Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
16.3.10 20:27

Holky, dík, jste úplně zlatý :kytka:
Ale: vůbec jsem nepostřehla, že Alex chodí s Fionou…dál jsem nepostřehla, že utekla ta kobylka…
No, já mám teda mezery..
Agatha, díky za odkaz, to je super a přehledné..sháním info všude možně a když je to v angličtině, tak ikdyž umím, přesto mi některé detaily uniknou..
Tak jo, holky, jsem ráda, jak je tahle diskuse plodná, alespoň pro žrouty Meklaudovek, jako jsme my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.3.10 21:15

Já viděla půlku, ale za letu, takže nic nového nepřidám :nevim: Snad jen že matka Fénix se jmenuje Lizka :wink: Ale právě si taky vůbec neuvědomuju, jak od nich utekla k těm divokejm koňům :think: Vybavuju si akorát, že ji Claire chtěla trénovat pro Charlottu a pak si další zmínku o Fénix nevybavuju :nevim:
Alex se rozešel s Fionou, ale to nebyla ta jeho budoucí manželka, jde jen o shodu jmen :wink: Ta Fiona se tam dneska jenom mihla, to byla ta blondýna, jak ji u Alexe ráno viděla Stevie, ne? Pro Alexe to byla jednorázovka, jenže s ní spal dvakrát, ona mu tam nechala bonbošku, tak on jí dal kopačky, aby si nemyslela, že ho zaháčkuje :mrgreen: I když Stevie mu to radila trochu jinak, ne? To šátrám v paměti, bo to už jsem dneska neviděla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.3.10 21:32

Jj, Stevie Alexovi radila tak nějak žensky, něžně jak Fionu odmítnout a on si to udělal podle sebe a po chlapsku :lol:

Jinak je zajímavý, jak na to koukám teď paralelně od začátku, tak tam zrovna myslím v 8 dílu utekla Lyska se stádem divokých koní a naháněli ji tam vrtulníkem…A Lyska byla dcera koně Široko, což byl kůň Jacka McLeoda (teď nevím, je to Jack? Ještě to nemám tak zarytý, tak mě kdyžtak opravte :oops: )

A v tom dnešním díle mi bylo taky trochu líto Stevie, protože jak Fénix cvičila, tak jí chtěla dát Tess, dělala to celý pro Tess a ta jí pak dala Regan a Stevie byla očividně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.3.10 21:40

Jj, Alex se Stevie ptal, jak jí má vysvětlit, že z jeho strany to nemá budoucnost, ona mu radila, aby jí to řekl mile, že to s ní bylo moc krásný, že s ní byl moc rád, ale že by s ní chtěl být jen kámoš, v tom volala Fiona na mobil a on jí řekl něco ve stylu „hele, končíme, budeme akorát kamoši“, protě jako slon v porcelánu, Stevie mu ještě rychle naznačovala, že se s ní musí sejít osobně, protože předtím mu říkala, ať ji někam vytáhne (už nevím, jestli na večeři či co) a tam jí to řekne. No a on využil situace a vyklopil jí to na rovinu do mobilu. A ona se mu další den pomstila, pomalovala mu celý auto čímsi bílým a vevnitř auta to prý (podle Nickových slov) je ještě „lepší“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.3.10 21:41

Aha, Agatha byla rychlejší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.3.10 21:59

Agatho, vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že Lizka bude Lyska :lol: Jsem z tý angličtiny tak zblblá, že furt hledám kraviny v něčem jednoduchým :lol: V originále je tuším Blaze, že?
Fénix je z půlky divokej kůň, ale jestli pak narazíš, jak se z DR dostala zpátky k divokejm koním, tak mi dej echo, zajímalo by mě to :wink:
Eviah, no fakt slon v porcelánu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.3.10 22:43

NO, vidíte, jak jste v obraze..jen pište, ať mám počteníčko..ten Alex je ale fík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.3.10 22:49

Machalko - tak teď je mi jasný, s kým měla Lyska Fénix. Jak totiž utekla s tím stádem hned na začátku, tak to bylo období říje. To stádo vedl nádhernej hřebec. Sice to tam ještě nebylo, ale asi s ním Lyska zabřezla. Jak je její jméno v originále nevím, já na to koukám v češtině, ale Blaze je anglicky bílá lysina u koně, takže asi to tak bude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.3.10 14:20

Teda holky nastesti jsem to nakonec dneska videla a jsem rada, protoze to byl dobrej dil, zase takovej emotivni, chudak Alex, ikdyz to tak nevypada tak se proste pres Clair jeste neprenesl. Nick a Tess no to byl dojak ted nakonec na te strese. A Kate s Jodi byly super. Taky mi bylo dneska hodne lito Stevie, proste kazdej si tam v sobe nese nejaky sram, ktery obcas nekde vyplave na povrch. No ale to znamena, ze Tess a Nick uz nas opoustej co???

Jo a jeste mam dotaz, jelikoz jsem nevidela ten dil kdy Luka zavreli, postavil se k tomu nejak Terry s Meg, nebo tam vubec nebyli? Resilo se tam kdyz se vratili z dovoleny jak Luke na benzince hospodaril? Skoda, ze tam ted Meg zase neni, ale jako je porad na benzine, neodjela zase nekam pryc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.3.10 14:32

Tak klid jsem na to zrovna neměla, ale něco snad dám dohromady, kdyžtak mě pak někdo doplní :wink:
Tess ukazovala na střeše Regan vdovskou cestu (jestli vzpomínáte, kdysi tam křepčila Tess s Claire :mrgreen: ). Tess, Regan a Dave pak jeli na piknik, Nick měl nějakou zemědělskou schůzi, tak měl za nimi přijet později. Jen co ti tři odjeli, tak Stevie volala Tess, že Peter přivezl Charlottu, nějak špatně se domluvili. Tess se chtěla vrátit, ale Stevie jí řekla, že se o ni postará. Nick jel spolu s Alexem z té schůze a řekl mu, že dostal nabídku na práci v Argentině. Strašně rád by ji vzal, ale nemůže to udělat Tess - odjet tak daleko a chtít ji brát s sebou a vše tu nechat. Hodil domů složku s tím návrhem, že je to jako pasé a zavolal Tess, že piknik nestíhá. Mezitím Stevie hlídala Charlottu, chtěla ji nahnat do vany, ale vyrušil ji telefon, otočila se, aby zapsala vzkaz a Charlotta mezitím zmizela. Stevie ji hledala, přidala se Jodi a Kate, ale pořád ji nemohli najít. Pak Stevie našla u řeky Charlottinu panenku… Mezitím se ti tři vrátili z pikniku a Tess si všimla, že je na ranči podezřelý ticho. Pak přilítla Jodi a zrovna jí Stevie do vysílačky hlásila, ať okamžitě přijede k řece. Tak tam vyrazili všichni, přijel i Nick s Alexem a potápěli se, jestli ji někde nenajdou. Tess z toho byla na prášky, tak ji Nick odvezl na DR, že musí být někdo taky doma, aby je našli hasiči a záchranáři. A jen co vystoupili z auta, Tess zaslechla Charlottu, jak pláče. Byla totiž na střeše. Tess pak Stevie seřvala, že se o malou nezvládla postarat. A Stevie to samozřejmě těžce nesla. Tess toho taky litovala, že na ni byla tak hnusná, obzvlášť když si uvědomila, že zapomněla ráno zavřít ten poklop na střechu, proto se tam Charlotta dostala. Stevie se balila a chtěla odjet, nakonec na ni zapůsobil Alex a společná jízda na motorce. Mezitím Tess našla tu složku s nabídkou práce pro Nicka a řekla mu, že musí jet, že je to jeho šance, on ale nechtěl ani slyšet, že to po ní nemůže chtít. Tess a Stevie se usmířily a Tess Stevie řekla, že pojede s Nickem na půl roku pryč a že potřebuje někoho, kdo se o DR postará. No a pak šla za Nickem a řekla mu, že do té Argentiny prostě pojedou, že to není napořád (hahaha :-( ).
Pak tam ještě bylo, jak Kate pořád žárlí na Regan. Jodi jí dávala nějakou masku na ksicht, aby oslnila Davea, ale Kate z toho měla super vyrážku :mrgreen: A Regan si volala na výsledky rozboru té půdy a byla moc překvapená, jak dobře to vyšlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.3.10 14:34

Meg s Terrym jsou pořád na dovolené, ne? Předpokládám, že benzinka je zavřená, dokud se Terry nevrátí :think: Ale v tom dílu, kdy Luka zavřeli, tak tam určo ještě nebyli - mají nějakou dlouhou dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.3.10 14:38

Machalko skvela prace, nemam co bych doplnila, obsahla si to komplet :-) .

To jsou fakt porad na dovoleny, to jeste nevedi co se stalo, to je teda divny, to rikam porad, ze obcas tam ten cas bezi tak vselijak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.3.10 14:41

AHoj, teda holky, řeknu vám, že dneska mi úplně běhal mráz po zádech a takový ty malinkatý vlásky vzadu na krku mi stály, když Stevie našla tu panenku u řeky…fuj..úplně mně to dojalo, celé to hledání a nakonec ta úleva…
Jinak díl super..
Meg a Terry jsou asi stále na dovče, ne? Zatím se nevyjádřili k Lukovi..uvidíme dál..
Tak bych Meg radši viděla na Drovers..
Reagan mi pěkně pije krev..mrcha jedna a neni ani hezká..já trapná, zatim..snad to bude lepší, až, jak říkáte, bude v pohodě..zatim jí moc nemusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.3.10 15:50

Taky se mi dnešní díl líbil, jen jsem měla strach, že se rozhodli nefilmovat už se Charlottou a proto ta hrůza s jejím hledáním, ještě že to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.3.10 17:04

Holky to uz by byl asi fakt moc masakr kdyby dovolili, aby takhle brutalne zmizela Charlotta. Ale taky jsem z toho nemela prijemny pocit, ikdyz jsem nejak vnitrne verila, ze ji najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí