Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
13.4.10 22:23

dobrá „cowgirl“ ne? :lol:

no jo Fí mi bylo chvilku fakt líto, ale ještě před svatbou mi začala „vypadávat“ z oka a korunu tomu dala při svatbě, můra jedna :pocitac:

a opět zjišťuju že jsem některé tyhle díly viděla takl mi to pěkně začíná zapadat :-D víte jaký to byl mišmaš když jsem viděla tyhle končící série a pak za čas začátek a ty ženský mi tam nezapadaly? jak se to tam tak střídá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.4.10 22:34

Ibbu, jj dobrá :lol:
No mě hlavně naštvala tím lhaním Alexovi, jak ubohé :-?
S mišmašem ti to věřím, když z toho udělali telenovelu pomalu každej s každým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.4.10 22:46

no to máš pravdu :zed: - já se fakt chytám až teď co to dávají - od léta? nebo ještě dýl?

jj, lhaním to začalo, jak šla od dr. tak mě doslova dorazila když na Alexe vychrlila že se chce vdát co nejdřív 8-o to jsme nečekala :roll: myslela jsem že se mu s brekem svěří a ona tohle :pocitac: můra jedna :lol:

a Steev je krásná ženská, ikdyž občas to oblečení co má vypadá jak kdyby ho měla měsíc na sobě … ale co, dělá na farmě že :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.4.10 23:12

Ibbu, jej, tak tos mě dostala, teď přemýšlím, kdy to začali vlastně dávat? Vůbec nevím :oops: Ale asi od toho léta no :think:
No však Fiona dostane co si zaslouží :twisted:
Mohla by farmařit ve svatebních šatech, ty měla fakt krásný, sedly jí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.4.10 23:13

Jé a teď jsem si tak nějak vybavila, že se kolem té Fioniny svatby vrátí do děje Patrik - Kate bude spravovat svatební šaty z jeho padáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.4.10 12:11

Myslím, že začali vysílat asi na konci září..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.4.10 13:23

No tak to je nervák podle vašeho vyprávění.Já jsem to začaa sledovat od Clear kdy měly nehodu a ona pak umřela.Tak jak si ted čtu o Fí a Nickovi tak nic nechápu :)))).Já pořád doufala, že Nicka najdou :nevim: … no ale jak tu o něm taky mluvíte , nechcete mi to prásknout co se stane ?I s tou Fí.Ch jooo , já to nevydržím na to čekat.
JInak se mi taky zdálo , že změnili hlasy… ale kdo ví :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.4.10 14:23

Holky hruza, telenovela hadr, nemuzu si pomoct. Tahle serie uz mi prijde totalne jak uplne jiny serial :(. Jsem zvedava co se z ty Fiony vyvrbi, vubec se mi nelibi! Chudak Kate, ta mi tam ted jedina prijde normalni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.4.10 14:32

Jj celkem nůďo :zívajícísmajlík: Akorát nepostřehli jste, do jakýho pokoje se ta Jodi stěhovala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.4.10 14:38

Machalko nebyl to ten pokoj, ve kterým dočasně bydlela Regan?

A je teda fakt, že už se náměty trošku opakuju, že? Viz Dave a Tess.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.4.10 14:40

Popelko, myslíš ten původní Tessin? Ten byl tuším oranžovej a bydlí tam teď Stevie, ne? Právě si nějak nemůžu vybavit, že by některej měl růžový zdi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.4.10 14:42

Fiona se mi nelíbí ani trochu..je mi líto Stevie..je to v čudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.4.10 14:44

Holky, dneska jsem si omylem schrupla se synem a videla az drkotajici Kate…oc jsem prosim prisla??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.4.10 16:12

Machalko já myslela, že Stevie bydlí v domku po Meg? No něco mi asi uteklo. Tohle až tak nesleduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.4.10 16:40

No tak udelame rekapko s pokojema :). Podle mne Jodi byla ubytovana v loznici po Clair, byla tam ta velka drevena postel. Tess ma zeleznou postel, ikdyz vlastne Tess je v pokoji po Clair, tak tohle mozne bude puvodni Tessin pokoj. Stevie sla do baraku kdyz Tess odesla do Argentiny a byla podle mne v pokoji co byla Regan, ale ci to byl puvodni pokoj fakt nevim, mam v tom bordel :)))). Takze domek po Meg je ted vlastne prazdnej, proc tam nesla Jodi s Kate? Je to barak jak krava a pak tam nemaj pokoje pro vsechny :). Ale je to cim dal tim divnejsi a mene uveritelnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí