Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
18.3.10 20:35

Tess neodjela, protože vyráží do boje proti Regan :wink: Jak to vyhrajou, tak Tess odletí za ním :wink:
Matta/Roba mluví Lukáš Hlavica, docela dost dabuje, ale já si ho všimla až v McLeodkách :mrgreen: Je to syn Růženy Merunkové a starého Hlavicy (tuším Miloše :think::wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.3.10 21:14

To je fakt, že Luke byl malej..Jodi se vždycky musela trochu pokrčit, když ho objímala :-) Myslim, že si na Roba zvyknu..podobá se mému oblíbenému herci Ericu Banovi..připomíná mi ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.3.10 21:24

Machalko dik, ty jo ty mas zmapovany i ty dabery :-). Hlavicu znam, ale vubec jsem ho nepoznala, ja to teda dneska videla asi prvnich 10min, mozna kdybych se dyl soustredila. Ma ten chlapik neco do sebe, myslim toho Roba/Matta, no a jeste jak je takovej tajemnej.....Souhlasim s Jonnys, taky mi mozna lehce pripomina Banu. Luke byl takovy dite, mladej kluk, nic pro mne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.3.10 21:45

Pod to se taky podepíšu - Luke byl chlapec, Rob je muž! A fešák :slintajícísmajlík: :mrgreen: :srdce:
Jj strašně mě zajímalo, jak vypadají ti, co je dabují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.3.10 22:08

Jeee to ja snad radsi ani nechci kolikrat vedet jak vypadaji daberi, vzpominam si, ze parkrat jsem byla pekne zklamana :). Jinak jako jmena v dabingu sleduju to jo, nekdo je notoricky znamy i podle tvare, ale pak jsou jmena, ktera se fakt skoro nikde jinde nevyskytuji a kdyz jsem patrala po tom jak ty lidi vypadaji tak jsem byla nemile prekvapena..... ikdyz daberi jsou to treba vynikajici. Zrala jsem treba Davida z Beverly Hills a daber Martin Sobotka fyzicky nic moc, nebo treba Tomas Juricka vzdycky dabuje takovy chlapaky a pritom to zadnej chlapak neni. Ja si ty lidi totiz pak s tim hlasem uplne ztotoznuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.3.10 22:18

Už jsem našla i stránku, kde jsou dabéři jednotlivých postav..až budu mít víc času, tak to zkusím najít a dát sem odkaz a kdo se chce podívat, ať se podívá…a kdo ne, tak ten třeba odolá..já to taky radši nechci nikdy vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.3.10 23:19

Jonnys, nemusíš hledat, já mám v oblíbenejch spoustu stránek o McLD, takže i tuhle :mrgreen:
 http://mcleodovedcery.webnode.sk/dabing/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.10 08:48

Já sice myslela jinou, včera jsem jí už našla, ale moc jich tam není, těch dabérů, tahle je lepší..ale souhlasím, že lepší je radši se nekoukat, jak ve skutečnosti vypadají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.3.10 08:52

No tak to je dobrý :lol: , někteří dabeři jsou úplně stejné typy, třeba dvojka Edwina Ritchard - Petra Tišnovská kdyby měly stejnou barvu vlasů, tak jsou jak sestry, ovšem jiní… :roll::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
19.3.10 09:51

Super stránky :palec:
Já bych taky řekla, že někteří jsou si celkem podobní se svými dabery 8-o Až na Bohdana Tůmu. Ten jaksi vybočuje a Otto Rošetzký taky s Davem nemá nic moc společnýho :lol: :lol:
Je fakt, že tohle se mi potvrdilo i u jiných daberů a filmů. Je to zajímavý. Celkem bych chtěla vědět, jak třeba ty dabery vybíraji. Myslíte, že třeba i podle vzhledu? Jestli jsou té svojí postavě podobní?

Holky, dneska asi neuvidím, tak prosím o večerní shrnutí, moc moc díky :palec: Určitě to bude zase zásadní díl, co se týče Regan a zlata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.3.10 10:18

Jo to je fakt, dneska by tam mohla hodně vystupovat Tess a „bojovat za správnou věc“, konečně zas něco, co jí sedne. :-D
Syn si posunul spaní, takže já uvidím nejspíš zas až druhou část, ale co uvidím, to pak můžu napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.10 10:33

Jo, tak jsem si říkala, že někdo si je podobný..ale něktěří teda vůbec..
Já si vždycky myslela, že dabéry vybírají, aby se alespoň trochu podobal hlas, ale co jsem začala trochu sledovat filmy apod. v původním znění, tak jsem zjistila, že tohle teda není kritérium..tak nevím..
Trochu mi i vadí, že dabuje pár lidí pořád dokola..
Když má pak někdo jinej hlas než Jan Šťastný nebo René Slováčková, tak mám z toho radost…
Taky se těšim na dnešní díl..jsem ráda, že Tess zůstala, ikdyž z takového důvodu…ale nebyla jsem připravená na její odjezd :-)
tak si to dneska užijte, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.3.10 10:37

Jo, já taky ne, myslela jsem, že ten odjezd bude později, takže jsem taky ráda, že Tess zůstala. Navíc tam sice bude vzrůšo, ale kvůli něčemu, co se týká farmy a farmaření, tak snad si zas užijeme pohled na ty dlouhé pláně a ne na právnické kanceláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.3.10 10:40

Jo holky, krom kulhání Nicka ještě pořád dumám nad tím, jaké je asi v Austrálii celoročně počasí, protože podle McLD tam snad není nikdy zima. :nevim: Já nebyla moc dobrá v zeměpisu, natož v klimatických podmínkách jednotlivých zemí :mrgreen: , netušíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.10 10:46

Zima je tam, když tady je léto, teplota v zimě se tam pohybuje kolem asi 13 stupňů..to si ještě pamatuju ze školy, ale až budu mít víc času, tak to vygoogluju a ujistim se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí