Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
20.4.10 10:10

Jo a celý díl se Moira snaží chovat jako hospodyně a holky jí v tom brání tím, že si vaří samy, perou samy, nevíám moc proč, to jsem asi neviděla, jestli se domlouvaly? Každopádně nakonec se zamkne v kuchyni, aby tam fakt nemohly a uvaří jim večeři. No a mají předkrm, pak Moir přinese tác s takovým tím deklem (nerez), jakože jde servírovat a tam je pro Jodi nachystaný k podpisu doklad o převodu. Zachránila přece DR, když vybojovala projekt na radě, takže o důvod víc, proč podepsat. Hepáč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.4.10 12:04

Eviah, super popis :palec: Ten chlap se jmenuje Phil Rakich a bude se tam objevovat až do posledního dílu a bude mít i s jednou postavou vztah (hádejte s kým :mrgreen: ).
Jo a ta Moira se k vaření nedostávala, bo buď vždycky někdo vstal dřív než ona anebo si holky říkaly, že celej den dře na pumpě, tak nemusí ještě i vařit, prát atd. :mrgreen:
Nechci vypadat jako dorypovač, mohla jsem ten díl popsat taky sama, vím, ale já si toho nevšimla, že ho někdo chtěl :oops: Tak jsem jen trošku doplnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.4.10 13:06

Já jsem ráda, žes to doplnila, protože si nikdy nevzpomenu na všechno, myslím, že takhle je to super, když se navzájem doplníme. :palec: Vůbec mě nenapadlo brát to jako rýpání. :lol: Dorypovač - moooc pěkné slovo. :mrgreen:
Ale s kým tam ten Phil bude mít poměr, tak to teda nemám šajnu, napadla mě akorát Moira, věkově nejblíž. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.4.10 13:13

Eviah, to jsem moc ráda, že ti to nevadí :-D Já jen že při tom psaným projevu nejde moc vidět, jak to člověk kolikrát myslí a tak. Tak super :-D
A s Philem ses trefila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
20.4.10 13:43

Ahoj holky,
já teď vidím každej Xtej díl, ale chci se jenom zeptat. Nick neumřel, že ne? Já vím, že jste to tu už jednou psali, ale on je nějakej nemocnej ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.4.10 14:22

Holky, dneska to teda bylo něco…takovej napínák…
No, kdybych z telefonu slyšela Nickův hlas, tak by mně to asi taky položilo..ale to nebyl jeho hlas.. :cry: to nemohli ještě na chvíli „znásilnit“ Vondru???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.4.10 14:22

Tak dnešní díl super, po dlouhý době se mi to zas líbí. A i ten Greg je milej. Bude tam ještě?
Ty Moiřiny vize byly napínavý! A nakonec ten telefon, byla jsem napnutá jak struna. Takže za mě dneska dobrý :palec:
Už se těším na zítra na Nicka.
Holky a je super, že to tu takhle vždycky zrekapitulujete, kolikrát mi unikne nějaká souvislost nebo drobnost a pěkně to pak zapadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.4.10 14:25

Jonnys - taky jsem Nickův hlas nepoznala. Asi sázeli na to, že po telefonu je ten hlas změněnej a nikdo to nepozná. Jenže na nás si nepřijdou! :mrgreen: A uvidíme zítra, snad Nicka bude Vondra mluvit, oni to stejně dabujou na přeskáčku nebo jak je to zrovna třeba, tak snad to dodaboval do konce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.4.10 14:32

Holky, taky se mi dnešní díl líbil, no a hlavně se mi líbil Greg :mrgreen: , sympaťák :palec: a vypadá to, že přibude zas někdo dobrej, teda jen doufám, že se zas neukáže, že není klaďas, to by mě u něj mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.4.10 14:41

Eviah - jj, Grag je fešák a taky doufám, že tam bude častěji :wink: A hlavně jako klaďas. Záporňáků už tam bylo poslední dobou dost. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.4.10 15:39

Díl byl fakt pěknej, já ho teda neviděla v klidu, dítě mě pořád táhlo na zahradu, ale něco jsem pochytila :lol:
Tak Nickův novej hlas mi taky vadí :pocitac: Ani zítra ho Vondra mluvit nebude, bohužel :zed:
Holky, jestli se vám líbí Greg jako postava, tak ten tam už nebude, bohužel. ALe jestli se vám líbí ten herec, tak ten tam bude od sedmé série hrát Alexova bratra Marcuse… taky takové divné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.4.10 18:01

No to je fakt teda divný, třeba mají v Austrálii nedostatek herců. :lol: Anebo takových fešáků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.4.10 18:40

To je fakt divný, že dva herci hrajou jednu postavu a pak jeden herec dvě postavy…ty to teda kouleji..
Na mně byl dnešní díl moc hrrrr napínavej..
Mně se moc líbil včerejší..to byla stará dobrá pohodička.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.4.10 18:43

ahoj holky, ja dneska nevidela, ale mama mne nastesti uvedla do obrazu a vy jste doplnily vse potrebne :). teda s tim dabingem mne fakt hnetou, a hlavne jako to se vrati na jeden dil z argentiny a hned zase vypadne, at jdou do haje, to neni spravedlivy, tam mohli zustat jeste par dilu! tak grega jsem dneska nevidela, tak nebudu ovlivnena az tam bude jako alexuv bracha :). prijde mi, ze ke konci uz na to vsichni kaslali a delali to ze setrvacnosti i ty scenaristi, producenti atd.., no taky co jsem cetla na te wikipedii tak ono uz to pak zdaleka nemelo takovou sledovanost, cili i mensi vynos tak uz na to kaslali a podle mne je to videt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.4.10 19:55

ahojky

tak mě taky vadí Nickův jiný hlas :zed: a schválně co zítra řeknete na to jejich setkání :roll:

jinak Eviah, ony holky nabídly Moiře bydlení - manžel jí prodal dům, rozvádí se - a že ona tam bude pomáhat a dělat hospodyni … proto jí je blbý že jí k ničemu nepustí a holkám je zas blbý, jak už jste psaly, že by měla krom práce na pumpě ještě makat v domě …

tak a já Grega neviděla 8-o kde tam byl, nebo co dělal ??? … třeba na něj byl takový ohlas že ho pak šoupli do další série akorát v jiný roli :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí