Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
19.3.10 14:39

Jojo, moc rychle jí odpustila..to já bych byla zatvrzelá asi déle..mám to v povaze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.3.10 14:40

Jo, vrátil se Terry, Meg zůstala ve Skotsku psát nějakou knihu, Terrymu se stýská, ale říká Jodi, že to nemá Meg psát, protože by se nesoustředila na psaní knihy.
Sandra provokuje a zkouší Robba, vezme mu prakticky veškeré nářadí, které potřebuje, protože Harry to dovolil (řekl, že si může půjčit, co potřebuje a ona to rozpůjčovala všechno). Pak chce Harry prodat krávy, Alex s Robbem je ženou ke kupci, do cesty spadl obrstrom, oni to nestihnou, protože nemají traktor, aby strom odtáhli, má ho Sandra, nemají nůžky na plot, že by to obešli prostříhaným plotem, má je totiž Sandra, no má vše, Harry se naštve, přišel o kupce, takže Sandře řekla, že se musí vždy nejprve dovolit Robba, než si něco půjčí. Pěkně jí sklaplo. :palec: :mrgreen: Strom byl dlouho na spadnutí, Robb předtím upozorňoval Alexe, že by ho měli pokácet, on že je tak už dlouho a ještě to vydrží. No a Robb mu pak pomohl, všechno to takhle promyslel, aby „dostal“ Sandru. Alex mu totiž předtím říkal, že ho Sandra zkouší a že s tím má něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.3.10 14:44

Holky, jestli něco chybí, tak doplňte, já už jsem „vypsaná“ a spěchám.
Jj, jonnys, byl to docela rychlý obrat, taky si nejsem jistá, jestli bych to takhle dokázala, určitě bych ji zachránila, možná bych jí poskytla azyl, ale tak milá jako Tess bych teda nebyla. Trošku rychlý zvrat, ale přeci jen postava Tess je taková mírumilovná, že jsem jí to snad i uvěřila, trochu to teda skřípalo s důvěryhodností scény, ale no..no…jo, nakonec jo. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.3.10 14:52

mě to holky přišlo dost „šitý horkou nití“ :nevim: tak chvátali kvůli Bridie ne? no a ještě další boje by jim zabraly moc času … ale moc tomu prostě nevěřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.10 15:02

asi jo, asi to všechno vzalo moc rychlej spád kvůli Bridii..ale teď jsem si uvědomila, že jsem si na začátku dílu sedla ke stolu podepřela jsem si hlavu a čuměla a seděla tak až do konce, ani jsem se nepohnula…ani svoje obligátní kafíčko jsem si neudělala…celá paf jsem z toho byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.3.10 15:04

Jonnys :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.3.10 15:40

holky tak už jsem v půlce 1.série :lol: a občas se nachytám jak se přiblble směju :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.10 15:40

jo, jak Škopková, když koukala na Angeliku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.10 15:43

Jo, první série, to je super, ne? Já jí teda neviděla, jen pár dílů, ale to musí být pohádka…narozdíl od tohohle, co se tam teď děje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.3.10 16:02
ibbu píše:
mě to holky přišlo dost „šitý horkou nití“ :nevim: tak chvátali kvůli Bridie ne? no a ještě další boje by jim zabraly moc času … ale moc tomu prostě nevěřím :think:

bylo, první půlka až tak ne, v té druhé to začalo nabírat spád, ale fakt je, že já si taky neudělala kafe jako jonnys :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.10 16:27

Kdyby takhle rychle, jako v dnešním díle, vyřešili lásku Claire a Alexe a Tess a Nicka, tak to by se mi líbilo…a všichni si mohli ušetřit spoustu trápení, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.3.10 18:06

Jonnys to máš teda pravdu … jenže pak bysme neměli měsíce na co koukat :mrgreen:

jak teĎ procházím tu druhou sérii, tak v ní na začátku Claire otěhotní, a porodí až ve 3. sérii :lol:

a teda já jsem ty začátky sledovala taky jedním okem, ale Alex s Tess, to je fakt zvláštní :roll: hlavně když si pak vezmete že jakoby oba partnery vyměnili … já už bych se na „švagra“ (Tess na ALexe) nedokázala koukat s odstupem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.3.10 21:54

Tak sníh nemusím takže bych se stěhovala taky :mrgreen: Ale zas tam mívaj dost sucho, ne? Aspoň se v McLD často řešily problémy se suchem :think:

Ibbu, to by se mi taky líbilo koukat na filmíky v originále, jenže to bych z toho pak nic neměla, bo moje slovní zásoba šla spolu s mateřskou asi do kytek :oops:

Tak já si myslím, že v Regan se to svědomí hnulo už dřív, bylo to vidět, že to v ní hlodá, že asi nedělá tak úplně správně… Jenže potřebovala toho hada, aby už přestala váhat :mrgreen: Někdy fakt zabere až vidina smrti, aby si člověk uvědomil, co je důležité :wink:
Akorát bych ještě doplnila, že ten lov na místě, kde Regan kope, poradil Stevie Alex. No a Alex pak došel na DR a Tess mu říkala, že Stevie měla bláznivej nápad - střílení Regan kolem hlavy a říkala, že neví, kam na ty nápady Stevie chodí. A Alex dělal jakoby nic, že byla asi zoufalá :lol: Vyčuránek :twisted:
Ta kniha, co Meg píše, ta je důležitá pro odhalení toho, že Jodi je Jackovou dcerou :wink:

A k randění Tess s Alexem a pak s Nickem, že jsou bráchové, tak já taky chodila s dvěma bratry :oops: S každým teda zvlášť, ale já s tím problém neměla, ten první asi jo, ale bohužel no :mrgreen: Někdy se to v životě fakt tak semele, rozhodně jsem si neplánovala do něčeho takového se dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.3.10 22:45

Ty jo, Machalko, fakt jo? A s „Alexem“ ses rozešla a „Nicka“ sis vzala? Ty brďo…ty seš jak Tess..vždyť pořád říkáme, že tam jsou příběhy jak ze života..co? :mrgreen: Takže ne jak, ale docela opravdový příběhy, které zažíváme i my..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.3.10 23:08

Jonnys, dobrej konec to nemělo, bo ani s tím druhým jsem nakonec nevydržela (i když spíš naštěstí, bo mýmu manžílkovi stejně nesahal ani po kotníky :twisted: ). Ale fakt se to může stát. A já jsem asi divná, bo se mi pak stalo ještě jednou něco podobnýho, asi to přitahuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí