Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eviah - kamarád tam žije, v Melbourne, takže přibližně vím. Mají to tam obráceně než my, tzn. v zimě léto a naopak. Vánoce slaví a mají kolem 30 st. To bych teda nechtěla. Pak vím, že je tam snad i poušť, je tam asi hodně sucho, mívají dost pořáry v létě. Jo a taky jsem na to myslela, že na DR jim nikdy nejde pára od pusy, třeba ráno nebo tak. Občas oblíknou nějakou bundu, svetr…sněhu tam asi moc neužijou. ![]()
Ti dabéři jsou fakt už notoricky známí, teda jejich jména. Obličeje moc ne
Asi je jich jen pár a dabují pořád dokola.
Jo, je tam Velká australská poušť nebo jak přesně se nazývá…sníh nemají..
vůbec vůbec..ale já mám ráda sníh, když teda není do března…
A kam se budeš stěhovat? Na DR? Můžu ti dělat předáka? ![]()
Jé, to by se mi líbilo
, OK jonnys, ale beru tě jako spolumajitelku a parťáka.
![]()
Dobře, koupím podíl, jen nejdřív musím prodat opály…
svýho koně si přivezu sebou ![]()
už se těším..
ahoj kočky ![]()
Machalko, super odkaz na dabing … no já taky radši koukám na filmy v originále ![]()
učím angličtinu a od té doby co jsem začala, tak všechny studenty prudím s díváním se na filmy v AJ … a ty origoš hlasy jsou super
miluju thrillery a akční filmy, a kuturisty
takže Stallone nebo Schwarzenegger mají úúúžo hlasy ![]()
no a dneska asi zas neuvidim, čekám další návštěvu takže 100% přijdou akorát při Mc Leodovkách … takže večer taky kouknu na rychlý summary
… jo a holky, koukala jste některá na Ptáky v trní? tam bylo pěkně vidět jak to v Austrálii mají s tím počasím
… takže vánoce bez sněhu mě jako malou šíleně vytáčely
teď už bych se tam přestěhovala taky - na návštěvu za Eviah a Jonnys ju ![]()
No myslím, že je nás tady tak akorát, abysme to tam zmákly
, takže je to jasný. ![]()
jonnys -
budu čekat ![]()
tak zatím mi nikdo nepřišel tak koukám …
ale ta Regan je pipina … ona se ještě diví že jsou na ni všichni nas.aný
to je sebevědomí ![]()
a Dave je taky blbec ![]()
Jo, Ibbu, manžela už jsme „obdivovaly“ ![]()
Dneska super díl..
Regan je mrcha a bezpáteřní..normální člověk by s tím přestal i bez uštknutí hadem (nebo s tím spíš ani nezačal)..zase pěkně potrápila Tess..ta je obdivuhodná, jak jí odpustila..já bych jí hnala svinským krokem…
Super díl
![]()
Shrnutí: regan chtěla kopat, získala povolení ke vstupu, holky z DR bez vědomí Tess vyrazily jakože na divoká prasata a střílely jí kolem hlavy, aby ji zastrašily. Tess se o tom dozvěděla, nesouhlasila s takovým přístupem, chtěla postupovat podle zákona, ale Stevie jí na to řekla, že tady je zákon bohužel na straně Regan. Dave se mezitím snažil po dobrém přesvědčit Regan, že dělá chybu, snažil se, aby si to místo zamilovala a aby si uvědomila, že rodina má držet při sobě (šel na to příkladem, jak má ve zvyku
).
Tess si pak uvědomila, že holky mají pravdu, druhý den na místo, kde Regan kopala, nahnaly krávy jakože na pastvu a vyhodily jí o vzduchu barely s naftou (pro bagr), že je prý nemá stavět na sluníčko. ![]()
Píšu na etapy a nakukuju, jestli už některá z vás taky nepsala totéž. ![]()
Po výbuchu barelů holky vesele odjely, zvedlo jim to náladu, mě teda taky
, Regan sedla na kládu, připlazil se had a uštknul ji. Regan sedla do auta a ještě stihla dojet na DR, už omdlévala, holky zavolaly sanitku a jely sanitce naproti, v autě už byla Tess na Regan hodná a milá, chtěla ji utěšit, pak s ní sedla do sanitky, protože jsou přece rodina. Pak střih, záběr na Regan v posteli na DR, přichází Tess, Regan zrovna kouká na album, které holky připravily pro Tess do Argentiny.
Pak Regan odjela, Tess zklamaně říká, že si myslela, že ji to uštknutí změní, v tom Regan přijíždí a předává Tess krabici s dokumentací o těžbě a se vzorky, prý vše, co existuje a nikdo se o tom nedozví.
Regan se loučí, odjíždí, Dave je z toho lehce vyřízenej, s Tess i ostatníma se loučí už v dobrém.
Jo zapomněla jsem, že jak ji Tess vyhodila z DR, tak šla bydlet k Daveovi, Alex ji pak taky vyhodil, když mu Tess řekla, že mu radši nebude říkat žádné info, když nepřítel bydlí u něj v domě (Alex přišel Tess nabídnout pomoc).
Tess odjíždí, Alex ji veze na letiště, všichni jí mávají a tak… ![]()
Eviah - úplně přesně ![]()
ale teda mě se nelíbilo jak jí uštkne had chudinku a najednou jsou rodina a plácají se po zádech
nevím, buĎ bych jí ještě nechala být mrchou a nebo bych nenechala tess aby jí to tak rychle odpustila ![]()