Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobrá „cowgirl“ ne? ![]()
no jo Fí mi bylo chvilku fakt líto, ale ještě před svatbou mi začala „vypadávat“ z oka a korunu tomu dala při svatbě, můra jedna ![]()
a opět zjišťuju že jsem některé tyhle díly viděla takl mi to pěkně začíná zapadat
víte jaký to byl mišmaš když jsem viděla tyhle končící série a pak za čas začátek a ty ženský mi tam nezapadaly? jak se to tam tak střídá ![]()
Ibbu, jj dobrá ![]()
No mě hlavně naštvala tím lhaním Alexovi, jak ubohé ![]()
S mišmašem ti to věřím, když z toho udělali telenovelu pomalu každej s každým ![]()
no to máš pravdu
- já se fakt chytám až teď co to dávají - od léta? nebo ještě dýl?
jj, lhaním to začalo, jak šla od dr. tak mě doslova dorazila když na Alexe vychrlila že se chce vdát co nejdřív
to jsme nečekala
myslela jsem že se mu s brekem svěří a ona tohle
můra jedna ![]()
a Steev je krásná ženská, ikdyž občas to oblečení co má vypadá jak kdyby ho měla měsíc na sobě … ale co, dělá na farmě že
![]()
Ibbu, jej, tak tos mě dostala, teď přemýšlím, kdy to začali vlastně dávat? Vůbec nevím
Ale asi od toho léta no ![]()
No však Fiona dostane co si zaslouží ![]()
Mohla by farmařit ve svatebních šatech, ty měla fakt krásný, sedly jí ![]()
Jé a teď jsem si tak nějak vybavila, že se kolem té Fioniny svatby vrátí do děje Patrik - Kate bude spravovat svatební šaty z jeho padáku ![]()
No tak to je nervák podle vašeho vyprávění.Já jsem to začaa sledovat od Clear kdy měly nehodu a ona pak umřela.Tak jak si ted čtu o Fí a Nickovi tak nic nechápu
.Já pořád doufala, že Nicka najdou
… no ale jak tu o něm taky mluvíte , nechcete mi to prásknout co se stane ?I s tou Fí.Ch jooo , já to nevydržím na to čekat.
JInak se mi taky zdálo , že změnili hlasy… ale kdo ví
![]()
Holky hruza, telenovela hadr, nemuzu si pomoct. Tahle serie uz mi prijde totalne jak uplne jiny serial
. Jsem zvedava co se z ty Fiony vyvrbi, vubec se mi nelibi! Chudak Kate, ta mi tam ted jedina prijde normalni!
Jj celkem nůďo :zívajícísmajlík: Akorát nepostřehli jste, do jakýho pokoje se ta Jodi stěhovala? ![]()
Machalko nebyl to ten pokoj, ve kterým dočasně bydlela Regan?
A je teda fakt, že už se náměty trošku opakuju, že? Viz Dave a Tess.
Popelko, myslíš ten původní Tessin? Ten byl tuším oranžovej a bydlí tam teď Stevie, ne? Právě si nějak nemůžu vybavit, že by některej měl růžový zdi… ![]()
Fiona se mi nelíbí ani trochu..je mi líto Stevie..je to v čudu..
Holky, dneska jsem si omylem schrupla se synem a videla az drkotajici Kate…oc jsem prosim prisla??? ![]()
Machalko já myslela, že Stevie bydlí v domku po Meg? No něco mi asi uteklo. Tohle až tak nesleduju.
No tak udelame rekapko s pokojema
. Podle mne Jodi byla ubytovana v loznici po Clair, byla tam ta velka drevena postel. Tess ma zeleznou postel, ikdyz vlastne Tess je v pokoji po Clair, tak tohle mozne bude puvodni Tessin pokoj. Stevie sla do baraku kdyz Tess odesla do Argentiny a byla podle mne v pokoji co byla Regan, ale ci to byl puvodni pokoj fakt nevim, mam v tom bordel
. Takze domek po Meg je ted vlastne prazdnej, proc tam nesla Jodi s Kate? Je to barak jak krava a pak tam nemaj pokoje pro vsechny
. Ale je to cim dal tim divnejsi a mene uveritelnejsi.