Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
25.3.10 20:30

Agatho, však to taky není špatné pouštět si to pořád dokola, aspoň si pak všimneš různých detailů, který jsi třeba předtím neviděla :-D Aspoň já to tak mívám, když už něco sleduju po x-té :-D
Clovek, měla jsem to stejně, Stevie jsem musela přijít na chuť, kdežto Kate mi sedla hned. Možná to bylo poznamenaný tím, že Stevie je vlastně náhrada za Clair :think:

Dneska tam vlastně padlo, že Jodi je ročník 1983, takže tahle série se odehrává v roce 2004 :-D Já se v těch letopočtech tam vždycky trochu ztrácím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
25.3.10 22:02

Ahoj Štěpánko, jasná věc, tady se dozvíš všechno :-) Holky, prosím, písněte zítra, já to taky neuvidím..
Taky mně mrzí odchody herců, jsem stará konzerva..ale to už je vám jasný, když tady pořád remcám :-)
Až to skončí, tak to taky budu sjíždět znovu..Já vlastně asi nikdy neměla tak hrozně oblíbenej seriál, aby mně takhle bral..
Teď ani nic jiného nesleduju..kromě kouzelné školky :-) jen ty mcleodovky, nemám na nic jiného čas..
Jak totiž takhle sednu k televizi v prostřed dne, tak mi to ubere hrozně času, třeba na uklízení a pak to musím dohánět večer..no, teď nějak vůbec nestíhám, jak je venku krásně, tak se chodíme domů jen napapat..tak jo, zatím papa všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.3.10 23:08

Ahoj holky, co bylo dneska převratnýho??? Škemry, škemry :mrgreen: , napište mi. :kytka: Já dneska byla ve školce na besídce, tak jsem o to přišla a do noci na opáčko čekat nezvládnu, panč jsem málo spala a už padám na ústa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.3.10 06:22

Eviah, tak to zase shrnu :-) . Vratila se Meg!!! A dost ji vadi Moira,vypadalo to, ze zarli, Terrymu verila, ze s ni nic nema, ale vadilo ji kolik spolu travi casu, hlavne ji tam nemohli znova zamestnant, tak zacala jezdit pomahat holkam na DR. Holky prepisovali nejake udaje o srazkach z deniku po Jackovi a tam byla zminka o tom, ze se narodila princezna Jodi, v Meg zatrnulo kdyz se ji na to Stevie ptala, proc Jack o Jodi mluvi porad jako o princezne, nabidla se Stevie, ze ty srazky dopise a pritom vytrhala z deniku vsechny listy kde byla poznamka o Jodi. Stevie zacina tusit, ze neco neni v poradku, takze to vypada, ze uz brzy vyplave na povrch, ze Jodi je vlastne Tessina segra. Jinak Meg si s Terrym vse vyrikala.
Stevie mela jit s Alexem na nejaky ples, jenze se do toho vlozil Harry a Stevie rekl, ze jestli je kamoska tak s nim nepujde, Alexe totiz nahanela nejaka davna laska se kterou si slibili, ze kdyz budou za 10let volni, ze se vezmou. Stevie evidentne zarlila, Alex ji provokoval, pak se pohadali, Stevie si od nej pujcila nejakou pumpu na vycisteni studny, Kate ji nechala uvnitr studny a do studny sel nejaky plyn, Alex tam prijel chtel jim dat nejaky kabel, ktery holky hledaly, takze tam nikdo zrovna u te studny nebyl a Alex chtel vyndat tu pumpu, jenze tam spadl, pridusil se, holky ho nakonec nasly, Stevie okamzite za nim do studny, chtela ho privezt k vedomi, no bylo evidentni jak moc ji na nem zalezi. Dobre to dopadlo, Alex sel nakonec na ples s tou holkou, ale za chvily byl zpatky na DR za Stevie, ze to bylo hrozny. To je asi tak to nejdulezitejsi, snad to dava hlavu a patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.3.10 08:49

Clovek, super popis :palec: Akorát to nebyl kabel, ale hadice k tý pumpě :mrgreen: Ale to je fakt detail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.3.10 09:11

clovek díky moc :kytka: , to musel být fajn díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.3.10 13:36

Holky, koukáte? Ta Sandra je ale megera :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.3.10 14:16

No tak musím ten názor trochu přehodnotit, když jí umřela máma, tak se nedivim :cry:
Jinak pěkný díl dneska, Rob a Jodi už se oťukávají…A z toho, jak se Rob chová, jak dával Charllotě to autíčko…jestli on nepřišel o rodinu :cry:
A taky už mi tam Tess začíná chybět, je to takové prázdnější, nevím, jak to popsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.3.10 14:49

Tak se pokusím o shrnutí: Sandře došel nějakej balíček a u toho měla dopis. Byla z toho zaražená, Robovi řekla, že to je od její mrtvé tety. Krabici několikrát vyhodila, ale vždycky ji pak našla uvnitř na stole. Drovers utekly nějaký krávy, neměly totiž vodu, tak zlikvidovaly plot a šly se napít do nádrže Killarney. A Sandra, jak je rozhozená z tý krabice, tak hned začala vyskakovat. Stevie napadlo, že vykope drenáž z kopce nad pastvinou a svede vodu do potoka. A Sandra natruc začala dělat tu drenáž dřív, jenže tak, aby voda šla do jejich nádrže. Harry byl mimo Killarney a Alex si vzal volno, bo se staral o Charlottu. Tak Stevie za ním jela, co chce Sandra udělat a on jí to šel zarazit. Mezitím Jodi s Kate rozvíjely teorii, že Rob musí být gay, je pořád upravenej, kapesník má sladěnej s košilí atd. Robovi se nelíbilo, že je Charlotta u nich v domku a řekl Alexovi, ať rozhodně nechodí do jeho pokoje. Je velké sucho a holky na DR nemaj ani dost vody na sprchování. Tak se Jodi rozhodne, že se vysprchuje u kluků. Není u nich nikdo doma, ale jak se sprchuje, přijde tam Rob a málem ji načape. Jenže ho vyruší telefon a Jodi vyslechne, že si domlouvá sraz s Rogerem. Pak se jde mrknout do Robova pokoje, všechno tam má hezky uklizené a poskládané, dokonce cédéčka poskládaný podle abecedy, takže je přesvědčená, že je fakt gay. U Sandry má být sraz farmářek, ale Stevie obvolala všechny holky, ať tam nejezdí na bojkot toho, že Sandra chce vzít vodu potoku, který je společnej pro několik farem. Nakonec na ten sraz mají jet jen Jodi a Kate, ale uvidí po cestě Roba, kterej jede asi na to „rande“ s Rogerem. Jodi se rozhodne, že ho budou sledovat. Mezitím nemůže najít sponku do vlasů, kterou jí máma dovezla z Melbourne. Uvidí Roba, jak se s Rogerem sejdou na odlehlé farmě, zavřou se spolu do auta a povídají si. Rob mu říká, že je těžký nikomu nic o svým životě neříct. Na Sandřin večírek nikdo nedojel. Sandru to deptá, k tomu ještě ta krabice, která se pořád vrací na stůl. Tak pije jednu flašku za druhou. Rob se vrátí do domku a najde Charlottu ve svém pokoji, začne strašně křičet, přeházela mu tam nějaký věci a nemůže najít prsten. Dave ho najde pod postelí. Alex na něj zakřičí, ať už nikdy v životě neječí na Charlottu. Mezitím už je večer a konečně začalo pršet - holky na DR jsou šťastné. Alex poslouchá déšť a Rob se přijde omluvit. Je ráno, Sandra pořád sedí s flaškama v obýváku a hypnotizuje krabici. Vezme ji a jde ji na pastvinu přejet autem, kterým chystala tu drenáž. Jenže auto (bagr nebo co to je :oops: ) jí nejde nastartovat. Ale uslyší to Stevie, tak tam na ni vletí a najde ji, jak klečí na kolenou před tou krabicí a brečí. A tak z ní vypadne, že jí umřela máma, která v jejích 5ti letech utekla s nějakým chlapem a Sandru opustila. Dodnes o ní neslyšela, až teď umřela a v dopise jí žádá o odpuštění. A ona ji za to nenávidí a nedokáže jí odpustit. To už jsou na Killarney a trochu to se Stevie proberou, nakonec Sandra krabici otvírá, je tam asi dětskej deníček, v něm pár fotek a Sandra tiskne jednu fotky její mámy v náručí. Rob ráno jde k Charlottě (neví, že ho Alex zdáli pozoruje) a dává jí autíčko, že je od jednoho chlapečka (snad nebude vadit, když prozradím, že bylo jeho synka). Alex to vidí a zavedou řeč na téma děti, kdy si Rob pořídí vlastní, pak řekne ty už vlastně máš, že? Podle toho prstýnku, který vypadal jako snubní. Ale Rob že o tom nechce mluvit, Alex to akceptuje. Rob přijíždí za Jodi na DR a předává jí sponku do vlasů, kterou našel u nich v koupelně :mrgreen: Stevie volá Rose, jestli nechce k ní přijet na prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.3.10 14:50

Juj, omlouvám se za délku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.3.10 19:45

Machalko diky za popis, uplne vidim jaky to bylo :). A omluva za ten kabel :-) . Ja musela rano premyslet nad tim co tam vcera vlastne bylo, nekdy mam totiz pocit, ze mi ty dily splyvaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.3.10 19:47

Machalko naopak, délka super, aspoň je to pěkně dopodrobna a víme všechno, aniž jsme to viděly. :-D
Já totiž dneska díky návštěvě taky McLD neviděla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.10 20:30

Ahoj holky, Machalko, díky za popis..taky jsem měla dneska návštěvu, kamarádku s klučíkem, takže jsme byli venku..
Agatho, Rob je tam „ukrytý“ je totiž v programu na ochranu svědků..proto ty tajnosti…
Tak jo, dík a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.3.10 20:43

Jonnys - taky mě to napadlo, že se Rob schovává, i ta ochrana svědků. Snad se brzy dozvíme víc :wink:
Machalko - super popis, zjistila jsem, jak tu dováděly děti, že jsem spoustu detailů přehlédla! Ty bys mohla McLeodovky i vyučovat na škole :mrgreen: , jak to máš zmáklý :palec: To by byl príma předmět :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.10 20:45

To jo, a všechny bychom měly za 1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie