Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
29.3.10 16:46

No konečně se to dozví, zrovna na začátku puberty to musí dost těžké. A pak Jodi, u té už by to nemuselo nabrat takové grády, když už je jí 22 (říkala dneska, že by měla na místě Stevie sedmiletou dceru, že jo, holky?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.3.10 19:46

Jj Eviah, rikala to. Jsem teda zvedava jak to Rose prijme, nepredpokladam, ze moc dobre. Holky prosim prosim napiste mi zitra jaky to bylo a jak to probihalo, ja to zitra neuvidim :cry: . Zrovna takovej dulezitej dil! Tak si ho vychutnejte i za mne a predem diky za popis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.3.10 21:01

JO, holky, dozví se to..jsem taky zvědavá jak to přijme..trochu to vím, četla jsem o tom, ale ještě jsem to neviděla..když budu moc nedočkavá, tak si to možná pustím ještě dnes..
Já myslím, že nejvíce v právu je Stevie, byla moc mladá a prakticky rodina rozhodla za ní..neměli na to právo a ona se nemohla „bránit“ v tomhle věku a v té situaci..nikdo nemusel Rose zamlčovat, že je její mámou Stevie, prostě se měli o obě postarat a bylo by to bez problémů..ale to by zase bylo úplně o něčem jiném..Myslím, že Michele nemůže považovat Rose za náhradu svého dítěte a rozhodnout se, že jí nic neřekne, proto, že se jim nedaří vlastní dítě…jsem ráda, že se to Rose dozví a ikdyž se v téhle situaci zdá být každé řešení jako špatné, tak takhle to bude nejlepší…podle mého.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
29.3.10 21:29

Ťuk ťuk :wink:
Přiznám se, že vás už delší dobu čtu a seriál sleduju. A mám to přesně jako vy - odpolední relax u kafíčka. Bohužel s příchodem druhého dítka se poštěstí málokdy, protože nespí synchro.

Chci se jenom zeptat, co bylo dneska s tou Jodi, protože nám nějak šíleně blbnul signál, tak jsem z toho moc neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.3.10 21:39

AHoj Popelko..
Myslíš, jak se Jodi „znemožnila“ před Robem? Teda mně to nepřišlo jako trapas, ale ona byla úplně šílená :-)
Rob se dozvěděl, že ho holky považují za gaye…jen se tomu pousmál…pak řekl Jodi, že má něco s autem a že se v autech moc nevyzná a ona se chytila a řekla, že se tomu nediví a že se mu na fáro koukne..vlezla pod auto a určila, že mu kape olej a že šroub je rezavý nebo co a v tu chvíli ten olej na ní vytekl a ona měla špinavý triko a začala se svlíkat, protože Roba měla za gaye, tak se neostýchala a on se jí ptal, jestli se takhle svléká před každým chlapem a ona to, že jen před takovýma, kteří evidentně nemají zájem a pak se ho zeptala, jestli je teda gay a on jí řekl, jak na takovou hloupost přišla a pak nevím, co řekla a zakryla se trikem a naštvaně odešla..tak to teda bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
29.3.10 22:05

jonnys děkuju…přesně to jsem myslela. Já jsem totiž právě neviděla to jak se svlíkla, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.3.10 22:12

Jo, pak mu ještě zmáčkla to ono..no, prostě mu sáhla mezi nohy tou špinavou rukou a zmáčkla, až vykřiknul a řekla mu něco na ten způsob, že teď by si měla vyčistit kalhoty, nebo co..(holky upřesněte..)a pak teda odešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.3.10 22:13

MĚL vyčistit kalhoty..ne měla :-)
sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.10 14:09

ahojky holky

tak dneska mě nechává dítě se koukat :lol:

pěkný díl :-D jen jsem zrovna napnutá jak to dopadne s Rose :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.3.10 14:16

aa tak jsem si nakonec pobrečela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.3.10 15:45

Já taky ibbu, byla to brnkačka na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
30.3.10 15:46

Holky, já to neviděla..přijely sestřenice..tak já na to mrknu dnes večer.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.3.10 16:30

jonnys, nachystej si kapesník :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.3.10 18:25

Holky prosim prosim jak to bylo, co bylo????? DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.3.10 18:48

No já nechytla první tři čtyři minuty, takže netuším proč, ale Jodi jela s Robem sama náklaďákem, osatní nemohli, proč snad bude vědět někdo jiný. Jodi pořád vysvětlovala, že není slabší pohlaví, dávala najevo, jak nesnáší škatulkování silní muži versus slabé ženy, Rob jí říkal, že se prostě muži snaží být galantní k ženám a že na tom nevidí nic špatného, pak museli prudce zabrzdit před stádem ovcí, jedna kráva či ovce (ani nevím, co vezli) si zlomila nohu, tak Jodi prohlásila, že paří DR, takže je to její starost zastřelit ji (aby netrpěla), Rob čekal před náklaďákem, Jodi nedokázala střelit, tak požádala Roba, pak řekla, že teda asi dokázala, že je slabší, Rob jí odvětil, že by to dokázala, ale že jeho přítomnost jí dovolila to neudělat, takže Jodi upustila od toho stavění se neustále na zadní a začala se chovat normálně, udělala si z toho srandu (že si musí ještě stihnout nalakovat nehty, takže tím přiznala, že se prostě cítí a chce cítit jako ženská a ne jako chlap).
Rose dostala od Kate za úkol uklidit prádlo, protože se neustále Kate vyptávala, jestli neví, proč Stevie nemluví s rodiči a co se stalo, Kate se lehce prořekla, že jsou si Rose a Stevie podobné a že to mají v genech, Rose pak šla dát prádlo Stevie do šuplíku, kde měla schované věci z porodnice (cedulku s nápisem „dítě Stefanie Hallové“, otisky nožiček, vlásky), takže přišla na to, že měla dítě, ptala se Stevie, ta jí to přiznala, ovšem ne celou pravdu, Rose nechápala, proč se ho vzdala, jak ho mohla dát k adopci (domněnka Rose), Stevie se jí snažila vysvětlit, jak to bylo, že ji má pořád ráda a prořekla se, protože v zoufalství zakřičela na odcházející Rose „protože jsem tě měla vždycky moc ráda…“, Rose pochopila, zeptala se Michelle, ta mlčela a nepopřela to, Rose sedla do auta, které se teprve učila řídit a ujížděla pryč, její matky za ní, pak Stevie zastavila, že ji nebude honit, protože ji jen donutí jet čím dál rychleji, jela po cestě na Killarney, tak zavolala Alexe na pomoc, ten Rose našel na cestě s kouřem pod kapotou, zavařila to.

Podívám se, jestli některá nepíšete spolu se mnou, ať tu nejsou dva romány. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí