s Nickem, že všude nacházel ruličky toaleťáku - v nářadí, ve spodním prádle, na stole… Tess mu tvrdila, že o tom nic neví. Tak se zeptal Davea a ten mu řekl, že je stejnej jako jeho bratr, že Ryani nikdy neměněj ruličky :mrgreen: Tak u večeře pak Alex s Nickem nadhodili debatu, jestli byl Nick nakupovat a on vytahl balík toaleťáku :mrgreen: A taky se s Tess trochu chytli, že Nick jí radil, ať všechny faktury neplatí hned, ale že má 30denní splatnost, ale Tess to neschvaluje. Pak se ho ptala, jestli teda zaplatil fakturu za elektřinu, že už přišla upomínka. A on že to udělá. A pak se Tess dívala, že mají prázdnej účet, tak si myslela, že Nick všechno poplatil. Jenže Dave byl bez peněz, tak si nechal proplatit všechny šeky z DR, takže proto na účtě neměli ani dolar :mrgreen: A při večeři jim vypli proud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.3.10 07:06

Machalko diky moc za popis!!!! Tak chudak Jodi, nejdriv mi Luke moc nesedel, ale prichazela jsem mu cim dal vic na chut, zlej kluk to urcite nebyl, spis takovej ztrapenej vecne bojujici sam se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.3.10 14:16

ahoj kočky

Machalko, taky děkuji za popis pátečního dílu :lol:

dneska už jsem viděla Tessino bříško :lol:

jen jsem se chtěla zeptat - já myslela že ani Meg s Jodi nezůstanou až do konce :think:

a Nickovi to dneska nějak slušelo, takovej chlapá mi přišel … asi jak jsem to skoro 14 dní neviděla :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.3.10 14:18

Ahoj holky, tak jak se vám to líbilo? Reagan teda zatím nic moc..na první pohled je mi nesympatická..a vůbec se mi nelíbí, jak to zpackali s tím Lukem..s Jodi se milujou, on je hodnej a neudělal nic strašnýho, jo a 2 roky taky nejsou věčnost…já bych teda na takového chlapa nezapomněla..měli z něj buď udělat hovado nebo ho nechat umřít (jak mají v oblibě). Tohle je fakt pitomý…
Konečně to Nick rozštípl, že? Jinak dneska dobrý, ne? Až na to, že toho farmaření tam moc nebylo, ale jinak akce..akce a reakce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí