Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky Lisa zpívá fakt nádherně ! má úžasný hlas — a na těch jejích webovkách v těch hnědých šatech vypadá jak hippie
![]()
a malej od Tess je už velký kluk
… ona si asi soukromí dost hlídá co …
nevíte jestli má nějaké další děti?
a je fakt krásná ![]()
Další děti asi nemá, nic jsem o tom nenašla..a hlídá si soukromí teda dobře..není jako někteří, že fotky svýho dítěte prodá nebo dokonce, že to dítě všude pořád tahá a ukazuje..
Lisu jsem si poslechla, písničky takový pohodový, akorát mě překvapilo, že má celkem hlubokej hlas ![]()
O Bridie jsem žádný nový článek nebo rozhovor ani nenašla, všechno „nejnovější“ z roku 2007. Tam taky v jednom rozhovoru říkala, že všichni se jí ptají, kdy bude mít další dítko, že by měla načase a tak, že to budou muset s manželem probrat. No vzhledem k tomu, že jí letos bude 40, tak už moc možností asi nemá ![]()
Holky tak mam takovy obavy, ze dneska se Macleodovek nedockame ![]()
Jako ja nechapu proc musi primy prenos bezet na CT24 i CT1, vzdyt ta CT24 uz je snad taky celoplosna nebo ne?
Myslím, že celoplošná není. Ale jako kdyby nám něco uteklo, kdybysme neviděli ty dva prezidentíky v akci
![]()
No, ale musíte uznat, že ten nástup byl dobrý..měla jsem husí kůži..docela tohle prožívám a zajímám se..
Já se chystám pustit si druhý díl ![]()
Kafíčko je výborný, fidorku už jsem zblajzla, malinká spinká, tak jdu..pa a snad se teda dočkáte..to byste přišly o hodně..a s kým si tady pak budu diskutovat o tom, co tam bylo?????? ![]()
Tak co? Pláč???
Já koukala na 2.díl a je to balzám na dušičku…
Holky, ten dárek od Davea byl super nápad.
Jinak mám teda co dělat, děsně mě to dojímá.
Holky, Nick se objevi zitra? Myslela jsem, ze tam bude uz dneska, zitra jedem pryc a ja to neuvidim ![]()