Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, clovek, ta pinda se pohádala s Davem kvůli tomu, že už po jednom dni chtěla od něj napsat hodnocení a doporučení a on,že je tam snad kvůli tomu, aby se něco naučila a ona pořád mluví o hodnocení. Ona mu na to řekla, že jen kvůli tomu, aby se něco naučila tam není, že to by byla jen ztráta času a že přijela jen proto, aby měla kladné ohodnocení pro nějakého chlápka v laborce ve městě, aby jí asi zaměstnal nebo co. Tak pak sedla do auta a řekla, že už tam nebude..
Jj dohru to mít bude, ale to se nechte překvapit. Nakonec ale dívčina dostane za vyučenou, moc si o sobě myslí ![]()
Harry má na Davea pifku od doby, co mu vykastroval to hříbě, ne? Jak se tehdy do toho přimotal Luke…
ahoj kočky
tak včera jsme to taky jedním očkem sledovala … jsou ty díle tenhle týden mooooc hezký
a diokonce si včerejší díl pamatuju z minula, utkvěl mi ten šek pro Jodi a pak ta blběna co má pomáhat Daveovi … a dneska to asi neuvidím
asi si to budu muset nahrát …
holky, a Meg si fakt není jistá kdo je otcem Jodi, nebo to řekla jen před Jodi?
Ibbu, ona to fakt neví, bo v tý době asi spala s oběma
Jodi si nechá udělat test DNA.
Ahoj holky,
já to včera viděla no a řvala jsem jak blázen. Doják hadr. Člověk - super popis, já jsem v tomhle hrozná, moc dobře vyprávět neumím ![]()
Ibbu - taky už mě to napadlo, že tenhle týden jsou ty díly moc pěkný a hlavně dost zásadní a zvratový. Nejdřív Stevie a Rose, teď Meg a Jodi.....
Už se těším na dnešní díl, za chvíli to začne, káva už mi tu voní, prcek spí, druhej odpočívá, no idylka ![]()
hojky holky
tak jsemu švagrovců, jsou v práci a šli jim zapojovat net, tak tu vegetíme s Helikem a viděla jsem snad druho půlku a do toho m itu pán ještě vrtal ![]()
a Meg s Jodi hustý
chudinky, obě dvě - holky děkuju za info, dneska to Meg znovu povídala Jodi tak jsem si už říkala že teda asi fakt nekecá ![]()
a ta pipka co byla u Davea už definitivně odjede? po tom co se stalo Sally … ale ta je taky protivná jak prdel ![]()
holky ale jdu podvádět a stahuju si dnešní a úterní díl, co bude
![]()
Ahoj holky, tak dneska mi uteklo tak prvnich 10min, ale dostala jsem se do deje, takze dobry
. Chudak Jodi, je mi ji desne lito, ale je mi lito i Meg, oni na sebe jsou tak napojeny a ted tohle. Asi to bude chvily trvat nez se s tim Jodi vyrovna. Ovsem ta Catrina, to teda byla fakt pipina
.
Vsimly jste se zase toho poblaznenyho dabingu, Meg mluvi Daniela Bartakova, kterou zrovna nemusim, ta Zelenska k ni tak sedela. A vsechny ostatni zensky mluvi jeden hlas, alias Brenda Walshova z BH
.
Jsem rada, ze vam muj popis prijde dostacujici, budu se zdokonalovat
.
Clovek - taky jsem si všimla toho dabingu, teda jenom u Meg, jinak ne. Ale nesedí mi to k ní, vždycky hned poznám, že mluví někdo neznámý. Škoda. ![]()
Catrina - já tyhle ambiciózní pipiny fakt nemám ráda, co jdou přes mrtvoly. V životě jsem potkala jednu a ta teda stála za to ![]()
Tak v telce nic není, půjdu si pustit pár dílů z první série, už jsem dlouho nic neviděla.
Dnešní díl jsem bohužel zase neviděla ![]()
Clovek, no oni na ten dabing tak nějak kašlou, pokud tam ten herec není už stabilně
Aj jak se na chvilku vrátí Nick, bude ho mluvit někdo jinej a mě to taky tak štve
Jinak ta Petra Hanžlíková-Tišnovská pak bude dabovat Jasmine ![]()
Ahoj holky, dneska se mi móóóc líbila úloha Alexe, jak dostal Catrinu.
Dobře jí tak, upřímně jsem doufala, že dostane víc za vyučenou.
Dnešní díl se mi líbil..bylo mi líto DAvea, ani ve snu by mně nenapadlo, že by jeho chování mohlo připomínat harašení (narážím na to, co mu řekla Kate). Je milej..fakt ho mám ráda..Catriona je mrcha a měl jí Dave vydusit, jenže to nešlo, protože jemu šlo hlavně o bejčka
Ale měla by být nějakou dobu u Sandry, ta by jí vyškolila ![]()
Přiznám se, že dabingu jsem si nevšimla, ale nevim, jak se mi to mohlo stát..vždyť já jsem na to strašně háklivá, když někoho začne najednou mluvit jiný dabér..asi mně pohltila ta zápletka ![]()
Jinak ještěže je vždycky nablízku Rob..nevím, co by si Jodi počala..on jí vždycky tak promluví do duše..nee, už si přestanu dělat blázny..
Jonnys s Robem máš pravdu - trošku na mě působí jako tatík ![]()
ale tak jsem o tom přemýšlela … a nechci prudit, ale prostě mi přijde že to JOdi moc hrotí
teď jsem ještě jukla na to, co bude v úterý a podle mě se už chová jak rozmazlenej fracek - Meg to taky neměla jednoduchý, nevědět kdo je otcem mého dítěte, pak taky vidět jeho dcery v hlavním domě a pracovat pro ně
… Meg bych z fleku objala a Jodi bych jednu plácla ![]()
kua, koukám co to ze mě leze ale ten díl mě nějak dostal ![]()
tak dobrou holky ![]()
Ibbu ja mam Jodi rada, ale taky mi prijde, ze se nekdy chova jak rozmazleny fracek, jen si vzpomente co udelala tomu Albertovi, tenkrat bych ji teda dala par facek ja ![]()
Taky mně trochu překvapilo, jak se to vyhrotilo..ale jinak mám Jodi ráda, je prostě svoje..jak říkám, ještěže má Roba ![]()
To jo Ibbu, čekat mimčo a nevědět, kdo je jeho táta, tak to musí být něco..ty nervy, že to zrovna může být ten druhý (nebo třetí…
) to bych nechtěla zažít..ale v Mcleodovkách je to nějaký fenomén, nebýt dítě vlastního otce (popřípadě rodičů), nemyslíte?