Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska to byly zas nervy. Mě tyhle věci s dětma hrozně berou, naštěstí se Charlottce nic nestalo.
Jinak Regan mi taky zatím moc nesedla, hlavně kvůli Daveoi, už aby byl s Kate. Ta už by si zasloužila lepší osud.
A co to ta Regan asi peče za nepravosti, co? No jsem zvědavá, jak to bude dál…
Tipuju, že si bude nárokovat podíl na DR a bude tam chtít těžit. Jen mi zatím přijde dost zahořklá vůči DR, abych si ji dokázala představit, že se nakonec stane jednou z těch báječných ženských na DR. ![]()
Jj, taky si to myslím, bude chtít podíl a buď bude chtít těžit nebo ho prodat těžební společnosti. Ale tam je někde vedle DR Národní park, ne? Tak to možná z toho důvodu neklapne…
No uvidíme.
Ale je to hrůza, neviděla jsem páteční a pondělní díl a najednou jako by to byl jinej seriál. Luk pryč, Regan na scéně…a ještě se mi to motá s těma staršíma dílama
Asi z toho za chvíli zmagořím
![]()
ahojky
tak dneska jsem samozřejmě přišla o to největší „vzrůšo“ jak hledali Charlottu - jsme věšela prádlo
![]()
Jonnys, no já myslím že nápad, aby producentům psali seriál sami diváci není špatný … taky by se mi líbilo jak jsi psala, klídek, pohoda, farmaření, láska, děti … občas teda nějaká bouřka aby jsme se nenudily ![]()
jinak jsem si začala stahovat první díly a čumím na to
a teda Tess byla o hodně štíhlejší než v pozdějších dílech
už chápu jak jste psaly že je i modelka
já jsem si jí totiž už nevybavila takhle z kraje
ale můžu vám říct, že jak překopou úúúplně celý osazenstvo, už to nejdou McLeodky
to by měli přejmenovat - vždyť to už je jak úplně nový seriál ne
![]()
no, jsem se nějak rozohnila ![]()
Jo, Ibbu, máš pravdu, měli to přejmenovat na Slabý odvar z MclD.
ne, trochu přeháním..
Ale všechny se tady v pravidelných intervalech rozohňujeme nad pokračováním..Machalka se nás občas snaží uklidnit, ale stejně remcáme ![]()
Mně co nevidět dojdou ta DVD, tak budu po večerech koukat..už se moc těšim na ty první série..balzám na duši..
A ještě teda k těm jednotlivým dílům, tak skutečně snad každý díl má jiného scénáristu a režiséra (neberte to úplně doslova s tím každým dílem, někdy třeba tři jsou od stejnýho člověka..)..no,tak kde to jsme?
napadlo mně to, když vždycky na začátku jsou názvy dílů (dneska třeba one long long day) a za názvem by (od..) a tam je vždycky jiné jméno…tssss
Ibbu, obšlehla jsem od tebe metřík..ten tvůj je krásnej, tak jsem si udělala taky takový typ…fakt pěkný..neva?
Tak teď se můžu Regan trochu zastat, i když tehdy bych ji sama nejradši oči vyškrábala, když jsem tuhle sérii viděla poprvé
Neměla to lehký a ani se jí nedivím, že DR napřed nesnáší… Její rodiče se rozvedli, Jasmine byla na straně otce, Grace na straně matky a ona mezi něma pendlovala jako hadrovej panák a snažila se je nějak srovnat. A teď si prostě myslí, že za to všechno může ten „prokletej“ Drovers.
Jinak co chystá… je geoložka, takže tušíte správným směrem
Ale nakonec to dobře dopadne, Regan odjede a až se za čas vrátí, díky nové tragické životní zkušenosti bude úplně jiná ![]()
ahojky
Jonnys teď jsme dočetla a říkám si že máš jiný metříky
to víš že to neva ![]()
z těhle webovek jsou prostě úúúžo ![]()
to je fakt že Machalka uklidňuje a vysvětuje ![]()
nevím, mě už to teď tak moc nebere a co odejdou i ti zbylí tak se mi na to (zatím) nebude chtít ani koukat ![]()
a ještě teĎ ujíždím na Pojišťovně štěstí a pouštím si ji celou od začátku
takže mám po večerech programy jasný - buď jsou McLeodky nebo Pojišťovna ![]()
jinak vám holky přeju krásný jarní den
- teď jsem dala berouše na balkon do kočáru a hned bych si lehla s ní
![]()
Ahojky,
jj, Machalka je super ![]()
Ibbu, já ti nevim, já teď koukala na 11. díl (to měla Jodi 18 narozeniny a byla tam ta party ve stodole), ale tam bych řekla, že Tess není tak hubená. Měla takový zelený šaty. Pak tam byl záběr jak šla vedle Clair a záběr zezadu a tam teda měla pozadí pořádný
No co já bych za její pozadí dala, ale řekla bych, že v pozdějších dílech byla trochu hubenější.
Už jsi tenhle díl viděla? Jestli ne, tak si toho schválně všimni.
Nebudete věřit, co se mi včera stalo. Jdu si pustit jeden díl na dobrou noc
a nešlo mi to pustit. Manža mi stáhnul asi blbý soubory, takže to bude muset stahovat znova. Nejde mi 12. 13. a ani 14 díl. Ach jo
No bylo to asi v půl 10 večer a manža už ležel v posteli. Já mu to říkám, že mi to nejde pustit a on na to : hm, tak pojď spát
Já myslela, že ho kopnu, tak jsem se na to těšila
No tak snad dneska mi to stáhne fungující.
Užijte si krásný den ![]()
Holky nemáte zač, já vás úplně chápu, protože fakt jsem to vnímala tehdy stejně. ALe tím, že vím, co bude následovat, tak už mám trochu jinej pohled ![]()
Na Pojišťovnu jsem koukala taky a koukám, ale tahle série mě už moc nebere, taky už je z toho telenovela hadr, ty začátky byly lepší
Proto se mi v dnešní době ani nechce pouštět do sledování novejch seriálů, bo z toho vždycky pak udělaj mexiko a mně je pak z toho
Ještěže jsem už dávno přestala s Růžovkou, stačí mi teď občas zahlídnout ukázku a je to už těžce o ničem ![]()
Jo a Tess mi připadla prdelatá vždycky
Jako není nijak vyžraná, ale vždycky měla širší boky - oproti Claire vypadala trochu oplácaně
Ale stejně tak je to s Jodi a Kate - Jodi má ty boky taky trošku širší (ne ale až tak jak Tess), však se někdy na ně mrkněte ![]()
Jj, taky jsem si to u Kate říkala. Je moc fajn, že tam dali herečky, co mají normální postavy, prostě každá trochu jiná.
A víte, nad čím už nějakou dobu přemýšlím? Kulhá jen Nick nebo i ten herec? Přiznám, že nemám času nazbyt, resp. ho raději věnuju něčemu jinému, než hledání této informace, ale kdybyste některá věděla… ![]()
Machalko
zrovna včera jsem koukala na Jodi a Kate zezadu, jak šly na konci seriálu dát něco na tu vyrážku
- a je fakt že Jodi je širší ale taky o dost vyšší — u nich je vidět že Kate je drobeček, chtěla bych jí vidět naživo ![]()
Agatho, já ti nevím, mě vždycky přišla prdelatá - a líbí se mi že to není nejaká extra vychrtlá modelka
- ale tyhle první díly (jsem u 6) mi přišla štíhlejší než tak ve 2 sérii
(střílím od boku, ale tu druhou, třetí sérii jsem víc sledovala tak asi tak)
jo a zpětně když na to koukám, tak byla Tess taky takový slon v porcelánu ![]()