Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
17.3.10 17:10

Tak dneska to byly zas nervy. Mě tyhle věci s dětma hrozně berou, naštěstí se Charlottce nic nestalo.
Jinak Regan mi taky zatím moc nesedla, hlavně kvůli Daveoi, už aby byl s Kate. Ta už by si zasloužila lepší osud.
A co to ta Regan asi peče za nepravosti, co? No jsem zvědavá, jak to bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.3.10 17:13

Tipuju, že si bude nárokovat podíl na DR a bude tam chtít těžit. Jen mi zatím přijde dost zahořklá vůči DR, abych si ji dokázala představit, že se nakonec stane jednou z těch báječných ženských na DR. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
17.3.10 17:45

Jj, taky si to myslím, bude chtít podíl a buď bude chtít těžit nebo ho prodat těžební společnosti. Ale tam je někde vedle DR Národní park, ne? Tak to možná z toho důvodu neklapne…
No uvidíme.
Ale je to hrůza, neviděla jsem páteční a pondělní díl a najednou jako by to byl jinej seriál. Luk pryč, Regan na scéně…a ještě se mi to motá s těma staršíma dílama :lol: Asi z toho za chvíli zmagořím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.3.10 19:03

ahojky

tak dneska jsem samozřejmě přišla o to největší „vzrůšo“ jak hledali Charlottu - jsme věšela prádlo :zed: :lol:

Jonnys, no já myslím že nápad, aby producentům psali seriál sami diváci není špatný … taky by se mi líbilo jak jsi psala, klídek, pohoda, farmaření, láska, děti … občas teda nějaká bouřka aby jsme se nenudily :lol:

jinak jsem si začala stahovat první díly a čumím na to :oops: a teda Tess byla o hodně štíhlejší než v pozdějších dílech :think: už chápu jak jste psaly že je i modelka :-D já jsem si jí totiž už nevybavila takhle z kraje

ale můžu vám říct, že jak překopou úúúplně celý osazenstvo, už to nejdou McLeodky :roll: to by měli přejmenovat - vždyť to už je jak úplně nový seriál ne :oops: :-x

no, jsem se nějak rozohnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.3.10 20:34

Jo, Ibbu, máš pravdu, měli to přejmenovat na Slabý odvar z MclD. :-) ne, trochu přeháním..
Ale všechny se tady v pravidelných intervalech rozohňujeme nad pokračováním..Machalka se nás občas snaží uklidnit, ale stejně remcáme :-)
Mně co nevidět dojdou ta DVD, tak budu po večerech koukat..už se moc těšim na ty první série..balzám na duši..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.3.10 20:40

A ještě teda k těm jednotlivým dílům, tak skutečně snad každý díl má jiného scénáristu a režiséra (neberte to úplně doslova s tím každým dílem, někdy třeba tři jsou od stejnýho člověka..)..no,tak kde to jsme?
napadlo mně to, když vždycky na začátku jsou názvy dílů (dneska třeba one long long day) a za názvem by (od..) a tam je vždycky jiné jméno…tssss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.3.10 20:51

Ibbu, obšlehla jsem od tebe metřík..ten tvůj je krásnej, tak jsem si udělala taky takový typ…fakt pěkný..neva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.3.10 21:15

Tak teď se můžu Regan trochu zastat, i když tehdy bych ji sama nejradši oči vyškrábala, když jsem tuhle sérii viděla poprvé :twisted: Neměla to lehký a ani se jí nedivím, že DR napřed nesnáší… Její rodiče se rozvedli, Jasmine byla na straně otce, Grace na straně matky a ona mezi něma pendlovala jako hadrovej panák a snažila se je nějak srovnat. A teď si prostě myslí, že za to všechno může ten „prokletej“ Drovers.
Jinak co chystá… je geoložka, takže tušíte správným směrem :mrgreen: Ale nakonec to dobře dopadne, Regan odjede a až se za čas vrátí, díky nové tragické životní zkušenosti bude úplně jiná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.3.10 21:45

No, vždyť to říkám..Machalka nás uklidňuje..díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.10 10:29

ahojky

Jonnys teď jsme dočetla a říkám si že máš jiný metříky :lol: to víš že to neva 8-)

z těhle webovek jsou prostě úúúžo :huban:

to je fakt že Machalka uklidňuje a vysvětuje :palec:

nevím, mě už to teď tak moc nebere a co odejdou i ti zbylí tak se mi na to (zatím) nebude chtít ani koukat :-?

a ještě teĎ ujíždím na Pojišťovně štěstí a pouštím si ji celou od začátku :oops: takže mám po večerech programy jasný - buď jsou McLeodky nebo Pojišťovna :lol:

jinak vám holky přeju krásný jarní den :kytka: :mavam: - teď jsem dala berouše na balkon do kočáru a hned bych si lehla s ní :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.3.10 11:01

Ahojky,

jj, Machalka je super :palec:

Ibbu, já ti nevim, já teď koukala na 11. díl (to měla Jodi 18 narozeniny a byla tam ta party ve stodole), ale tam bych řekla, že Tess není tak hubená. Měla takový zelený šaty. Pak tam byl záběr jak šla vedle Clair a záběr zezadu a tam teda měla pozadí pořádný :mrgreen: No co já bych za její pozadí dala, ale řekla bych, že v pozdějších dílech byla trochu hubenější. :nevim: :nevim: Už jsi tenhle díl viděla? Jestli ne, tak si toho schválně všimni.

Nebudete věřit, co se mi včera stalo. Jdu si pustit jeden díl na dobrou noc :mrgreen: a nešlo mi to pustit. Manža mi stáhnul asi blbý soubory, takže to bude muset stahovat znova. Nejde mi 12. 13. a ani 14 díl. Ach jo :evil: No bylo to asi v půl 10 večer a manža už ležel v posteli. Já mu to říkám, že mi to nejde pustit a on na to : hm, tak pojď spát :cert: :cert: Já myslela, že ho kopnu, tak jsem se na to těšila :-( No tak snad dneska mi to stáhne fungující.

Užijte si krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.3.10 11:18

Holky nemáte zač, já vás úplně chápu, protože fakt jsem to vnímala tehdy stejně. ALe tím, že vím, co bude následovat, tak už mám trochu jinej pohled :-D
Na Pojišťovnu jsem koukala taky a koukám, ale tahle série mě už moc nebere, taky už je z toho telenovela hadr, ty začátky byly lepší :palec: Proto se mi v dnešní době ani nechce pouštět do sledování novejch seriálů, bo z toho vždycky pak udělaj mexiko a mně je pak z toho :poblion: Ještěže jsem už dávno přestala s Růžovkou, stačí mi teď občas zahlídnout ukázku a je to už těžce o ničem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.3.10 11:19

Jo a Tess mi připadla prdelatá vždycky :mrgreen: Jako není nijak vyžraná, ale vždycky měla širší boky - oproti Claire vypadala trochu oplácaně :mrgreen: Ale stejně tak je to s Jodi a Kate - Jodi má ty boky taky trošku širší (ne ale až tak jak Tess), však se někdy na ně mrkněte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.3.10 11:40

Jj, taky jsem si to u Kate říkala. Je moc fajn, že tam dali herečky, co mají normální postavy, prostě každá trochu jiná.
A víte, nad čím už nějakou dobu přemýšlím? Kulhá jen Nick nebo i ten herec? Přiznám, že nemám času nazbyt, resp. ho raději věnuju něčemu jinému, než hledání této informace, ale kdybyste některá věděla… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.10 11:51

Machalko

zrovna včera jsem koukala na Jodi a Kate zezadu, jak šly na konci seriálu dát něco na tu vyrážku :lol: - a je fakt že Jodi je širší ale taky o dost vyšší — u nich je vidět že Kate je drobeček, chtěla bych jí vidět naživo :-P

Agatho, já ti nevím, mě vždycky přišla prdelatá - a líbí se mi že to není nejaká extra vychrtlá modelka :palec: - ale tyhle první díly (jsem u 6) mi přišla štíhlejší než tak ve 2 sérii :think: (střílím od boku, ale tu druhou, třetí sérii jsem víc sledovala tak asi tak)

• ale na ty osmnáctiny juknu :wink: za chvíli jsem tam

jo a zpětně když na to koukám, tak byla Tess taky takový slon v porcelánu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí