Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
27.4.10 07:25

Přesně tak Eviah..naše pocity ze seriálu jsou úplně opačné, než na začátku…bude se mi stýskat po naší diskusi..nevím, jestli to budou zase v nejbližší době opakovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.4.10 14:30

Tak Regan už je tam :-D Docela dobrej díl, dneska jsem tam viděla ovce a psy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.4.10 19:18

Machalko prosim napis co se delo. Diky moc!!!! Holky ja myslim, ze sem tam diskutovat jeste budem dokud to uplne neskonci, ale taky jsem si na vas pekne zvykla a je mi tu s vama fajn, aspon vim, ze je nekdo stejne postizenej jako ja :). Mne to neda a vzdy kdyz dil vidim tak neco napisu, musim si vylit srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.4.10 20:15

Holky, tak se domluvíme a budeme Mcld. sledovat znovu, na DVD nebo stažené z netu a zase budeme diskutovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.4.10 20:18

Dnes zjistili, že Fiona nemůže mít děti, že má anomálii dělohy..pak se Stevie hádala s Jodi, přišlo jí, že se Jodi málo zapojuje jako rovnocenná partnerka a šéfka, pak ale Jodi zazářila, když poslala Harryho k šípku..Regan přijela vyčistit si hlavu, protože zavinila v práci nějaké neštěstí, teda nezavinila, ale cítí vinu..Patrick je ťuňťa, nic mu nejde..dneska tam taky byla Charlotka..to jsou asi takové hlavní body..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.4.10 20:50

Jj, clovek, mně se bude po diskuzi taky stýskat :wink: Dlouho jsem vás četla, než jsem začala občas psát. I tak toho moc nenapíšu, ale čtu všechno :mrgreen:
Třeba budou dávat něco zajímavýho místo MacLeodovek a bude se nám to všem líbit a budem si psát dál :wink: To by bylo fajn.....

Jinak dnešní díl celkem šel, Regan mi přišla už taková sympatičtější, ovce dobrý…Jsem zvědavá, co ta Fiona vymyslí, když už teď ví, že nemůže mít děti. Nějak zalže Alexovi nebo jak to bude, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.4.10 20:52

Jo a taky mě překvapilo, že Regan byla v Tessině pokoji, jak tam za ní přišla Jodi a začaly si povídat… nebo se mýlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.4.10 21:06

Tak dojela Regan a hned ve dveřích volala Tess. Byla celá taková vyplašená, dověděla se, že Tess je v Argentině, tak že nic, že zas jede. Jela za Davem, ale ani jemu nic neřekla, co se děje a že jede pryč. Mezitím Patrik má trochu problémy na Killarney, není dochvilnej a vůbec práci moc nedá :twisted: Zato se postaral o Alexova psa - neposlouchá a Alex ho chtěl utratit. Patrik ho ale bránil, že ho vycvičí (samozřejmě s pomocí Kate). Alex přivezl Charlottu a spolu s Fionou se jí věnovali, moc mu to s ní slušelo :mrgreen: Harry si rýpnul, že by si mohli pořídit vlastní a Alex že jo a Fiona hned kluka nebo holku? A Alex řekl že od obojího čtyři :mrgreen: Bylo vidět, že i Fiona dítě chce. Fí odjela cosi řešit do Gungellanu. Regan, jak jela pryč od Davea, tak píchla kolo. Pokoušela se ho vyměnit (v sukni a botech na jehlových podpatcích :mrgreen: ), ale moc jí to nešlo. Kolem jela právě Fiona, tak jí pomohla, jenže spadla na nárazník nebo co to bylo. Řvala bolestí, tak ji Regan naložila a odvezla do nemocnice. Ty neshody Stevie a Jodi mě až tak nezaujaly, i když to asi bylo podstatný - Jodi se prostě pořád chová jako zaměstnanec a ne jako šéfka. A Stevie to štve a o to víc ji péruje. Ale nakonec se Jodi probrala - jak psala Jonnys. Fionu v nemocnici vyšetřili, má naštíplé žebro. ALe při rentgenu si dr. všimla anomálie na děloze, tak že má Fiona zítra přijít na utz. Údajně to mohlo být nějaké bujení… Alex si Fí vyzvedl a jeli domů, Regan jela k Moiře pro náhradní kolo. Potkala tam Jodi a ta jí řekla, že je její sestřenice a jestli nechce zůstat, že už je pozdě, aspoň by přespala. Tak jo. Spala v Tessině pokoji. Kate byla na Regan pořád nevraživá, bavili se u večeře, že Regan dělala v nějakých dolech a Kate si rýpla, jestli tam předtím taky nebyla nějaká farma, kterou Regan zlikvidovala. Regan šla do pokoje, Jodi za ní došla a nakonec ji přesvědčila, aby řekla, co se stalo. Regan zrovna měla službu, těžili tam nějaký barevný kovy a ona podepsala nějakej odstřel, jenže při tom výbuchu zemřeli dva muži. Regan z toho je špatná, soud ji sice osvobodil, že za to nemůže, ale ona se cítí zodpovědná a hned po soudě valila na Drovers. Jodi jí slíbila, že to nikomu neřekne. Druhej den že zase vyráží pryč, seděla na pumpě, Moira jí dala dokupy auto, pak se Moira Regan dotkla a měla vidění - tak Regan řekla, že za to nemůže. Regan se na ni obořila, jestli jí Jodi něco řekla a ona že ne. Ale že to, že je tady má nějakej důvod. Fiona šla na utz a tam se dozvěděla, že má cosi (název nevím), ale že nemůže mít děti. Když otěhotní, buď potratí anebo nepotratí, ale pravděpodobně jí praskne děloha. Fiona z toho byla vp… Začíná dostávat strach, ví, že Alex děti chce, tak se bojí, aby ho neztratila. Neřekla mu to, ale navrhla mu, že by se měli vzít co nejdřív a on souhlasil. Holky z Drovers jeli domů a po cest uviděli Regan, jak míří do koridoru, kde tehdy kopala. A jak tam dojeli, Regan krumpáč v ruce a dělala díru do země. Tak jedovatá Kate opět spustila, ale Regan vytáhla z kufru auta 4 sazenice, že je přijela zasadit. Že jí tehdy Tess říkala, že Drovers je místo, kde se všechno spraví (něco v tom smyslu, už nevím jak to říkala) a že jestli by mohla na čas zůstat. Tak že jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.4.10 21:08

Jo a Harry dostal dopisem další náboj, tak volal Leovi na záznamník, ať se k němu ani nepřibližuje a nechá toho…

Agatho, Fiona z těch lží už nevyjde, bude to jedna lež za druhou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.4.10 06:27

Machalko diky za popis!

Holky tak treba se shodnem na nejakem jinem serialu :). Ikdyz tak jak se mi libili ze zacatku Mcleodky se mi ted nic nelibi a to sleduju docela hodne serialu, hlavne po nocich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.4.10 14:17

Ahoj holky, tak abych nebyla negativni tak musim rict, ze dneska se mi dil po dlouhy dobe docela libil, mela jsem pocit, jakoby se situace trochu ustalila, zacali vsichni konecne zase makat a neco delat, neresily se tam samy katastrofy jako vzdy, proste tak normalka. Harry je teda hroznej, Stevie mu to rekla dobre. Takze jen tak dal, vic ovci a krav, min malo uveritelnejch zvratu a rychly rozuzleni a budu docela spokojena a nejak to do ty osmy serie vydrzim :)).
Jo jen mi prijde divny, ze uz se tam zase vubec neresi Harryho a Nickova choroba srdce, to zas uplne vypustili, ani Tess nesla na zadny specialni vysetreni a jeste mi trochu vadi, ze Regan je v Tessine pokoji, myslim, ze tam by mela byt Jodi, ale jak jsem Jodi pochopila tak to bylo jen prechodny reseni a ted ji zaridej jeji pokoj, ze? Ale Jodi uz by se fakt mela prestehovat do baraku,je to takovy divny, kdyz je jedina prima Mcleodka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.4.10 14:58

Tak já z dnešního dílu moc neměla, poletovala jsem kolem plotny a malé.
Clovek, ta Harryho choroba tam ještě bude zmíněná a bude důležitá :wink: A taky jak dneska Stevie Harrymu tak trochu vyhrožovala - to bude taky dost důležitý :-D
A taky jsem to pochopila, že Regan udělají jiný pokoj, tak jsem zvědavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
28.4.10 16:22

Holky, já dneska neviděla, najde se nějaká dobrá duše na krátké shrnutí? Díky díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.4.10 19:51

Agatho, tak ja to zkusim :). Takze hlavni zapletka se tocila okolo berana plukovnika, ktereho harry zapujcil na drovers, meli mu ho vratit, jenze jim ho nekdo v noci ukradl, harrymu to samozrejme nechteli rict, doufali, ze ho najdou. Meli stesti, Stevie nekam s Jodi jela a pristihly nekoho jak jim jakoby prestrihava plot a dobyva se na jejich pozemek, strhla se honicka a ve finale to byla mala holka, chytily, ale ona jim pak z drovers zase utekla. Diky moire zjistily komu patri auto v kterem ta holka jezdila, ano skutecne ridila auto, zila sama s tatou, ktery byl po nehode, nemeli prachy a ona mu chtela pomoct zachovat chov, tak si plukovnika pujcila, ale chtela ho vratit. Nejak se k tomu prichomejtla i Regan, ktera ma vycitky svedomi za tu nehodu v dole a snazila se to vynahradit pres tuhle holku, celej den jim pomahala na jejich farme. Mezitim samozrejme Harry predvadel desny hunbuk, dostal se do konfliktu se Stevie, protoze te volala Rose, chtela by na praxi na Kilarney, Alex to Stevii slibil, ale rekl, ze posledni slovo ma Harry at jde za nim, Harry poslal Stevie do haje, byl na ni pekne hnusnej, tak Stevie uz to nevydrzela a pekne po nem vyjela a rekla mu neco v tom smyslu, ze na nej taky jednou dojde az to bude nejmin cekat, jejich hadce byl svedkem Patrik. Jo a jeste bylo vtipny, ze Alex pozadal Stevie, aby mu sla za svedka na svatbu, ale nakonec to dopadlo tak, ze chudak Stevie pujde za druzicku Fione, je z toho chudak uplne nadsena. Regan se zacina asi pomalu zase sblizovat s Davem, vsechno mu rekla o te nehode, vyplakala se mu na rameni, jak cely den pomahala na te farme, tak nakonec jim nabidla prachy, ale ten tata se urazil a vyhodil ji, ze zadnou almuznu nechce, tak nevim jestli se tam jeste nekdy objevej a bude to mit nejakou dohru. Teda premyslim co zasadniho se tam jeste udalo, jo Harry dostal dalsi patronu, objevila se tam Sandra, viditelne si brousila zuby na to, ze si Harryho udobri, ale ten ji prevezl a dovezl ji k podpisu nejaky papiry, ze uz spolu jako rok nezijou, ze kdyz to podepise, ze bude rychlejsi rozvod. No to je asi tak vsechno, byl to takovy fajn dil, bylo tam hodne zvirat a konecne fakt vsichni zase po dlouhy dobe makali az se z nich kourilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.4.10 19:54

Machalko to jsem si hned rikala jak se Stevie hadala s Harrym, ze pak bude i Stevie urcite podezrela az Harry umre, ale to znamena, ze Patrik bude muset nekde rict, ze mu jakoby vyhrozovala jinac nevim, nikdo jinej je neslysel a nevidel, nebo mi neco uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí