Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo a holky, co se stalo s paní Ryanovou, matkou Alexe a Nicka?
Eviah, o Nickovi s kulháním nevím
ale juknu na angl.wikipedii, tam je všecko ![]()
Nickova a Alexova matka tam byla kdyz se mel Nick brat s Tess, i tehdy ji to rozmlouvala a chtela to vlastne pokazit, takze nakonec ji nechtel na svatbe ani Nick ani Alex, ktery s ni porad nemluvil kvuli tatovi. No ale nakonec se vse vyjasnilo diky Tess, takze mati na svatbu sla a dokonce se udobrila s Alexem, teda aspon tak nejak to bylo. Ale dopadlo to tak jen diky Tessiny povaze, ja bych takovou babiznu hnala.....
K tem zadkum, taky jsem se vsimla, ze i Jodi ma vetsi zadek, ale proste jsou to zensky, jsou stihly jen maj klasicky zensky pozadi, ja kdyz vidim ty americky serialy, kde maj vsichni 40kg i s posteli a boky absolutne zadny tak tohle je fakt bezva, ze ty holky vypadaj normalne a realne.
člověk, děkuju za objasnění …
no je to babizna … teď zrovna byl dík kde se Harry zranil, ona si u Tess vylívala srdíčko ale jak jí otrnulo tak byla nepříjemná jak osina v prdeli
ale to mě bude ještě prudit víckrát když teĎ sleduju ty díly zezačátku ![]()
a holky jsou fakt pěkný ![]()
Taky se mi líbí, že holky jsou takový normální, žádný pitomý modelíny..co já bych za jejich zadky dala ![]()
Teda musím říct, že Luke se mi líbil víc než Rob, ale taky neni špatnej..no..
Dave je sladkej v těch jeho kalhotách..vypadá jak krteček..měl jí nakopnout do zadku, lůdru..Tess to udělala dobře..
Dobře to Regan Tess nandala
Ten konec byl super. Jak jí holky vyhodily, dobře jí tak, potvoře. Jako nedovedu si jí fakt představit, že se změní a bude jednou z těch super bab na DR. No a ta romantika, loučení Nicka a Tess, už jsem měla zas na krajíčku.
Jo a jestli je to TEN Rob, tak za mě
Můj typ. Luk byl taky hezkej, ale byl malej a takovej drobnější. Jako nic proti němu, ale Rob teda u mě vede!
Liz jak ji Harry vyhodil, tak se pak po rozvodu odstěhovala do města. Objeví se tam už jen jednou, jak umře Harry ![]()
Já teda Mattíka/Roba fakt můžu, takže já jsem spokojená, spravila jsem si oko
![]()
Ale je vidět, že Regan to už není tak úplně jedno, jinak by se nepozastavila nad fotkou s Tess a tak. Ale momentálně je chamtivost prostě silnější ![]()
Holky jsou fakt moc pěkný. Žádný tuctovky a ani modelky, moc jim to sluší ![]()
Liz mi taky nechybí, už od začátku byla protivná, paní velkostatkářka ![]()
holky tak teď mi holky ještě písněte co říkala Tess Reagan…
já skončila u toho jak se povýšenecky chovala ke Steevie a pak už jsem jedním okem viděla že to řeší i Tess — ale přišla mi návštěva takže konec jsem neviděla
jo a stará Ryanová byla taky baba na odstřel
![]()
holky ja to dneska nestihala a koukam, ze jsem o dost prisla. co se stalo, proc tess neodjela s nickem? diky diky
holky ja to dneska nestihala a koukam, ze jsem o dost prisla. co se stalo, proc tess neodjela s nickem? diky diky
Jo a ten Matt/Rob se mi taky dost libi, jeste ma i takovy zvlastni hlas, neni to obvykly daber, nevite kdo ho mluvi?