Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
18.3.10 12:02

jo a holky, co se stalo s paní Ryanovou, matkou Alexe a Nicka?

• vím, že naposledy řešili že Alex není Harryho syn … a že tak zmizela :?: jako kluků matka by tam občas být mohla ne? :think: … nebo ji taky nechali umřít?

Eviah, o Nickovi s kulháním nevím :nevim: ale juknu na angl.wikipedii, tam je všecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.3.10 12:56

Nickova a Alexova matka tam byla kdyz se mel Nick brat s Tess, i tehdy ji to rozmlouvala a chtela to vlastne pokazit, takze nakonec ji nechtel na svatbe ani Nick ani Alex, ktery s ni porad nemluvil kvuli tatovi. No ale nakonec se vse vyjasnilo diky Tess, takze mati na svatbu sla a dokonce se udobrila s Alexem, teda aspon tak nejak to bylo. Ale dopadlo to tak jen diky Tessiny povaze, ja bych takovou babiznu hnala.....

K tem zadkum, taky jsem se vsimla, ze i Jodi ma vetsi zadek, ale proste jsou to zensky, jsou stihly jen maj klasicky zensky pozadi, ja kdyz vidim ty americky serialy, kde maj vsichni 40kg i s posteli a boky absolutne zadny tak tohle je fakt bezva, ze ty holky vypadaj normalne a realne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.10 13:36

člověk, děkuju za objasnění …

no je to babizna … teď zrovna byl dík kde se Harry zranil, ona si u Tess vylívala srdíčko ale jak jí otrnulo tak byla nepříjemná jak osina v prdeli :pocitac: ale to mě bude ještě prudit víckrát když teĎ sleduju ty díly zezačátku :lol:

a holky jsou fakt pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.10 13:36

jo a holky, není tam už náhodou dneska Matt / Robb? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.3.10 13:55

Taky se mi líbí, že holky jsou takový normální, žádný pitomý modelíny..co já bych za jejich zadky dala :-)
Teda musím říct, že Luke se mi líbil víc než Rob, ale taky neni špatnej..no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.10 14:00

jeee ta Reagan mě s.re … nána pitomá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.3.10 14:08

hnusná mrcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.3.10 14:12

Dave je sladkej v těch jeho kalhotách..vypadá jak krteček..měl jí nakopnout do zadku, lůdru..Tess to udělala dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.3.10 14:17

Dobře to Regan Tess nandala :palec: Ten konec byl super. Jak jí holky vyhodily, dobře jí tak, potvoře. Jako nedovedu si jí fakt představit, že se změní a bude jednou z těch super bab na DR. No a ta romantika, loučení Nicka a Tess, už jsem měla zas na krajíčku.
Jo a jestli je to TEN Rob, tak za mě :palec: Můj typ. Luk byl taky hezkej, ale byl malej a takovej drobnější. Jako nic proti němu, ale Rob teda u mě vede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.3.10 14:25

Liz jak ji Harry vyhodil, tak se pak po rozvodu odstěhovala do města. Objeví se tam už jen jednou, jak umře Harry :wink:
Já teda Mattíka/Roba fakt můžu, takže já jsem spokojená, spravila jsem si oko :mrgreen: :srdce:
Ale je vidět, že Regan to už není tak úplně jedno, jinak by se nepozastavila nad fotkou s Tess a tak. Ale momentálně je chamtivost prostě silnější :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.3.10 14:34

Holky jsou fakt moc pěkný. Žádný tuctovky a ani modelky, moc jim to sluší :palec:

Liz mi taky nechybí, už od začátku byla protivná, paní velkostatkářka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.10 17:40

holky tak teď mi holky ještě písněte co říkala Tess Reagan…

já skončila u toho jak se povýšenecky chovala ke Steevie a pak už jsem jedním okem viděla že to řeší i Tess — ale přišla mi návštěva takže konec jsem neviděla

jo a stará Ryanová byla taky baba na odstřel :pocitac:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.3.10 18:54

holky ja to dneska nestihala a koukam, ze jsem o dost prisla. co se stalo, proc tess neodjela s nickem? diky diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.3.10 18:54

holky ja to dneska nestihala a koukam, ze jsem o dost prisla. co se stalo, proc tess neodjela s nickem? diky diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.3.10 18:55

Jo a ten Matt/Rob se mi taky dost libi, jeste ma i takovy zvlastni hlas, neni to obvykly daber, nevite kdo ho mluvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí